@wil-boxmeer

Een locatie beoordeeld3 maanden geleden

Plek niet bereikbaar door op de weg geplaatste hekken. De ster is gegeven omdat men anders geen review kan plaatsen.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Een gewone parkeerplaats waar je als camperaar mag overnachten. Gelegen tussen een drukke weg en het spoor, dus wel verkeersgeluiden. In de nacht rustig.

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

Een keurig verzorgde kleine Cp. We kregen meteen na aankomst een lift aangeboden naar een fiesta in Rojales, wat een service van de aardige beheerder!

opgegeven prijs is niet correct. camper +2 personen = 10.850 HUF

uiterst vriendelijke eigenaren van rustige camping met zeer ruime plaatsen en met een modern en hygiënisch sanitair .tevens een mooi overdekt zwembad,goed en gezellig restaurant en alles voor een zeer redelijke prijs. een aanrader dus !

Als geïnteresseerde in de tweede Wereldoorlog veel belangrijke plekken bezocht maar deze locatie moet je gewoon bezocht hebben . een rondleiding door gids Quinten van twee en een half uur was geen minuut te lang . Dit bezoek zal me altijd bijblijven . ook de CP is top !

rustige parkeerplaats bij mooi kasteel. super gratis plekje

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

stroeve receptie : geen identiteitskaart geaccepteerd weer naar de camper om twee paspoorten te halen , echtgenote weer naar balie en nu werd de ACSI kaart niet geaccepteerd omdat er 20018 op stond , dus zoeken naar de nieuwe kaart , uiteindelijk gevonden maar we waren de onvriendelijke ontvangst beu en zijn vertokkem naar een andere bestemming .

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Alles is al gezegd, de douches krijgen een 10!

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

de moeite waard deze camping . Alle medewerkers zijn uiterst vriendelijk en het restaurant is top voor de prijs. de door mij bestelde rode huiswijn ( half leeg ) werd vervangen door een betere kwaliteit omdat de ober deze regiowijn niet best vindt Weer een volle caraf zonder bijbetaling . de witte huiswijn is OK .

keurig camperpark met fris sanitair in mooie en rustige omgeving.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Super netjes en alles gratis, zo vind je ze niet veel !