@wilfried66
- 2022
Heerlijk verblijf gehad wat een luxe eigen badkamer en zo rustig 4 nachten verbleven. Hartelijk dank Helen en Richard voor de gastvrije ontvangst.
Alles aanwezig wat je wenst maar vooral rust,schoon en onderhouden.Hou het zo .
Fijn verblijf ondanks de regen ,alles aanwezig vriendelijk en behulpzaam personeel,schoon sanitair geen geluidsoverlast van de trein Dankjewe Bellsol.
we zijn op 4 Oktober voor de derde maal geweest,heerlijk gemoedelijke CP met alles wat je nodig hebt ,komen vast terug,winkels genoeg op korte afstand en een goede bakker(Nagelkerke).
gastvrije en behulpzame eigenaar,stonden dicht bij het sanitair wat schoon was heerlijk beschut met ons hefdak jammer van het weer ,maar komen zeker nog eens af.
Heel rustige plaats,in het cafe was een feestje dus de eigenaar had het druk maar alles gevonden wat we nodig hadden,10 euro in de brievenbus gedaan.heel fijn om te wandelen met de hond en in het dorp is een supermarkt en een goede bakker.
Een mooie plaats het achterste gedeelte was afgezet maar de plaatsen waren toegankelijk wij kwamen als eerste aan maar s,avonds stond alles vol dank aan de gemeente voor deze plaats.
mooie verzorgde cp met alles wat je wenst,wasje draaien wasrek aanwezig maar vooral de rust zeker nog eens terug.
wat een mooie rustige plaats en hele vriendelijke eigenaar,heerlijk potje jam en een flesje sap gekregen,zijn 2 nachtjes gebleven zeker voor herhaling vatbaar.
fijn 2 nachten doorgebracht super sanitair wasmachine-droger maar ook droogrek aanwezig .je mag gebruik maken van de ruimte met keuken super en visrestaurant op 5 meter wat wil je nog meer.