@wijnie
- 2009
Geen top camperplaats waardig Krombach is heel wat beter en nog vele andere plaatsen
Zeker een mooie camperplaats met prachtig sanitair, maar het restant van de kaart 10 euro heb ik niet terug gekregen dus 1 nacht 27 euro, schandalig gewoon
Voor de 3de keer hier, blijft een fijn plekje
Camperplaats op gras, veels te duur service plaats is ook niet alles komen zeker niet terug
Een fantastische camperplaats, en een prachtig sanitair, de rest is al gezegd ✨✨✨
We zijn er weer. en het is nog steeds een TOP camperplaats 👍👍
Voor de eerste keer hier, wat een geweldige camperplaats, alles klopt. Komen zeker terug ❤️
Wat een heerlijke camperplaats, de rest is al gezegd.
Een fantastische camperplaats, de rest is al gezegd, komen zeker weer terug.
Sitecode: 11999
Wat een heerlijk plekje, en dat voor 8 euro, en stroom 3 euro, Stadje ook een leuk winkelstadje met terrassen, ongeveer 1.5 km. Van de weg totaal geen last gehad.
Voor de 2de keer hier gestaan, en het is toch prima, bij de kiosk lekker eten voor echt weinig geld, de mensen zijn ook echt aardig.
Prima plekje voor 1 nacht en het stadje te bezoeken, dat is ook niet echt speciaal, in de zomer is het 8 euro, stroom voor 6 uur 1.50
Plaats is prima, Wernigerode is een prachtig stadje om te bezoeken, de rest is al gezegd
Goed voor een overnachting, en het mooie stadje te bezoeken waar Prins Claus geboren is, onderweg zie je ook leuke kleine kabouters staan.
Sitecode: 12055
Blijft een prachtig plekje, fietsen is ook leuk langs de Elbe, af en toe komt er een schip voorbij, maar het is geen drukte. Betalen ging simpel met je bankpas of cash.
Wat een geweldige camperplaats
Perfecte camperplaats, en makkelijk te vinden, gewoon bij het havenkantoor, rechts is de camping en links achteraan de camperplaats, alleen jammer dat je er niet kunt lozen.
De plaats is veels te duur, en heel rommelig, eerste en laatste keer hier.
Prima camperplaats, maar het is wel 180 kr inclusief electra, dus bijna 25 euro
Een geweldige camperplaats, de rest is al gezegd
En weer voor de zoveelste keer hier op die mooie camperplaats, blijft altijd weer een mooi plekje, de rest is al gezegd, ja en zo af en toe moet het gras gemaaid worden toch? Anders is het weer te hoog 😅wij hebben nergens last van
Deze camperplaats ligt niet voor de camping, maar een paar honderd meter ervoorbij, dus voor de voorzieningen heb je gewoon een fiets nodig, ik vind dit valse info, anders had ik niet gegaan
Bestaat niet meer, gesloten dus
Voor de zoveelste keer weer hier, heerlijk plekje, 16 euro inclusief stroom en WiFi Geen last van treinen in de nacht. Stadje is ook wel leuk, en het restaurantje aan de Rijn is ook wel gezellig.
Net aangekomen, een prima camperplaats, binnenkomst is simpel, op de knop drukken en het kaartje komt vanzelf eruit voor de censor houden en de boom gaat open, alleen even nog uitzoeken hoe het werkt als je weer weg wil. Maar wij zijn tevreden 👍sanitair hebben we in de camper.
Leuk plekje, maar het stadje is niks bijzonders, de rest is al gezegd
Al een paar keer geweest, blijft een mooie camperplaats, de rest is al gezegd
Mooie camperplaats aan de Main, wifi werkt prima, de rest is al gezegd
Prima plekje, 2 nachten gestaan, geen last van de trein of kinderen, geluid is tenslotte overal.
Mooie camperplaats, betaal automaat is nog steeds kapot, maar het geld wordt opgehaald. De rest is al gezegd, wij hebben nergens last van gehad.
