@will303
Lid van Campercontact sinds 2026
Sitecode: 19412
Mooie camping met prima sanitair. we hebben 1 week gestaan. De WIFI rechts achterin op de camping was erg slecht (geen ontvangst) en het voortdurende geblaf van een roedel honden achter de camping heeft ons elke nacht wakker gehouden helaas (zelfs met oordoppen)
ontzettend vriendelijk ontvangen met sinaasappels . De weg er naartoe is smal maar zeker te doen (gebruik google maps) Je staat hier prachtig tussen de olijfbomen. Super stil in een mooie omgeving. plek verdient zeker meer bezoekers. Veilige plek voor zelfvoorziende campers. Er is een afvalbak op het terrein.
prima CP, zuiver sanitair en een schappelijke prijs. plekken zijn niet erg ruim maar prima. Als ik 1 dingetje mag noemen dat we wat minder vonden: er is geen warm water om af te wassen. Maar verder echt een prima plek.
prachtige plek aan het. Stroom is ook aanwezig en alle voorzieningen werken met een betaalkaartje. Naastgelegen camping is voorzien van nieuwe prachtige faciliteiten.
had het adres Siemensstrasse 17 in de navigatie gezet maar deze brengt je dan niet bij de CP. Het werkelijke adres is wel te vinden door de knop “navigeer naar deze locatie” (verlengde van de Benzstrasse) wij hadden het dus niet gevonden en zijn ergens anders heen gereden.