@willemk
- 2010
mooie plek. 3euro klopt niet. je moet je aanmelden bij de VVV en bovenop die 3 komt nog 5 euro.
het bezoeken waard. netjes verzorgd maar ook uitstapjes in de omgeving zijn mogelijk. stadjes en natuur. beschrijvingen liggen ter inzage.
Onduidelijk, wanordelijk. Alleen geschikt voor overnachting met n zelfvoorzienende camper.
Prachtige plek met vriendelijke beheerder. Over het algemeen heel rustig met veel plaatsen. Veel mogelijkheden voor fietsen en wandelen in de omgeving. Pas wel op voor een enkeling met 'n vaste staanplaats. Die zet de autoradio met de deuren wagenwijd open knoeterhard aan. De beheerder wil daar niks aan doen, want in Polen heb je mensen die van muziek houden en mensen die daar niet van houden.
Mooie plek, maar is intussen in prijs verhoogd naar 18 euro. Dit is veel te duur voor deze parkeerplaats.
echt slecht. vieze toiletten met 'n deur die niet dicht kan. Prijs echt veel te hoog. Inclusief hond en stroom 18 euro. We hebben in Polen voor veel goedkoper en veel beter gestaan.