Mooi plekje, de rest is al gezegd
Mooi plekje om te zijn
Wat een heerlijk plekje, en ruimte Verder is alles al gezegd
Wij vinden het een perfecte camperplaats, mooie ruime plaatsen, en geen onvriendelijk mensen ontmoet, maar dat is onze mening, je moet alles zelf ervaren. Geen gebruikt gemaakt van de douches, die hebben we zelf in de camper.
Een heerlijk plekje om te staan, En geen probleem gehad met wat er geschreven was, over geluidsoverlast.
Mooi plekje om te staan, maar zeker geen Top camperplaats.. Verder heel tevreden, leuk gefietst naar Donaueschingen.
Leuk apart plekje, 4 sterren vanwege de koude douche, verder prima voor 1 nacht.
Wat een geweldige camperplaats, super hier. En prachtig sanitair, terwijl je zelf alles in de camper hebt, top locatie is het 👌👌
Voor de 3de keer weer op deze prachtige camperplaats, de rest is al gezegd, maar het is niet te hopen dat hier ook een auto's met een daktent zijn toegestaan, want daar sta je dan met je camper.
Prachtige camperplaats, we komen zeker terug, de rest is al gezegd
Voor de eerste keer hier. Maar wat een prachtige camperplaats 👌👌
Voor de 3de keer weer hier, blijft een prachtig plekje, de rest is al gezegd 👍
En weer voor de 3de keer hier, het blijft een fijne plaats
Mooie camperplaats, alleen jammer dat de kinderen van de speelplaats de code van de toiletten weten, die er dan weer een bende van maken, verder heel aangenaam hier.
Wat een lekker plekje om hier te staan de rest is al gezegd
Voor de 2de keer hier gestaan, en het is een geweldige plek, sanitair is voldoende, gezellig met de kano vaarders , dan heb je wat om te kijken.
Aardige camperplaats, maar zeker geen topcamperplaats
Prachtig plekje,en ruim opgezet 👍
Weer voor de 2de keer hier op dit mooie plekje.
Dit is echt een TOP camperplaats, de rest is al gezegd.
Het is een aardige camperplaats,met de supermarkt om de hoek, en perfecte wifi, en een normale prijs. Het stadje is ook gezellig, met leuke winkels.
Voor de eerste keer hier, wij kijken altijd zelf eerst hoe het is, iedereen heeft een mening, maar wij vinden het hier super, prachtig sanitair en vriendelijke ontvangst. 👌👌
Voor de eerste keer hier, wat een geweldige plaats om hier te staan, de rest is al gezegd.
Voor de eerste keer hier. Echt een prachtige camperplaats, alles erop en eraan 👌👌
En weer 3 mooie dagen gehad op deze prachtige camperplaats🥳🥳🥳
Weer 2 dagen geweest, een super camperplaats, en prachtig sanitair, komen zeker terug 👌👌
Voor de 2de keer weer hier, echt een perfecte camperplaats, de rest is al gezegd
Weer 3 dagen geweest, een super plek, de rest is al gezegd.
Echt een geweldige camperplaats, alles ziet er goed uit, wij zijn zeer tevreden, de rest is al gezegd 👍👍
Voor de 2de keer weer hier, 4 dagen, blijft een prachtige plaats, en omgeving, hopelijk mogen er snel weer meer plaatsen bezet worden.
Vandaag voor het eerst hier, maar wat een fantastische camperplaats, de rest is al gezegd, we komen zeker terug, en zullen het een ander aanraden, het dorp is ook een aanrader om de wandelroute te lopen 👍👍
Voor de eerste keer hier, wat een prachtige camperplaats, en een vriendelijk ontvangt.
Vandaag weer aangekomen voor de tweede keer, en weer een super aardig ontvangt, de rest is al gezegd 👌👌
We staan hier voor de derde keer, en ik vind het een mooie plaats, ruimte genoeg, en scherm heb je niet nodig, schaduw genoeg, vriendelijke ontvangst, en mooie schone douches, 1 min punt vanwege geen grijs water lozen, verder top
Het waren weer 4 heerlijke dagen op de camperplaats 😘😘
Weer hier gestaan, prachtig plekje, en de plaatsen zijn groot genoeg 👍
Wat een leuke kleine camperplaats, met alles erop en eraan, de rest is al gezegd
Wat een prachtige camperplaats, en als het sanitair gebouw klaar is, behoord het zeker tot een TOP camperplaats, nu is het al perfect.
