@wilmarja
- 2017
Goeie plek, rustig, alles in de buurt. Makkelijk betalen, o.a. met Paypal. bufferzone van 4 meter tussen elke camper, wordt duidelijk aangegeven, hou je daaraan!
Je mag hier 1 nacht staan, rustige nacht gehad. Verder alleen wandelaars en hondenuitlaters. Mooi gebied!
Wat een rust! Wat een uitzicht! Alleen wind en vogels en een enkele auto van de bewoners van het vissersdorpje. We stonden met 3 campers. Veilige verharde plek. Vrijwillige bijdrage
Fantastisch rustige nacht gehad. Droogtoilet netjes. Mooi wandelen, weinig muggen. Je kunt afdalen in de kloof via een goed onderhouden trap, nette grillplaats met hout en nieuwe picknicktafel.
2023
Grote camping, ruime plaatsen. Genoemde prijs klopt niet (zie foto): wij betalen in hoogseizoen 2023 360 sek, plaats dichter bij het water 380 sek. douche 20 sek voor 5 minuten, wasmachine 30 sek, droger 20 sek.
3 foto's toegevoegd · meer dan 3 jaar geleden

Hier mag je niet meer overnachten!
Hier mag niet meer overnacht worden!
Overdag iets meer drukte van bezoekers van het wolvenpark, ‘s avonds en ‘s nachts doodse stilte…. op nu en dan het huilen van de wolven na! Aardedonker, geen verlichting. Smalle toegangsweg, maar eenrichtingsverkeer, dus geen probleem. Borden volgen naar het park. Voor ons een fantastische plek!
3 foto's toegevoegd · meer dan 3 jaar geleden