@wiard
Sitecode: 22015
Een heerlijke, sfeervolle camping waar eenvoud juist de charme is. Geen luxe, maar zeker ook niet basic. Alles is kleinschalig en gezellig, met huiselijke accenten. Voor kinderen is er een speeltuintje, speelgoed en een zwembad om lekker af te koelen. Golfbaan aanwezig. Het restaurant, de bar en het terras zijn compact en knus, met gezellige bloemen. Een fijne plek met een ongedwongen, warme sfeer! Broodjesservice, restaurant en afhaal. Top!😁

De kampeerplekken zijn oke.. sanitair is sterk verouderd en niet heel hygiënisch. Koud water, met geluk een beetje warm. Zwembad is ook serieus aan een opknapbeurt toe. De randen van het zwembad zijn vies, water zelf redelijk oke. Voetenbad is glad en vies. Regels worden ook niet nageleefd. ( foto's zijn echt misleidend) Ik denk dat er zeker nog wel potentie inzit maar dan moeten ze echt wat gaan doen met onderhoud.

Rustige plek om te overnachten bij een visvijver. Overdag veel vissers. Aan het einde ook nog een speelgelegenheid. Als je met kinderen reist hebben ze genoeg ruimte om te spelen. Overal genoeg picknicktafels. Prima plek dus!😊

Wij waren toch wel wat teleurgesteld voor een 5☆. De standaard plaatsen waren wel fijn dichtbij het zwembad alleen geen enkele schaduw plek. Sanitair was niet schoon, ook te maken met onderhoud. De douche is vervelend, om de 4/5 sec gaat hij uit. Zwembad begint ook wel te verouderen. Vlak na de glijbanen is ook een trap waar je goed op moet letten, meerdere mensen stoten daar hun voet/tenen. Te weinig ligbedden. Wel leuke activiteiten voor kids!

Hele fijne camping, voldoende ruimte en schaduw. Sanitair heel netjes. Zwembad netjes zowel binnen als buiten. Strakke zwembroek wel verplicht, eventueel ook daar te koop. ( kinderzwembroek €14,- ) Ook animatie aanwezig. In de zomer een handige pendelbus ( N30 ) die je ook kan nemen om naar het strand van Bidart te gaan. Personeel heel vriendelijk. Wij hebben er fijne dagen gehad.
Dit is geen camperplaats maar een parkeerplaats. Het wordt getolereerd dat campers hier overnachten, gendarmerie is ook langs gereden en hebben niks gezegd. In het bos zijn ook verschillende plekken waar je kan parkeren, wel blokken nodig. Meer is fijn om af te koelen bij warm weer. Bij het meer verschillende water activiteiten en eetgelegenheid. Verder geen voorzieningen, enkel prullenbak.
Prima plek om te vullen en te lozen. Waterkraantje was wel iets vervelend, je moet de knop ingedrukt houden en die is best zwaar. Water loopt wel goed door. Put om wc te lozen en rooster voor vuilwater. Alles gratis. Vlak ernaast zit een parking, daar stonden 2 campers voor overnachting, leek een rustig dorpje.

Wat een fantastische plek is dit. Eigenaren zijn vriendelijk. Sanitair is schoon. Mooie ruime plekken waar je zelf uit kan kiezen. Vanuit ons plekje mooi uitzicht op de Pyreneeën. Dan nog het uitzicht vanuit het zwembad, ontzettend mooi! Wij hebben hier genoten. Hoogseizoen 2 volwassen en 2 kinderen net geen €33,- dus prijskwaliteit verhouding helemaal prima!

Gemixte parking, 3 plaatsen gereserveerd voor campers. De plekken zijn wel heel strak tegen elkaar. €5,- per 24u. Geen voorzieningen of prullenbak. Wel rustig geslapen. Speelgelegenheid ernaast.
carpoolplaats en voelde ook onveilig. hangjeugd aanwezig. we zijn doorgereden.

Zijn maar een aantal plekken waar je zou kunnen staan, dan nog steek je over met een normale camper. Camperbus ook krap en licht overstekend. Rijpad is ook niet bijzonder breed. Overdag staat inderdaad alles vol.
We hebben hier heerlijk geslapen, met een heel mooi uitzicht. In de ochtend kregen we echter wel het idee dat dit geen camperplaats is. De parkeerplaats staat dan vol met auto's van de naastgelegen school, ook tijdens de zomervakantie. Onderweg hier in de buurt wel een bordje tegengekomen met camperplaats, deze niet alleen gevonden. Het bordje camperplaats staat hier ook niet aangegeven.
Leuke locatie, maar slecht beheer. Camperplaats is niet gratis, je moet een kaart van €25 kopen (€20 tegoed). Verblijf kost €16,22. Bij regen wordt het een modderpoel. De sanizuil werkt traag en de knop moet telkens opnieuw ingedrukt worden. De wc-loosplek spuit water omhoog recht in je gezicht. Voor ons geen tweede keer.