Prachtig plekje, de rest is al gezegd
Een perfecte camperplaats,, de rest is al gezegd 👌👌
Prachtige camperplaats, met alles erop en eraan, de rest is al gezegd 👌👌
Een hele fijne camperplaats, de rest is al gezegd, wij stonden op nr 10, perfecte plaats 👌👌15 euro all in
Sprangers mei 2022 Een perfecte camperplaats, met alles erop en eraan 👌de rest is al gezegd
Sprangers 15 mei 2022 Een fantastische camperplaats, de rest is al gezegd, ook een vriendelijke ontvangst.
11 mei 2022, Prachtige camperplaats, met mooi sanitair, als de toilet te klein is gebruikt je gewoon je eigen wc in de camper, de prijs is perfect soms sta je ergens met helemaal niks.
Voor ons een perfecte plaats, als je het toilet te klein vindt, gebruik dan je eigen toilet, voor ons was het geen probleem, want voor deze prijs heb je vaak geen sanitair ruimte, en hier heb je alles, het is gewoon een super plek.
Ik kan maar 1 ding zeggen, een TOP camperplaats, de bedoeling was 2 dagen, maar het is er zo fijn, dat het 5 dagen zijn geworden
Van 3 tot 6 oktober hier gestaan met de camper, echt een aanrader 👌👌
Een perfecte camperplaats, de rest is al gezegd, voor mij meer sterren, en geen last van de boer gehad 😂
Een top camperplaats, verder is alles al gezegd
Vandaag aangekomen op een super TOP camperplaats, de rest is al gezegd, 👌👌👌
Voor de eerste keer hier gestaan werkelijk een prachtig uitzicht, en een prima plekje, alleen schotel ontvangst is bijna niet, te hoge bomen, maar verder prima, stadje is ook prachtig.
Echt een prachtige camperplaats, de rest is al gezegd.
Sitecode: 92092
Nog steeds een geweldige fijne camping, ik heb niks te klagen 😂2-september 2021
29 augustus 2021 alles al gezegd, het is werkelijk een prachtige camperplaats, komen zeker terug 👍👍
30 juni 2021. Een geweldige mooie camperplaats, jammer van het weer,regenachtig, maar we komen zeker terug, de rest is al gezegd, En je ruikt niks van de koeien, daarbij vind ik het niet erg, beter koeien dan die vieze stads lucht😂 👍👍
28 juni 2021 voor de eerste keer hier, en het valt onder een TOP camperplaats, de rest is al gezegd
25 juni 2021. Voor de 2de keer weer hier, een heerlijk plekje 👍en dit is voor de ECHTE Camperaars, je hebt tenslotte zelf alles in de camper
24 - 6 - 2021 een fijne camperplaats, alles is er, en niet zo zeuren over het toilet gebouw, is super schoon , je hebt zelf alles in de camper, dan gebruik je dat toch, en het is een aardig dorpje.
12 juni 2021 zijn we 2 dagen geweest, wat een fantastisch plekje, Rust voor de deur met lekkers, wat wil je nog meer, komen zeker terug. Wij vinden het niet erg dat de douche aan de overkant zit, het is prima zo.
Echt een prachtig plekje, de rest is al gezegd
Echt een top camperplaats, als iemand nog iets te zeuren heeft, moet hij echt zijn camper verkopen, wij genieten hier😍juni
31 mei tot 3 juni gestaan, en wat een heerlijk plekje, en super gezellige mensen, de rest is al gezegd 👍👍gr wijnie en gerard
29 mei 2021 prachtig plekje, 4 dagen, de rest is al gezegd
Prachtig plekje, de rest is al beschreven, heerlijke asperges op 👌komen zeker terug. 26 mei hier 2 dagen gestaan. Wijnie Hardinxveld-Giessendam
24mei 2021 We hebben hier 9 dagen gestaan, onverwachts, alles is al gezegd, het is een TOP camperplaats, en heerlijke appeltaart, 👌👌we komen zeker terug.
