@wilentas
Prima camperplaats. We betaalden €24,40 voor 48 uur. Code op bon voor in- en uitrijden. Meer plaatsen dan elec-aansluitingen, dus je moet een beetje geluk hebben of s ochtends om 10 uur aankomen. Grijswater en chem-toilet buiten camperplaats aan de weg. Strand met toilet is om de hoek. Supermarkt 5 min lopen, restaurants 15 min lopen, port Navalo 45 min lopen.
Le relais du campeur en Les Cigales zijn nu één camping. We stonden op het gedeelte aan het einde van de camping bij het kleinere zwembad. Hier was gelukkig geen animatie. Mooi zwembad, goed en schoon sanitair. De uit- en ingang aan deze kant was alleen voor voetgangers en dicht bij het dorpje. Veel plaatsen met schaduw, maar je hebt bijna overal blokken nodig want de plaatsen zijn niet vlak.
Mooie vlakke plaatsen. Schoon sanitair. € 1,- voor 5 minuten douchen. 2 douches, 1 hokje met wastafel, 3 wc’s en 2 urinoirs. Huiskamer met houtkachel. Wij waren hier in de winter. Toen waren er maar 1 douche, 1 wc en de urinoirs open. Electriciteit € 0,60 p kwh.

4 camperplaatsen op een parkeerterrein zonder schaduw. Water en mogelijkheid om chemisch toilet te legen. Mooi zwembad (dicht van 12:30-14:30) maar te klein voor het aantal gasten. Sanitair erg verouderd. 1 normaal toilet, de rest zijn gaten in de grond. Douches tegen betaling € 0,50 voor 5 minuten warm water. Supermarktje, bar, bakker ih dorp. Verder niets te beleven. €40 per nacht voor 2 personen. Te duur!