@willieleonore
- 2023
wij wilden hier naar toe. kwamen op de camping en vonden het een troosteloze uitstraling hebben. we zijn direct omgedraaid op zoek naar een andere plek.
Wat een fijne plek! Pal aan zee. Vlak bij het leuke stadje Diamante. ( 10 minuten op de fiets). De camping heeft schone toiletten en douches. . Momenteel wat renovatiewerkzaamheden, Wij hebben er weinig last van gehad Echt een aanrader om naar toe te gaan. Voorseizoen voor € 13,00 per nacht, vanaf de 4de nacht €9,00. Hier komt nog wel elektriciteit ( naar verbruik) en toeristenbelasting van 3,50 per nacht per camper bij.
Hele fijne plek voor een nacht om Paestum te bezoeken. Rustig en recht tegenover de tempel. We betaalden 20 euro met elektriciteit. Verder geen voorzieningen, maar dat wisten we.
Wat een fantastische plek. Je komt hier voor de sfeer, niet voor luxe. Er wordt nog gewerkt aan verbetering. Vooral sanitair mag wat uitgebreider.. Met OV ben je zo in Rome. Als we in de buurt zijn komen we zeker terug. Al was het maar voor een borrel bij het vuurtje met Bas, Mirelle en Gert-Jan.. Dank voor de gastvrijheid. xxx
Wat een fantastische plek voor een overnachting. Je moet wel zelfvoorzienend zijn. Lozen van toilet en water is wel mogelijk. Heerlijk rustig gestaan vanuit het zuiden onderweg naar huis. €5,- kun je in een daarvoor bestemde bus doen Wat een vertrouwen. Dat vinden wij fijn. Bedankt
Wat een fantastische plek. We zijn op doorreis vanuit het zuiden naar huis. Heerlijk rustig hier. Je kunt je water en toilet lozen. Verder moet je zelf voorzienend zijn. wij komen zeker terug als we er in deze buurt een plek zoeken. €5,00 mag je in de daarvoor bestemde bus doen. fijn dat dit nog kan. we hopen dat dit soort plekjes blijven bestaan. Dank voor de gastvrijheid. Willie en Lee
Wat een fantastische plek! Wie van een rustige plek met prachtig uitzicht houd is dit echt een aanrader. Voorzieningen zijn basic, maar prima. Zeer vriendelijke en behulpzame beheerder.Heerlijke vers baquette en croissantjes te bestellen die bij de camper werden afgeleverd. Je fietst met heel veel gemak de stad in, terug is een flinke klim, maar met elektrische fiets goed te doen. heel veel dank voor 5 heerlijke dagen.
Zeer eenvoudig, ook het Sanitair, maar schoon. Wat opvalt is dat er veel caravans heel lang staan die onder het mos zitten. Dat ziet er erg armoedig uit. Onze plek is oké en we hebben daar gelukkig geen uitzicht op. De camping ligt op fietsafstand ( e-bike) van het centrum. De receptie is slechts enkele uren open. We moesten bellen bij aankomst. Later is de eigenaar er om in te checken. alleen contant betalen Nét voldoende deze camping.
Eenvoudige camping met dito sanitair. wel schoon. Voordeel van de camping is dat hij midden in het dorp ligt een vlakbij een paar mooie bezienseaardigheden. Echter vrij prijzig voor het soort camping. We betaalden € 35,- per nacht voor 2 personen, camper en elektriciteit.
Hele mooie camping. Ruime plekken, schaduwrijk. Prima sanitair. Hele schone camping. Er is een klein zwembadje met ligweide. Deze camping is een aanrader!
Prima camping voor een prima prijs. Vlakbij het stadje.
De camping ligt vlakbij het bedevaartoord. prima locatie. we mochten zelf een plek uitzoeken. sanitair is verouderd, maar schoon. camping komt wat "grauw" over, ondanks dat de dame bij de receptie erg
camping tegen het stadje aan. Sanitair verouderd. wel een fijne camping om te staan. goede prijs/kwaliteit verhouding
prachtige camping. We werden heel gastvrije ontvangen. komen zeker terug als we in de buurt zijn. prijs klopt niet meer wat op campercontact staat. wij betaalden €30,00 voor een camper, twee personen en elektriciteit
Prachtige plek om voor één nacht te staan. Helaas geen sanitaire voorzieningen, maar dat staat ook op de site. Voor €12,80 een prima prijs/ kwaliteitverhouding