@wimenhanneke
- 2010
- TEC Rotec lift S H737
- 2015
17-4-26 wat een paradijsje is het hier, je hebt het gevoel dat je midden in de natuur staat. Het is een bloempracht zo in het voorjaar, de lavendel, brem , zonneroosje bloeien volop en je hoort en ziet veel vogels. Paula en Nuno zijn super vriendelijk en zeer betrokken bij de natuur. Wij hopen hier zeker terug te komen. Bedankt Paula en Nuno voor jullie gastvrijheid. Wim en Hanneke
Heerlijk rustige camping met super vriendelijke ontvangst, zelfs de Ned. vlag werd opgehangen. Terrein ligt midden in de natuur aan een mooi meer. Sauna mag je gratis gebruiken, daarna afkoelen in het meer is de ware Zweedse beleving. Alles is bij de prijs inbegrepen, bootjes, kano's (zelfs zwemvesten), bbq op hout gestookt, goede wifi. Mooie fietstochten gemaakt. Wij hebben ons hier zeer welkom gevoeld. Camping om te onthouden. Wim en Hanneke
Is geen camperplaats!! om te overnachten en zit dicht
Mooie rustige camping, werden heel hartelijk ontvangen, voelden ons helemaal thuis. De personen die overlast bezorgden (uit eerdere reviews) zijn door het huidige bestuur van de camping verwijderd. Het terrein ligt super mooi aan een meer en je hebt hele grote plaatsen. Wifi en sauna gratis. Wij hebben hier 7 nachten met onze camper gestaan en mooie fietstochten in de omgeving gemaakt. Het is een camping om zeker terug te komen. Wim en Hanneke
Mooie camping, wij hebben hier 3 nachten gestaan, mooi sanitair.. Vriendelijke Nederlandse eigenaars. Mooie fietstocht gemaakt naar oude zaagmolen midden in het bos. Wim en Hanneke
Super mooie plek, je staat op een soort alpenweide. Je staat hier midden in de natuur, mooi uitzicht. Vriendelijke eigenaar, er is 1 douche ( lekker warm) en 1 toilet. Sauna is gratis, houtgestookt, mag je zelf aansteken. Mooi pad door de bossen naar een mooi meer. Mooie fietstochten gemaakt, zijn hier 3 nachten geweest, aanrader om nog eens terug te komen. Wim en Hanneke
Wat een heerlijke plek is dit, we hebben hier 4 nachten gestaan. Hele vriendelijke eigenaren. De honden zijn super lief. We hebben 2 mooie fietstochten gemaakt en rendieren en 2 elanden gespot. Zeker een plek om terug te komen. Wim en Hanneke
Fijne camping, eind april heerlijk rustig. Schoon sanitair, 10 kr douche, gratis sauna ( wel vragen of hij aan mag), 20 kr wasmachine. Keuken met ovens, vaatwassers gratis te gebruiken. Lekker gewandeld in omgeving, 5 nachten gestaan. Wim en Hanneke
Helaas is de camperplaats dicht gaat pas ergens in mei open. Dus wil je hier gaan staan lijkt me verstandig om eerst te bellen. Dus de openingstijden op camper contact kloppen niet.
ik tegenstelling van camper contact is de camping dicht nemen ook de telefoon niet op
1 ster voor het uitzicht, helaas is de camping een azc geworden voor Oekraïense vluchtelingen zijn dus ook extra porta cabins geplaatst,zelfs vanavond politie op het terrein. Het sanitair is gewoonweg vies. Ook de keuken smerig. Ik adviseer iedereen om een andere overnachtingsplek te zoeken . Zouden hier meerdere dagen blijven maar gaan morgen weer weg.
Perfect, alles was tot in de puntjes perfect. Sanitair, afwas ruimte en zelfs de ruimte om chemischtoilet te reinigen was top. Tot nu toe zijn wij in Noorwegen zoiets moois nog niet tegengekomen. Eigenaar heel vriendelijk. We hebben hier 3 nachten gestaan, mooie fietstochten gemaakt. Plek om zeker terug te komen.
Prachtig gelegen camping met super vriendelijke eigenaar. Wij zijn 5 nachten gebleven en hebben heerlijk gefietst, gewandeld naar de herdershutten en genoten van de schitterende natuur. Casper, zus en zwager super bedankt dat wij mochten genieten op jullie mooie plekje . Wim en Hanneke
Wij hebben hier 6 nachten gestaan, wat een mooie plek. Rondom schitterend uitzicht. Heerlijk gefietst en gewandeld. Sanitair schoon en lekkere warme douche. Jan en Maaike bedankt dat wij mochten genieten op jullie mooie plekje. Wim en Hanneke
Sitecode: 62032
Heerlijke rustige plek bij een voetbalveld. Bij de supermarkt kregen we een code voor de toilet en douche. Let op, het codekastje is aan de kant van het voetbalveld, je gebruikt de douche/ wc van de voetbalclub. Lekkere warme douche. We zijn 3 nachten gebleven en hebben super mooie fietstochten gemaakt. Wim en Hanneke
Super mooie, rustige plek. Hertjes, fazanten gespot. Eigenaars heel vriendelijk. Komen hier zeker terug voor wat meer dagen.
wat een heerlijke plek is dit, je waant je eigenaar van dit mooie plekje. Wij hebben genoten van het zwembad met de lekkere ligbedjes. Het sanitair is prima. Het strand is 15 km fietsen en grotendeels over een fietspad. De poort vergt idd wat stuurkunst maar ging met onze camper van 7.50 prima. Contact met Ramon ging super goed. Ramon: dank je wel dat wij hier mochten genieten, wij komen zeker terug. Wim en Hanneke
Een heerlijke plek. Mooie grote plaatsen en alles ziet er netjes uit. Wij komen men hier graag terug om wat langer te blijven en de omgeving te verkennen
wat een heerlijke plek, zijn 18 nachten gebleven, was niet de bedoeling. Alwin en Ivana super aardige eigenaren. Wij zijn verliefd geworden op hun hond Chiquita. Op onze mountainbike 9 km naar het strand, super mooie stranden. Wij komen hier zeker terug. Bedankt Alwin en Ivana.
Wat een leuke camperplek heerlijk rustig, lekker sanitair. De kalkoenen waren heel grappig, elke ochtend even een praatje mee gemaakt. Mooie mountainbike tochten kunnen maken, langs de sinaasappel- citroen-mango- en avocado bomen. Dank je wel Luisa en Horacio
begin september hebben we hier 7 dagen heerlijk vertoeft. Mooie mountainbike tochten gemaakt, gechilled aan het zwembad. Fado geluisterd ( uitleg vd tekst van Helder gekregen). In Messejana 3 keer heerlijk authentiek Portugees gegeten. Een plek om terug te komen.
Wij hebben hier in augustus 9 dagen gestaan. Wat een heerlijke plek, genoten van de koeien, kalfjes, ijsvogel, de Hop, zwaluwen. super mooi strand goed te bereiken met onze mountainbike of te voet. Mooie mountainbike tochten gemaakt in de omgeving. Komen hier zeker terug. Dank je wel Frans en Martine voor jullie gastvrijheid.