@wimber
Heel goed verzorgde kleine camping met gevarieerde speelse indeling van ruime plekken. prima en schoon sanitair. De bakker op de hoek is ook erg prettig. We vonden het er zeer aangenaam en rustig in vergelijking met de drukte in en rondom Amboise op 4 km fietsafstand. Goed werkende gratis wifi net zo als de douches en dat voor de prijs van €19 per nacht (2 pers). Goede uitvalsbasis voor fietsen rondom de Loire e.a. rivieren.
Heerlijke heel goed verzorgde kleine camping echt in het centrum van Haamstede. Geweldig ruime plaatsen waarvan een aanral met verharde staanplaats en betegeld terras, plus recentelijk vernieuwde prive wc-huisje. Water, elektriciteit en grijswaterlozen ter plekke. Dit alles inclusief toer.bel. voor €21 p.n. Geriefelijke ruime douheruimte voor € 0,50 per 5 min. Een plek om zeker aan te bevelen
Een heerlijke stek met veel ruimte voor 15 plaatsen. Prima sanitair en leuke ontvangst. Echt rustig gelegen en het is heel goed toeven onder de kersenbomen. de prijs voor een overnachting van €25 is wel duidelijk hoger dan de website vermeld.
Prachtige plek aan de eveneens fraaie rivier. Veel ruimte en vriendelijke mensen. Sanitair is o.k., maar als het druk is zijn er te weinig voorzieningen. Uitstekende wifi-ontvangst. Restaurant dichtbij, maar voor een winkel moet je 6,5 km fietsen naar het volgende dorp. Wij stonden hier 24-26 sept. met slechts enkele medecamperaars.
Heel vriendelijke mensen op een heerlijk rustige stek. Prima plekken op heel ruim grasveld. Goede wifi ontvangst en ook tv. Zowel douche als toilet en afwas funktionerren goed, zij het dat de behuizing van deze faciliteiten nogal primitief is. Nieuwe wasmachine aanwezig, helaas geen droger.
Wel erg eenvoudig, enkele parkeerstroken langs een weggetje Helaas werd alle ruimte ingenomen door geparkeerde auto's, toen wij halverwege de middag een plek zochten. Andere parkeerplaats ook vol, dus zijn we maar doorgereden.
Practig gelegen in zonnige vallei. Heel vriendelijke ontvangst. Ruime zeer fraaie plekken aan het riviertje. Prima schotelontvangst en uitstekend internet.Geen broodjes en ook geen frituur e.d. in het voorseisoen Sanitair enigszins verouderd en niet schoon.
Inderdaad heel rustig en voor een deel ook fraai uitzicht. Het terrein is aflopend waardoor op het grootste deel de camper ook met dubbele blokken niet horizontaal te krijgen te krijgen is. Een groot deel heeft wegens bomen ook geen satellietontvangst. De enige stroomaansluiting leverde geen elektriciteit en de beheerder bleek niet aanwezig te zijn. Het dorpje stelt niet veel voor, geen bakker!
Heerlijk rustige en landelijke stek in een parkachtige tuin. Toiletten schoon maar wel erg gedateerd. Geen satelietontvangst wegens hoge bomen en geen i ternet.
Sitecode: 11954
uitstekende CP, prachtig ruim en schoon sanitair. prettige omgeving,. echt waar voor je geld en dat gaat ook op voor het aardige restaurant.
Sitecode: 20152
Stellplatz Freiburg is bij ons favoriet, maar deze camping is ook fijn met prima sanitair en uitstekend gelegen om langs de Breisach naar de geweldige stad te fietsen. Wel erg druk en de beheerder werkt zich in het zweet om iedereen persoonlijk een plek(je) toe te wijzen.
Goede stadscamping, wel een behoorlijke tippel en tramrit naar het centrum. Goed voor stadsbezoek of een nacht op doorreis
Heel landelijk gelegen, vriendelijke ontvangst op 21 sept 2017, vlakbij het interessante dorp en het befaamde Unesco abdijmuseum. Door hoge bomen praktisch geen tv- ontvangst en sanitair niet meer van deze tijd. Als je geen water hoeft in te nemen en in de camper afwast is het best te doen.
Heel goed centraal gelegen camping maar verder niet erg bijzonder met redelijk goede voorzieningen. Overwegend door Engelsen bezocht. Het eiland is geweldig, een echte aanrader, met zijn pitoreske haventjes en goede fietspaden, wijnvelden en zoutpannen (fleur de sel ). We waren hier 19 tot 21 sept 2017.
Uitstekende Cp met alle voorzieningen denkbaar voor camperaars die geen zwembad of speeltuin nodig hebben. Hiervan kunnen er niet genoeg van zijn. Zelfs wasmachine met droger en snackbar op gezette tijden. Omgeving geweldig om te fietsen, ook naar fraaie oude stad Vannes. Waren hier 16 en 17sept 2017.
Uitstekende camping met echt ruime plaatsen direct aan strand gelegen en kustfietspad naar beide kanten, Aardig dorp aan fraai baaitje. Hebben hier 12 sept 2017 3 nachten gestaan.
Drukke, kleine camping met prima sanitair maar plekken zijn moeizaam in en uit te gaan. De campervoorzieningen zoals water tappen, lozen en chemiestort zijn lastig te bereiken (hoog gelegen via bochtige paden). Het historische dorp is echt een must, hoewel er ook erg veel toeristen op af komen.
Echt een superstek, zo zouden er veel meer moeten zijn en nog gratis ook! Sani-station en schoon sanitair vlakbij en ook bakker en bar/creperie in het dorp. Heerlijk fietsen naar de uitkijk-rotspunten en langs de kust en het licht heuvelachtige binnenland. Een toppertje. Waren hier 7 sept. 2017 voor 3 nachten.
Prachtig gelegen en fraaie camping, prima sanitair. Waren hier van 5 tot 7 sept 2017 met plaatsen voor het uitkiezen. Sommige plekken hebben een beetje zicht op zee. Het restaurantje buiten de camping heeft een heerlijk terras boven het strand met schitterend zicht op de baai. Heerlijk fietsen naar de fraaie eeuwenoude vestingstad St Malo. Ook rondom de camping heerlijk wandelen in de duinen.
Prima stek zoals velen reeds melden, met name de goede bereikbaarheid van Mont St Michel per fiets. Ook in de omgeving leuk fietsen. Echter indien je water moet tanken en ook nog douchen wil, wordt het een behoorlijk dure Cp. Waren hier 2 tot 4 sept. 2017. St. Michel was ook op maandagochtend rampzalig druk.
Prima Acsi camping, landelijk gelegen, prettige sfeer. Nabij fraai abdij complex. Goed voor enkele dagen maar ook voor doorreis naar Bretagne, zoals wij deden op 1 sept. 2017
Prima rustige stek direct aan de Donau. stonden daar op 2 mei 2017 alleen, dus wel een beetje eenzaam