@willieleonore
September 2026
3 foto's toegevoegd · 14 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 14 dagen geleden
Sitecode: 197937
Een prachtige plek. We werden vriendelijk ontvangen door een oudere dame. We mochten gaan staan waar we wilden, betalen kwam later wel. Het uitzicht was prachtig. Vanuit hier zijn Seiser Alm en Seceda goed te bezoeken. Wij gingen met de bus. Bus stopt voor de deur naar het centrum van Kasteruth en st. Ulrich/Ortisei. We hebben hier 4 nachten gestaan voor 20 euro mét stroom. Geen douche, eenvoudig toilet. Fantastische plek
Maart 2026
wij wilden hier naar toe. kwamen op de camping en vonden het een troosteloze uitstraling hebben. we zijn direct omgedraaid op zoek naar een andere plek.
Wat een fijne plek! Pal aan zee. Vlak bij het leuke stadje Diamante. ( 10 minuten op de fiets). De camping heeft schone toiletten en douches. . Momenteel wat renovatiewerkzaamheden, Wij hebben er weinig last van gehad Echt een aanrader om naar toe te gaan. Voorseizoen voor € 13,00 per nacht, vanaf de 4de nacht €9,00. Hier komt nog wel elektriciteit ( naar verbruik) en toeristenbelasting van 3,50 per nacht per camper bij.
Hele fijne plek voor een nacht om Paestum te bezoeken. Rustig en recht tegenover de tempel. We betaalden 20 euro met elektriciteit. Verder geen voorzieningen, maar dat wisten we.
Februari 2026
Wat een fantastische plek. Je komt hier voor de sfeer, niet voor luxe. Er wordt nog gewerkt aan verbetering. Vooral sanitair mag wat uitgebreider.. Met OV ben je zo in Rome. Als we in de buurt zijn komen we zeker terug. Al was het maar voor een borrel bij het vuurtje met Bas, Mirelle en Gert-Jan.. Dank voor de gastvrijheid. xxx
Januari 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 8 maanden geleden

Wat een fantastische plek voor een overnachting. Je moet wel zelfvoorzienend zijn. Lozen van toilet en water is wel mogelijk. Heerlijk rustig gestaan vanuit het zuiden onderweg naar huis. €5,- kun je in een daarvoor bestemde bus doen Wat een vertrouwen. Dat vinden wij fijn. Bedankt
3 foto's toegevoegd · 8 maanden geleden

Wat een fantastische plek. We zijn op doorreis vanuit het zuiden naar huis. Heerlijk rustig hier. Je kunt je water en toilet lozen. Verder moet je zelf voorzienend zijn. wij komen zeker terug als we er in deze buurt een plek zoeken. €5,00 mag je in de daarvoor bestemde bus doen. fijn dat dit nog kan. we hopen dat dit soort plekjes blijven bestaan. Dank voor de gastvrijheid. Willie en Lee