Wijnie Sprangers 15 mei 2021, alles is al gezegd, een hele fijne camperplaats.
Wijnie Sprangers 7 oktober 2020, prima plekje, en dat voor 3 euro
Wijnie Sprangers 1 oktober 2020 zeker een mooi plekje, de rest is al beschreven
30 september 2020 wijnie Sprangers, prima plekje.
Wijnie Sprangers 28 september 2020 mooi plekje, sanistation 10 meter
Wijnie Sprangers 21 - 9-2020 niet echt een leuke plek, maar wel een mooi stadje, 1 nacht is te doen
Prachtig plekje, hier een paar dagen gestaan, vriendelijke man die langs komt om geld op te halen, of in een envelop doen, een aanrader voor rust, en mooi fietsen, wandelen
7 september 2020 wijnie, hier ook gestaan, 18 euro met stroom, wc en chemisch toilet legen, de rest is al beschreven.
Wijnie Sprangers 4 september 2020, weer hier voor de zoveelste x gestaan, aan het water was alles weer open, toilet gebouw is niet fris, maar je hebt alles in de camper. Stond gewoon vol.
weer hier gestaan, prachtig plekje, maar zo jammer dat de baasjes hun honden maar laten blaffen, daar zit je toch niet op te wachten, ze houden totaal geen rekening met de mensen die geen hond hebben.
niks aan toe te voegen, de perfecte plaats, geweldig met alles erop en eraan.
4 dagen gestaan, en het is zeker een prachtige camperplaats, de rest is al gezegd
Perfect plekje juni 2020
Wijnie Sprangers, wat een prachtig plekje, en heerlijk fietsen in de omgeving, de rest staat al beschreven
1 oktober 2019 wijnie Sprangers. Echt een leuk stadje, wij hebben nergens last van gehad,niet van de trein en de autoweg ernaast, anders moet je hier niet gaan staan.
30 september 2019 wijnie Sprangers Prima plekje, verder staat alles beschreven, en best een aardig stadje, niet echt bijzonder
28 september 2019 wijnie perfect plekje, de rest klopt
27 september 2019 wijnie, echt een mooie cp, de rest klopt allemaal 14,50 met stroom
25 september 2019 wijnie Sprangers zeker een mool plekje, betalen was niet mogelijk,verder klopt alles
Weer 2 nachten gestaan, prima plekje, betalen was niet mogelijk, dus gratis met stroom, 2 aansluitingen waren kapot
Zeker een mooie camping, wij blijven 2 nachten, de rest klopt allemaal
zeker een mooi plekje
Prima overnachtingsplaats, 10 min lopen naar het centrum, het stadje niet echt bijzonder
zeker een mooie plaats, ja honden blaffen aan het eind van de middag, maar wij hadden er geen last van, erger is dan veel camperaars hun hond uitlaten op de plaats. Niet hier maar onderweg hebben we dat veel gezien, en dan over dat blaffen maar niet over te spreken.
wat een prachtig plekje met mooi uitzicht
de plaats met camper is 18 euro, maar verder een prima plekje.
12 september 2019 wijnie Sprangers Prima plek, geen douche en wc meer, maar die heb jezelf in de camper
mooie ruime plaatsen, naar het dorp gelopen, maar geen jetons kunnen kopen, alles was gesloten.
zeker een prachtig plekje, de rest staat al beschreven
8 september 2019 wijnie Sprangers, zeker een prachtig plekje met mooi uitzicht
7 september 2019 wijnie Sprangers, deze tijd erg rustig, de rest is al gezegd
6 september 2019 wijnie Sprangers, best een aardig plekje
mooi plekje en rustig.
