@wikkiwakki
- 2023
superplek! wij waren er op een zondagavond in augustus en bijna alles was dicht! verder niets te klagen.
krappe plaatsen! het staat erg vol. de voorzieningen zijn verder prima en het is dicht bij de stad.
44 euro en dan werkt de stroom niet! sanitair was ook niet om aan te zien.
leuke ontvangst en makkelijk met de bus naar Valencia. alles stond vol en dan is 2 toiletten wel wat weinig. in het hoogseizoen zou er vaker schoongemaakt mogen worden.
parkeren is het enige dat kan, verder is er niks. het stonk naar visafslag.
langs de doorgaande weg. met de bus en veerpont ruim een uur onderweg naar Lissabon. sanitair verouderd maar prima.
prima plek aan zee en vlakbij Porto. Met de fiets of met een Bolt taxi. ze zijn daar volop aan het bouwen dus ik hoop dat deze plek beschikbaar blijft!
locatie is niet makkelijk te vinden. wel eenvoudig met bus 4 naar de oude stad. de dame van de receptie spreekt uitsluitend Spaans en dus was de brood bestelling niet goed doorgekomen🤭
lokatie is prima dicht bij de stad. voorzieningen goed zoals de meeste havens. €50 is veel geld op de parkeer plaats van de haven.
uitzicht op zee door hek. geen schaduw. groepen jeugd van de scouting voor €40 slecht. sanitair heel oud.
prima plek dicht bij bus halte. voorzieningen bij hostel waren voldoende liep alleen een beetje stijl omhoog. uitzicht over de stad ‘s avonds prachtig
Sitecode: 12047
prima plek om Sebastián te bezoeken. we hadden plek rond 11.00. parkeerautomaat idd ingewikkeld met contant gaat het sneller.
Prima camping goede lokatie tussen de 2 plaatsen. dicht bij strand en restaurant op camping was gezellig aardig personeel.
vriendelijk ontvangst in het Nederlands. veel vaste plaatsen met Engelse. Goed te lopen naar strand, en ook barretjes vlak bij de camping. zeer net sanitair
prima plek 20 min naar centrum. Aan een drukke rotonde en prima restaurant in het stadium.
parking met uitzicht op zee en dicht bij centrum. Toilet is aanwezig en ook kan je water tanken.
Mooie lokatie in de haven. 5 min lopen naar grens van Gribraltar. en het restaurant naar de lokatie is alleen ‘s avonds open met een goed terras met uitzicht op de haven.
Prima plek om Marbella te bezoeken. Wel behoorlijk wat schuine plekken maar wel grote plekken. Aan en afrijden is wel spannend ligt aan de drukke snelweg.
Wat een mooie plek an het strand en met de bus naar Malaga 30 min. Alles keurig!!
Sitecode: 20342
We werden vriendelijk ontvangen en mochten zelf een plekje uitzoeken. Zicht op zee uitgekozen. Heerlijke pizza gegeten. Wat een prachtig sanitair! Naar het stadje gelopen, zeker de moeite waard en terug langs de boulevard gelopen. De klim naar de camping viel me enorm mee.
Wat een mooie plek! vriendelijke mensen behulpzaam. mooie fietsroute.