@wies-en-gerrit
- 2014
Camping is nog niet helemaal klaar maar er is een keurige douche en wc. Jammer dat het weer niet zo goed was om lekker even te zwemmen in het zwembad. Succes met jullie plannen.
Prachtige plek bij het kasteel met een geweldige tuin vol met mooie bomen. Heerlijk rustig! Puur natuur. Wel voor zelfvoorzienende camperaars want er zijn geen voorzieningen.
Simpel maar mooie ligging als je met de hond reist. Bos en strand.
Mooie goed verzorgde camping met een klein strandje aan de Ardeche. proper sanitair en een goede sfeer op de camping. Eigenaar is een echte gastheer.TOP!
Fijne CP ligt op de route Madrid Burgos. Goede warme douches propere wc's en goede Wi Fi verbinding. Lekker om een paar daagjes uit te rusten en het mooie stadje te bezoeken.
Hoewel op een industriegebiedje is het een mooi stekje voor een nacht. Bankjes en afval bakken en loosput.Niks mis mee. Uitzicht op bergen een beetje gras en bomen en locals die gezellig langskomen.
Sitecode: 20950
Camping ligt in een desolate omgeving met smerig strand. Camping zelf is erg groots en mooi aangepakt. Het zou goed zijn als de hautaine eigenaar zich wat minder als een Zonnekoning zou gedragen! Overal briefjes met op en aanwijzingen en regeltjes. Zodanig niet goed ervaren deze nacht.
Met dit warme weer een schitterende locatie. Heerlijk koel in een historische omgeving. Faciliteiten ruim voldoende. Mijn favoriet deze vakantie!!!
Veel te druk. Grote veld met slagboom is inrijden en wegrijden betalen. Kleine veldje staat bomvol.€14 euro voor een stoffige parkeerplaats. Heel veel camperaars kopen geen ticket. Ook geen controle gezien. Iedereen staat te prutsen bij de betaalautomaat.
Een heel gedoe met p Pas -etappe om binnen te komen. Geen douche of wc en een saaie plaats waar niks te doen is. Water innemen is niet fris zo. Er was nergens anders plaats,anders waren we door gereden. Prijs voor 1 nacht € 16,50. Veel te duur voor deze CP.
Rustig in het groen gelegen. Niks mis mee en kost ook niks!
Sanizuil werkt niet.
Al die positieve reviews toen spijt,ik vond het een slechte CP. Gewoon een grasveld op een industrieterrein. Veel autoverkeer en totaal sfeerloos!
Kwamen na een lange dag rijden uit bij deze camping. Wij waren op doorreis en wilden op de parkeerplaats staan. Mevrouw kwam een beetje dwingend over en ik moest nu meteen komen betalen. Wilde ik best doen maar ze was zeer geagiteerd naar mijn mij toe. Voor een stukje parkeerplaats moest ik € 15,44 betalen en mochten de stoelen niet buiten staan. Nooit meer!!!
Beetje oubollig maar daardoor ook weer charmant. Midden in een bosrijke omgeving. Vlakbij de doorgaande route.
Een lekker rustig plekje aan een haventje, vlakbij centrum en een vijver vol kwakende kikkers. Ondanks flinke regenbuien erg genoten van dit stekje en prachtige stadje. Bezoek gebracht aan Jopie Huisman museum,ik heb ervan genoten.
Op zich een mooie locatie. Wel erg eenvoudig voor€15 Eigenaren zijn erg afwezig en er kon amper een groet af. Niet echt gezellig.