Echt een mooie camperplaats, de rest staat al beschreven
aardig plekje voor 1 nacht
Wij hadden een mooi plekje aan de Mosel, de rest klopt allemaal
alles klopt wat er gezegd wordt, een prachtig plekje, niets op aan te merken
Wijnie Sprangers 28 juni 2019 prachtig plekje, en niks geen honden die hun behoefte doen, wel veel honden hier, maar geen geblaf, dus wij vinden het prima hier
27 juni 2019 een heel mooi plekje, maar wat een onaangename beheerder, chagrijnig pfffff
24 juni 2019 wijnie Sprangers prachtige cp, mooie ruime plaatsen, nieuw sanitair, betaald, 50 cent, douche ook 50 cent,, plaats is 9 euro geworden
21 juni 2019 wijnie Sprangers, mooi plekje
Wijnie Sprangers 18 juni 2019 een grote betonplaat, maar voor 1 nacht prima te doen
Sitecode: 11917
17 juni 2019 wijnie Sprangers, prachtig plekje, is gratis maar je mag een kleine bijdrage geven, klein dorpje, maar het uitzicht is prachtig
16 juni 2019 wijnie Sprangers, alle voorzieningen afgesloten, verder gegaan.
15 juni 2019 wijnie Sprangers fijn plekje, de rest klopt
wijntje sprangers 13 juni 2019 prima plekje niks op aan te merken
12 juni 2019 wijnie Sprangers 2 nachten gestaan, prima plekje, lozen toilet en water gratis, primitieve douche, maar goed, en goed warm water, aardige beheerder.
Wijnie Sprangers 3 juni 2019 prachtig plekje, 7, 50 met gebruik van sanitair 10,50 voor 2 personen
Sitecode: 12055
Wijnie Sprangers 31 mei 2019 perfect plekje, 10 plaatsen 8 stroom
Wijnie Sprangers 30 5 19 prachtig plekje, alles klopt
Wijnie Sprangers 24 mei 2019 echt een prachtig plekje
19 mei 2019, wijnie Sprangers Prima plek, 3 dagen gestaan, de rest staat al beschreven
Geweldig mooi hier, super ontvangst
Wijnie Sprangers 2 oktober 2018 voor de zoveelste x hier gestaan, en niks zigeuners, gewoon een tabbert caravan, niks mis mee, men moet beter kijken en niet zo oordelen, het is een fijn plekje, en het stadje is ook erg leuk.
30 september 2018 wijnie Sprangers mooi plekje, en een aardige Sonja, leuke wandeling door de klam.
28 september 2018 wijnie Sprangers klopt allemaal
Wijnie Sprangers 27 september 2018, leuk plekje, de rest klopt
25 september 2018 wijnie Sprangers Prima plekje, wij stonden op de punt met mooie uitzicht, voor de 2de x hier gestaan
24 september 2018 wijnie Sprangers voor de 2de x hier gestaan, mooi plekje en leuk stadje, prachtig sanitair, super schoon.
W Sprangers 23 september 2018, even geweest, maar doorgegaan naar Horn
W Sprangers 23 september 2018 plekje op grind, fijn plaatsje en leuk stadje.
W Sprangers 23 september 2018, inderdaad saai plekje, naast voetbalveld, 5 euro, maar goed te doen.
Wijnie Sprangers 21 september 2018 prachtig plekje niets aan toe te voegen
zeker een mooie camping, nu was het sanitair goed schoon. De rest klopt ook
voor de tweede keer hier, prima plekje, en rustig.
hier weer 4 dagen gestaan, prima camping, en lekker overal dichtbij, tram bus metro, zodat lekker makkelijk, oké sanitair verouderd, maar dat is niet zo boeiend, het was weer heerlijk om er te zijn.
Prima camping, zeer vriendelijke eigenaar, niks op aan te merken.
10 september 2018 wijnie Sprangers, aardig plekje, sanitair inderdaad wat oud, maar een prachtig zwembad
Wijnie Sprangers, 9 september 2018. Zeker een leuke camping, het meer rond lopen is ongeveer 15 km heel leuk.
8 september 2018 wijnie Sprangers, vriendelijke ontvangst, dame spreekt Engels, mooi sanitair, maar door de bomen bijna geen satelliet ontvangs, verder een mooi plekje.
