@wijnandio
- 2017
- Ford Anders Anders
- 1997
- Alkoof
is geen servicestation meer. alles is weggehaald, alleen gratis water tappen. verlaten toestand.
Wat een geweldige plek. Zee, wind, uitzicht en strand. We zijn zelf het water in geweest. Wij kwamen met de Ferry vanuit Denemarken einde middag aan, en binnen 3 minuten ben je hier. inderdaad toegang door de 2 betonblokken. Tip parkeer tegen over de invalide plekken en je zit direct met uitzicht op zee.
Een echte boeren camping met super eigenaren. Met kinderen aanrader. Met geiten, ezels en varkens in de schuren te zien. Wij kregen een prive rondleiding van de boer. Inclusief schoon sanitair en heerlijke douches . Daarnaast zelf ruime plek uitzoeken en stroom geen probleem. Een leuke open grote tent met relax banken waarvan je van het prachtige uitzicht kunt genieten met houtkachel en hout gekregen van de boer. Zeker waard om terug te komen.
Coördinaten kloppen niet. wij werden helemaal verkeerd gestuurd en stonden op de andere parkeerplaats. de juiste coördinaten zijn 51.4384640, 12.3453702 verder voor duidelijkheid is rustige parkeerplaats voor 10 euro en je kunt op de camping staat voor meer.
Een camping met gebruiksaanwijzing. omgeving prachtig. locatie heeft verkeerde eigenaar. Eigenaar is agressief in taalgebruik en probeert in gebrekkig Duits meerdere campers te laten verplaatsen omdat die camper verkeerd zouden staan. daarnaast bonst hij op de douche deur als je doucht. Aan t water staan is prachtig uitzicht maar vervelend mbt vele muggen. Ik zou doorrijden naar Camperplek buiten dorpje.
een gave camping op een zeer unieke plek aan het kraakheldere meer. we zijn superheld ontvangen door eigenaar en campinggasten. we zijn hier met gezin met 4 kinderen en betaalden 100 zloty’s per nacht incl stroom en water. veel gevist en gezwommen aan privé strand. nette moderne sanitair en wasgelegenheid. afhaal kiosk en kleine miniwinkel met bar.
prima in orde. beheerder wees ons een mooie plek in de schaduw, links als je binnenkomt. tevens is links in de hoek toilet voorziening waar wij ook onze cassette legen. Geen water. 50 zloty’s per 24 uur.
leuke en verrassende plek om te staan. let op er zijn 2 opritten. 1 voor de huur van huisjes en 1 vóór campers echter leiden beide naar het achter terrein. Wij kregen van de eigenaar een plek bij overkapping waardoor we een complete buiten keuken erbij hadden. tevens vissen en zwemmen achterin perceel was een succes. Wij waren hier met 4 kinderen
Wij waren als gezin met 4 kinderen op doorreis en kwamen hier aan in de herrie. Er was een optreden in de muziekblad bezig. combinatie van muggen en hitte van 35 graden hebben we na te eten snel besloten te verplaatsen naar een camping. plek zelf is redelijk schoon en genoeg plek om afval en toilet voorziening is oké.
topplek voor 75 zloty’s per 24 uur Gelijk vragen aan beheerder of je na de ingang links gelijk naar boven mag. Hij gaf aan ons aan wel door te rijden zodat hij de camper in de gaten kon houden voor beveiliging. Wel laag hangende takken
stonden hier met ons gezin met 4 jonge kinderen. op zich prima. 10 zloty voor 2 uur plezier en 50 zloty voor 24 uur. Zijn geen voorzieningen maar terrein wordt gerund door mensen in tenten en caravans. Scheelde dat iemand in NL werkt dus Nederlands kon.
super leuke camping. we kwamen hier met de Pasen in april, goede en nette voorzieningen. bij elke camper plaats een water en grijswater loos voorziening. Zo'n plaatsen en schaduw plaatsen genoeg door veel bos. Je stapt zo bos in en op de fiets de hei op. Tip als je op de camping staat heb je gratis toegang tot zwembad. veel kinder mogelijkheden.
Een eenvoudige maar zeer mooie camper plaats op een camping. Je staat op een duintop kijkend over de zee. We zijn hartelijk ontvangen en zelfs goed geholpen bij zoeken naar garage ivm panne met de camper. goede eenvoudige douches en sanitair. Wel verouderd. Goede camper voorzieningen.
Een echte 3 sterren camping direct aan zee. Zwembad eenvoudig maar voldoet. Heerlijk schone sanitair. Overige voorzieningen op parkeerplaats. Je mag zelfs je camper wassen. Wij zijn verplaatst van drukke camperplek bij sanitair blok naar een plek tussen de Spanjaarden en vaste staanplekken. Erg geslaagd. Tip uitchecken? je kan naast de camping ook je camper neerzetten en zo strand oplopen.
Een echte camperplek waar wij als gezin prima hebben overnacht op doorreis langs de Camino. De kinderen kunnen gerust een balletje trappen. Daarnaast is gezellig en dorpje alleen de brug over en vol met pelgrims. Hier proef je echt de lopers spirit naar Santiago de Compostela. Voorziening water en cassette reinigen is eenvoudig maar voldoet. Het is wel aangenamer als je met meerdere camperaars bent
Echt een basic goede camperlocatie. je staat er recht en slapen is goed. geen lawaai. toilet lozen en grijs water. Voor schoon water betalen. Je loopt zo oude centrum in.
Dit is echt wat je van een 4 sterren camping kan krijgen. Grote camper plek zelf uitzoeken. goede vriendelijke ontvangst en hulp in Engels. De kinderen genoten enorm van groot zwembad met alle speelgelegenheid erbij. Net sanitair wel wat verouderd. goede douche lekker warm. Echt een camping om even uit te rusten. Dichtbij strand. we betaalden 42 euro voor 2 nachten met 5 personen.
nette verzorgde camping met camperplekken afgescheiden door boompjes. mooi zwembad en fitness park. zeker de 4 sterren waard.
Er zijn 2 camperplekken. De nieuwe camperplek aan de linkerzijde tpv groot tourbus parkeerterrein is beneden niveau. 25 euro voor 1 nacht en zeer krap naast elkaar gepropt. Tip Neem de rechter oude camperplek. ruime plekken met picknick bankjes. Super.