@wienie75
- 2025
Wat ons betreft de mooiste camper plaats tot nu toe! Ruimte plekken en prima voorzieningen, zeer vriendelijke eigenaren, en schoon sanitair! De locatie is perfect om lekker te gaan fietsen rondom de Friese wateren. Ook het winkeltje met de tassen is zeer de moeite waard.
In 1 woord: Top camping! Alles is hier perfect voor elkaar. En schoon. Ruime campingplaatsen. Aanrader dus.
Fantastische camperplek. Wij hebben 1 nacht gestaan op de camperplaats voor de ingang. Hele vriendelijke mensen, ook lekkere broodjes voor het ontbijt verkrijgbaar. Schoon sanitair en gratis lekkere warme douches. Top!
Deze camping krijgt een voldoende vanwege de prima plaatsen en de locatie vlakbij de stad op fietsafstand. Personeel is ook heel vriendelijk. Sanitair is aan vervanging toe en was niet heel schoon helaas. Met name 1 toiletgebouw was erg smerig.
Prachtige camperplek, erg groot met stroom. Betaling kan cash of via PayPal (QR) en er is tevens honing te koop en jam. Verder alle voorzieningen aanwezig voor de camper, en prijs is prima. Totaal 20 Euro incl. stroom. Vanaf hier prima fietsroute richting Legoland, ongeveer 15 minuten fietsen. Aanrader!
Prachtige camping! Super schoon en zeer luxe sanitair. Ook handige overdekte keukenruimte. Ribe is op loop- en fietsafstand vanaf de camping! Top locatie.
Goede camping voor onze doorreis naar Denemarken. Vriendelijke eigenaar en mega grote camper plekken inclusief stroom. Liefhebbers kunnen ook zwemmen in het buitenzwembad. Sanitair is aan vervanging toe maar wel heel schoon en netjes. Ook niet duur!