8 september 2018, gesloten
6 september 2018 wijnie Sprangers, heel mooi plekje, en leuk stadje.
Wijnie Sprangers 5 september 2018. Mooie camping, en best wel zicht op het meer, goeie wifi ontvangt, verder klopt het wel.
Wijnie Sprangers 4 september. Klopt allemaal wat beschreven is over de camping, wij waren de enige. Wij betaalde 13 euro met stroom, douche gratis.
3 september 2018 wijnie Sprangers. Nu 14 euro, dit kun je echt geen top camperplaats noemen. Sanitair is niet erg fris.
Wijnie Sprangers 1 september 2018. Heel mooi plekje, 8 euro inklusief stroom
Wijnie Sprangers 31 augustus 2018 mooi plekje, plaatsen zijn prima.
Wijnie 29 augustus 2018 prachtig plekje, vriendelijke eigenaar, niks op aan te merken, mooi sanitair. Maar de prijs zonder stroom is nu 12 euro
29 augustus g Sprangers Dit kunnen we geen top camperplaats noemen. Gewoon normaal.
G Sprangers augustus 2018. Simpele plaats, maar een leuk stadje en mooie omgeving
Voor de 3de keer hier, een fantastisch plekje, alles klopt.
W Sprangers 29 juni 2018 prachtig plekje en een leuk dorpje, alles klopt, kaartje voor de camperplaats is inclusief voor 1 persoon gratis een zwembad bezoek, wel bij de kassa melden.
W Sprangers 28 juni 2018 prima plekje, niks mis mee.
27 juni 2018 wijnie Sprangers mooi rustig plekje
26 juni 2018 wijnie Sprangers heel druk altijd, maar wij hadden een mooi plekje weer bij het gras, op de parkeerplaats , en keken toch nog op de rijn.
W Sprangers 25 juni 2018 prachtige cp alles klopt
23 juni 2018 wijnie Sprangers. 2 dagen gestaan, prachtige plaats, super aardige en vriendelijke beheerder, helemaal top.
22 juni 2018 wijnie Sprangers, alles klopt, nu voor de tweede keer hier.
W Sprangers 21 juni, prachtige plaats, voor 15 campers
Sitecode: 2026
19 juni 2018. Prachtig plekje
17 juni 2018 wijnie Sprangers, mooi plekje en gezellig stadje
Camperplaats ziet er nu prima uit, en naast een prachtig zwembad, w Sprangers 16 juni 2018.
15 juni 2018 w Sprangers prachtig plekje, 8 euro stroom 1euro voor 2 kw.
W Sprangers 14 juni 2018 aardig plekje, verder niks te beleven
Sitecode: 19571
W Sprangers 7 juni 2018 Wat een prachtig plekje en omgeving, heerlijk zwembad met Terras, zwembad 1,50 pp als je op de camperplaats staat, ook douche erbij
Sitecode: 19571
W Sprangers 7 juni 2018 prachtig plekje, en een heerlijk zwembad, sta je op de cp 1,50 pp intree, en een klein restaurantje, en nee schepen varen hier niet, moet je verder gaan staan
6 juni 2018. Redelijk is de plaats, het park is aardig, het dorp heb je zo gezien, niet spectaculair, leuk voor 1dag / nacht.
4 juni 2018. Een prachtig plekje.
Mei 2018 Mooi plekje
Mei 2018 lekker gewoon op de camping gestaan, 11 euro.
een hele fijne plaats, nu geen drukte, en plaats genoeg, lekker naar beneden gelopen via het smalle pad achter de kerk, en met de lift terug naar boven, wat een mooi stadje.
Prima voor 1 nacht, dorp niks bijzonders
15-5-2018. Nette plaats, dorp niks
Sitecode: 11904
G Sprangers september 2017 Prachtig plekje, we stonden er bijna alleen.
Zeker een fijne camperplaats voor een enkele nacht, vriendelijke ontvangst, en fijn sanitair.
Sitecode: 19697
Aardig plekje, niks bijzonders.
Prachtig plekje, mooi stadje.
