@willekez
Lid van Campercontact sinds 2026
Iedere gratis plek met een leuk stadje op loopafstand en een rpullenbak ben ik dankbaar voor
Prachtige omgeving om te wandelen en fietsen en een hele mooie burcht op loopafstand

Ik probeer het gewoon zo feitelijk mogelijk te beschrijven en hier gaat het simpelweg om een plek voor de nacht. Er is verder niets in de omgeving. Maar soms is dat ook het enige wat er nodig is een slaapplek en dan voldoet deze.
Gewoon geweldig ❗️
De 4 sterren waren vooral omdat we dat plekje hadden net over het bruggetje wat met een buscampertje echt een super toffe plek is. De parkeerplaats is ook prima maar geeft een andere beleving. Als je van flinke wandelingen houdt is de wandeling naar de waterval omhoog geweldig. 7km met zo’n 400 hoogtemeters. Met een niet geplaveid pad. Dus lekker pittig. Die combi van plek en wandeling maakt het een superplek
Een prachtige plek. Zelfs met storm en regen 😃. We schrokken wel een beetje van de prijs. 400 kronen per nacht, douchen betaal je 25 kronen en wasje draaien moet je muntjes voor kopen. Als je geen stroom gebruikt betaal je 350 kronen. Maar de prijzen hier vermeld kloppen dus bij lange niet. Goed om dat van te voren te beseffen. De plek is mooi. Beetje het westelijkste puntje.
We waren er naar toe gereden maar toch weer verder gegaan. Het lijkt een gezellige plek aan de haven maar ligt midden in industrie terrein. Dat trok ons toch wat minder. Je staat gewoon op een parkeerplaats. Maar ieder zijn ding natuurlijk
Geweldig dat dit soort plekjes er zijn. Een prachtig meer/ uitloop van een fjord, toilet en mooie plek om te staan. Helemaal top 👍🏼
Heerlijk aan de rivier. Vlakbij de prachtig wilde rivier de Sjoa. Als je een kilometer of 5 wandelt vanaf de plek richting rechts kom je bij een hele mooie woeste rivier. Wij hebben er 2 nachten gestaan. Je zult er niet snel alleen staan. Maar dat mag de pret niet drukken.

Een heerlijk plekje. Rustig tussen de boompjes. Een vuurplek. Kortom geweldig. Super dat dit zo aangeboden wordt. Het toilet op het terrein was dicht maar de supermarkt heeft een toilet en die is van 7-23 u open die supermarkt. Het water is geen drinkwater wat bij de vuilwater leegplaats is. Maar wij hebben met onze kleine camper wat water bij het toilet gepakt.
Een heerlijke plek. Ruim en je kunt het “ponypark” ook in als je alleen een drankje wilt doen en je geen kids bij hebt. Er is tot een uur of 19u drukte maar daarna heerlijk rustig. beetje wandelen in de buurt en als je nog een boodschapje wilt doen is er op 3 km een Aldi. Dit soort plekken zijn echt een kadootje