@wimaal
Prima CP. Alles is aanwezig, al is het niet het meest gelikt, zoals bij nieuwe CP's. Maar wel netjes en schoon. Wij stonden hier 3 nachten tot volle tevredenheid.
Keurige, door heggen afgeschermde, parking. Vriendelijke ontvangst. We konden gebruik maken van het nette sanitair. Er is mogelijkheid om de cassette te legen. Voor deze redelijke prijs een fijne plek als startpunt voor mooie fietstochten.
Bij deze, door mij aangemelde cp is mijn beschrijving weggelaten en de prijzen kloppen ook niet. Dat moedigt niet bepaald aan om nog eens een bijdrage te leveren.
Mooie cp. Inmiddels wel sek 350, alles inbegrepen, ook wasmachine en droger. Goede uitgangspositie voor fietstochten naar Sjötorp en Tåtorp.
Heel fijne plek. Goede gemarkeerde wandelmogelijkheden. 5 en 6 km. Wil je douchen moet je bij de automaat voor 171 dk een ticket voor "de ligplaats van je boot" kopen met daarop de toegangscode. Wij stonden er 4 nachten. Dus nog goedkoop...
Is geen CP meer. Overnachting verboden.
Er zijn 2 parkeerplaatsen. Het mooiste sta je op de tweede, beneden bij het water. Rij daarvoor het eerste voorbij en over de spoorwegovergang bij het stationnetje van het spoorwegmuseum meteen links. Svartvik is een bewoond openluchtmuseum. De cp ligt in een gebied dat door hout-, fosfaat- en sulfietindustrie vervuild was. Maar nu is het gebied grondig gesaneerd. Het gasstation ligt op 400 m. We hebben er een (nederlandse) fles laten vullen.
Prachtige plek. Gesloten tot 5-6. We zijn, bij gebrek aan alternatieven in de buurt, toch maar het terrein opgereden. Later kwam er nog een camper bij. Elektriciteit was beschikbaar. Bij vertrek de volgende dag hebben we een enveloppe met vergoeding in brievenbus gedaan.
Camping lijkt wel goed, maar os (tijdelijk?) gesloten.
Mooie plek, maar liever niet te dicht bij de brug (veel verkeerslawaai). Momenteel wordt een nieuw sanitairgebouw gebouwd. Voorlopig moet je het even doen met het gebouw an de sportclub. Dus gezamenlijk douchen, twee wc's, voor alle gasten, Nu ook GEEN voorzieniigen voor lozen toiletcassette. Wel water.
Goed opletten. Eerste paadje links over de brug als je uit het zuiden komt. Je bent het voorbij voor je het weet. Met stroom sek 150. Er stond echter geen prik op de el-paaltjes. Betalen via envelop. Ondergrond is bedekt met te dunne laag steentjes. Na een bui wegrijden is een glibberige zaak. De plek ligt mooi aan het water. Weinig last van verkeerslawaai van de E47 die er langs loopt.
Inmiddels € 100, incl. water en stroom.
Cp in centrum. Bedekt met eenden- en ganzenpoep. Kijk uit waar je loopt. Verkeerslawaai op zo'n plek is onvermijdbaar. s'Nachts redelijk rustig.
Prima cp. Vriendelijke dame met vaste plaats bij bordje campingvård ontvangt je. Ze spreekt alleen Zweeds. Betalen bij receptie Golfclub. Sek 190 in juni, juli en aug. Overig Sek 140. Je krijgt een sleutel voor toegang tot toiletten en douches buiten openingstijden. Lozen cassette en grijs water aan de andere kant van de weg in hetzelfde putje. Leuke wandeling om het meer gemaakt. Restaurant.
Sitecode: 20065
Prijs is inmiddels verhoogd naar Nkr 280. Betalen met pas bij parkeerautomaat. Er wordt streng gecontroleerd.
Prachtige plek. Grusvei goed te berijden. Waarschijnlijk gerepareerd na voorgaande "klachten"😉
Alle voorgaande beoordelingen zijn niets teveel gezegd. Vandaag naar Varnæs Vik gefietst (2 km) en daarvandaan een prachtige wandeling gemaakt van 8 km gemaakt om Varnæs Hoved. Kan ook ingekort worden tot 5 km. Kaart ligt in de keuken.
Rustige plaats. Goed uitgangspunt voor fietstochten. Routes op heenreis halen bij toeristbureau in Sønderborg. Aanwijzingen onder geldbus niet meer leesbaar. Geen gastheer of -vrouw gezien. Vuilcontainer niet te vinden, evenals loosplek voor grijs water of toilettank. Toch redelijk voor € 7,-
De informatie over het werken van de in- en uitrijcode was voor ons erg waardevol. Als aanvulling: Bij definitief vertrek scan de QR-code. Anders kost je dat € 38 extra.
Eenvoudige camping. Stortplaats vuil water en inname schoon water gratis. Wifi code 4 uur per dag geldig, 7 dagen lang. Wij kregen 2 codes, dus 8 uur per dag. Kwaliteit: tergend traag. Sanitair eenvoudig, maar netjes. Zwembad. 300m van zee. Fietsen naar Pénestin of Pen Bé. ACSI 13,00 plus € 1,20 tourisrenbelasting, 2 pers.
Mooie plek, maar SEK 150 voor een plek zonder enige voorziening, behalve een prullenbak, schandalig duur. Betalen via telefoon.
Helemaal zoals je je camperen in Zweden voorstelt. Wandelen langs het meer (linksaf). Weinig fietsmogelijkheden. Plaatsen bovenaan met elektriciteit. Plaatsen bij het meer krijgen later elektriciteit. Keurig sanitair. Geen douche. Goede WiFi tot Eremitplats. Geen mogelijkheid tot lozen chemisch toilet. Betalen met envelop.
Ontvangst in de Saloon hartelijk. De hartelijke sfeer verdween prompt om twaalf uur de volgende dag, toen we er nog maar alleen stonden. Lady vroeg of we nòg een nacht bleven. Zo niet, dan opkrassen. We wilden nog een gietertje (13 l) water tanken, maar er werd op toegezien dat het niet meer dan 10 liter zou worden. Verder alles in orde.
18 september 2016. Keurig terrein. Ondergrond gravel. Gelegen aan een klein meertje met strandje. Speeltuintje. Rubberboot te huur. Sanitair onberispelijk. Alleen... in de herendouche (inbegrepen) is blauw: warm en rood: koud. Vriendelijke host die tegen de avond komt om eventueel de stroom aan te sluiten en 's morgens om een uur of negen weer afsluit en afrekent. Inclusief stroom en water: € 20. Duur.
Rustige plaats voor zes campers op parkeerplaats tegenover het slot, maar er is genoeg ruimte voor meer, als er geen feestelijkheden in het slot zijn. Kaartje € 4 trekken bij automaat. Er staat een stroomkast met 6 aansluitingen. € 1 voor 2 uur stroom, genoeg om je fietsaccu's mee op te laden en ook nog wat voor de boordaccu. Verder geen voorzieningen. Mooie fietstochten naar Meissen en Riesen.