Prima voor 1 nacht, 5 euro, 1 euro stroom voor 24 uur.
Juni 2017. Weer gestaan, 3 dagen, en geen boot op de camperplaats te bekennen, pizzeria wel gesloten. Heerlijk plekje.
Juni 2017. Mooie cp plaats.
Juni 2017. Wat een geweldige plaats om te staan, super aardige mensen, met een nieuwe douche, toilet. En dat maar voor 12 euro terwijl je zelf alles in de camper hebt.
Juni 2017. Prachtig gelegen in het dorp, plaatsen zijn flink groter geworden, luifel kan helemaal uit.
Juni 2017. Prachtig plekje
G Sprangers juni 2017. Grote plaatsen, verder niks bijzonders
Aardige cp, lozen zonder slang. Stadje aardig, niks bijzonders.
Sitecode: 20220
G Sprangers juni 2017. Prachtige camping, we zijn hier eerder geweest, mooie grote plaatsen, wij zijn met een camper.
G Sprangers Mei 2017. Mooi plekje, met niks erbij, maar langs het meer lopen is mooi.
G. Sprangers. Juni 2017. Mooi plekje, niks te beleven verder.
Sprangers Mei 2017. Een plaats van niks, gelijk weggegaan
G Sprangers juni 2017 prachtig plekje, sanitair ziet er prima uit.
Mei 2017 G Sprangers prachtig plaats, grote campers staan er ook, via een andere weg.
Sprangers Mei 2017. Prachtige plaats
G Sprangers Mei 2017, 10 camers. verder prima plekje, maar het dorp lijkt wel dood.
Een geweldige mooie camper plaats, alles erop en eraan, en super schoon. Hartelijke ontvangst.
Prachtige plaats, verder niks aan toe te voegen.
24 september hier gestaan, maar dan op de camping, camperplaats is ook mooi.
September 2016. Een prachtig plekje, de rest is al gezegd.
Geluidsoverlast van de ferry's valt mee, meer last van mensen met een hond in de camper die laten ze maar blaffen, en zelf staan ze zo te schreeuwen of dat iedereen doof is. Last van de ferry, dan moet je daar niet gaan staan.
Echt een aanrader, mooie plaatsen en vlak bij het dorp. Alleen mag er wel wat onderhoud gedaan worden op de plaatsen achteraan.
Pfffff wat kunnen de mensen toch zeuren, in de camper heb je zelf toch alles, het is een prachtig plekje.
Juli 2016. Voor de derde keer zijn we hier geweest, prachtig plekje met alles erop en eraan, en ga niet zeuren dat je de afwas niet kan doen, doe dat gewoon in je camper. Gerard Sprangers En nog iets vergeten, honden prima, maar dat geblaf, willen de hondenbezitters ook eens aan mensen zonder hond denken, het is echt niet prettig. Wijnie
Prachtige eigen camper plaats, geen mix-parking. Geweldig plaats om te staan, zeer vriendelijke man om je wegwijs te maken, vrijwillige donatie, fijne douche voor maar 50 cent. Juni 2016
juni 2016. Echt een aanrader.
juni 2016. Prachtig rustig plekje.
juni 2016. Waardeloos, niet gestaan.
juni 2016. Prachtige plaats om te staan aan een schitterend park, 18 x stroom, betalen via automaat, wifi code halen bij de informatie, gratis.
G Sprangers juni 2016 Prachtige plaats om te staan, vlakbij de Donau, leuk om over te varen naar durnstein. En mooi om te fietsen, alles aanwezig, behalve een douche, maar die heb je zelf in de camper.
14 juni 2016 staan we daar en niemand te zien, dus maar verder gereden. G Sprangers
Prachtige camping, vriendelijke mensen, zeer schoon sanitair, en een mooie omgeving. Je kunt er heerlijk fietsen langs de Tisza
Gerard en wijnie Sprangers. Wat een hartelijk ontvangt, en wat heeft Jana heerlijk eten gemaakt, een echte aanrader.
Een geweldige plaats om te overnachten, toilet en douche aanwezig, en dat met elektra voor 8 euro. G. Sprangers