@wimf13
We zijn begin Mei aangekomen op een compleet lege camping . Ivm stromende regen en geen verharde plekken vroegen we aan de Nederlandse eigenaar of we voor 1 nacht op het pad mochten staan.Dit vond hij niet goed , hij vond dit heel rommelig staan. We zijn direct weg gegaan en 300 meter verderop naar camping de la Sure gereden, waar we met open armen werden ontvangen, en het geen enkel probleem was om op het pad te staan.
Per toeval zijn we op deze camping aangekomen, wat een parel! Bij aankomst was er een grote BBQ, waar we direct mochten aanschuiven. De plekken zijn ruim, er is een mooi zwembad, en het sanitair gebouw is super. Absolute aanrader! Nog een leuk weetje: De eigenaar is prof voetballer geweest, en heeft gespeeld met Johnny Rep.
Na een aantal jaar weer eens terug op camping De Meidoorn. Wat een teleurstelling, er werd ons verteld dat de camping is verkocht. Dit was duidelijk te zien aan het verwaarloosde terrein rondom de vaste lege sta caravan plaatsen. Sanitair schoon, douches koud. We hadden online geboekt en betaald, als we dit van te voren wisten,hadden we voor iets anders gekozen.
Altijd weer fijn om bij Blij Venneke te zijn. Voor ons inmiddels “ thuiskomen” . Een altijd even vriendelijk ontvangst, omgeving is Top. Op fietst afstand van het gezellige Eersel. Aanrader!
Wat een prachtige camper plaats, we werden vriendelijk ontvangen door de eigenaar. Mooi ruime plekken met een stukje gras, met uitzicht over de weilanden. sanitair gebouw splinter nieuw. Leuke fiets omgeving. Hier komen we zeker terug.
Wat een fantastische camperplaats, vriendelijk ontvangst, mooi schoon sanitair gebouw, ruime verharde plekken. En een prachtige fiets/ wandel omgeving. Wij komen zeker terug👍