@wilfrid288
Gepensioneerd vrachtwagenchauffeur.
- 2000
- Elnagh Prince 581L
Sitecode: 22091
wij komen hier steeds graag terug .rust,winkel vlakbij.,gezellig release en dito restaurant.lekker eten aan democratische prijzen.sinds obs vorige bezoek,nieuw sanitair blok.langs het water,fietsen,peranqen.... .
Sitecode: 22091
alweer een tijdje geleden maar plannen om in de nabije toekomst terug te gaan.zeer mooie rustige plaatsen langs de ambleve.een gezellig restaurantje met dito terras,naar mijn mening toen wat onderbemand .100 m wandelen en je zit in de delhaize.voor de wandelaars/fietsers kan je bij de ingang of naar rechts,aywaille of naar links,remouchamps wandelen over mooie wandel en fietspaden.precies even ver in beide richtingen.zeker eens doen
komen hier zeker terug.zeer rustig.prachtige ,goed aangegeven wandelroutes,prachtige fietspaden door de bossen.geen voorzieningen,heb deze niet gemist.bij nabijgelegen visvijvers een gezellig terrasje waar je tegen zeer democratische prijzen iets kan drinken.let wel,beperkte openingstijden,terug te vinden op de webside en cash afrekenen.
voor ons 5 sterren mooie rustige plaatsen langs een riviertje.geen kampeergedrag wat begrijpelijk is omdat de campers in het zicht staan van de hotelgasten.pas open om 17 u,u kan er vroeger staan en dan gewoon effe melden na 17 uur.er eten is geen verplichting maar wel aangeraden.zeer lekker eten zowel traditionele keuken en uitgebreide italiaanse gerechten.ook mogelijkheid om af te halen.overkant van de weg ligt centerparks.wandelroutes in buurt
Sitecode: 22005
meest verzorgde camping die ik de laatste jaren ben geweest.erg vriendelijke mensen. mooi gemaaid gras.verzorgde sanitaire blokken.douchen wel enkel bij ingang.mooi verwarmd zwembad,verhuur fietsen en skelters voor de kinderen.broodservice.best. el fietsen meenemen. wij gingen te voet naar stavelot,mooie musea,ook race museum.s'anderdaags naar circuit,bij katt club genieten van race op circuit en karts bij een drankje en hapje.aanrader.
mooie verzorgde camping,vriendelijk personeel.verzorgde sanitaire blokken.zeer groot maar toch niet netjes tussen de lijntjes parkeren .men kan de camper in de richting zetten die je wil ideaal voor privacy,zon .....mooi verzorgd verwarmd zwembad met ligzetels.handig winkeltje met ook verse eetwaren zoals beeide gerechtfn,vlees,bbq vlees enz...broodservice aanwezig.mooie restaurant met groot terras met volwaardige menu en gerechten.aanrader