@willems107
- 2013
- Benimar Mileo 263
- 2026
Juni 2026
we kwamen hier op zaterdag avond 18u begin juni toe met 2 campers zonder reservatie. we kregen toch allebei een plek. Prachtig uitzicht!
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
De camping krijgt één ster voor het uitzicht , de andere 4 sterren spelen ze kwijt voor het triestig sanitair en de dure prijs (66€ midden oktober voor een camper 7 meter, 2 pers, 2 hondjes en stroom). De weg er naar toe is smal maar doenbaar met de camper. iedereen houdt rekening met elkaar hier.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
stonden hier in oktober 2024 met 8. veel plek was er niet over maar het is dan ook geen camping. goed plekje als basis om er met de fiets op uit te trekken
2023
weg gereden van de stank, als ik een 0 kon geven deed ik het
2022
Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
je staat er als haringen in een ton. heel smalle plekken.
Een foto toegevoegd aan een locatie · bijna 4 jaar geleden

2021
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
plek krijgt 3 sterren voor de rust en de omgeving. Het is zelfs met blokken moeilijk om je helemaal recht te krijgen, het is er best wel scheef.
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
ook op een doordeweekse dag midden oktober staat alles namiddag goed vol en tegen 15 uur is er geen plek meer vrij
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
parking bestaat nog steeds en is goed bereikbaar. Voor een gewone parking sta je er heel goed. 19€/dag. klein maar mooi strandje op een steenworp
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
wij hebben hier gewandeld en geslapen met een grote camper, is perfect doenbaar. Heel lekker gegeten in la Bottega Di Volpaia. geen voorzieningen maar prachtig klein dorpje en uitzicht.