@wimmelly
- 2021
- Integraal
September 2026
Een locatie beoordeeld · 8 dagen geleden
Prima plek. Het is wel zo dat de gemeente de elektriciteit gestopt heeft. Waren teveel EV auto’s die gratis kwamen opladen.
Juni 2026
goede plek. idd 12€ met stroom. ideale plek waar wat gebeurt. deze plekken maakt camperen leuk! genoeg plekken
rommelig gevoel. sanitair gedateerd. chemisch toilet is vieze put. strand is een lachertje. zijn maar 1 dag gebleven. ik vermoed dat we wat verwend waren met de campings in Slovenie en binnenland Kroatie. 26€ all in (ASCI) is redelijk. Denk in hoofdseizoen beter vermijden.
perfect camping. mooie plaatsen en super netjes bijgehouden. wij zijn er 1 nacht gebleven en moesten door. veel vaste plaatsen die een zeer “gemutliche” sfeer uitstralen. Zeker niet saai! zeer mooie omgeving. let wel cash only!!!
prima plek voor een overnachting en een proeverij. lekkere wijnen. Mooi uitzicht. plekjes op gras (oppassen bij nat weer om weg te rijden, in ieder geval genoeg tractors in de buurt😉) aardige mensen, spreken engels en duits) Opletten cash only!
kwamen hier voor tussenstop, maar is een prima plek. prachtig proper sanitair. fijn zwembad. welkom met drankje is altijd fijn. liep snel vol rondom 1600. betaalden 35 all in. tip: wij hadden een technisch mankement en zijn super professioneel geholpen door Bauer campers in Zagreb, is 10 km verderop.
Sitecode: 19308
prachtige camping die aan het uitbreiden is. mooie plekken, speciaal als he geluk hebt aan het water te staan. mooi schoon sanitair. prima restaurant met redelijke prijzen. zeer vriendelijk personeel, hebben ons goed geholpen met klein tevhnidch probleem.
mooie plek, aardige eigenaar. heeft mooie plnnen voor verdere ontwikkeling. prima sanitair(misschien te weinig bij expansie.) wij hadden 5 sterren gegeven als het niet aan een redelijk drukke weg zou liggen. vanaf 2100 tot 0700 wel rustig. nog geen lozen toilet en grijs water.
waren hier begin juni. We stonden met 1 andere camper. prachtige rustige plek. receptie niemand aanwezig. geboekt en betaald via campercontact, dat werkt goed. via telefoon aangemeld. ruime plekken, keurig schoon sanitair met goed heet water. Zwembad was nu buiten gebruik.
heerlijke relaxte plaats. sympathieke kerel ( Mattias) die de zaak goed bestierd en behulpzaam is met de entree en transport naar de Plivice meren (voor mij Natuur Disney op steroiden😉) zijn hier drie dagen gebleven en de zeer mooie wandeling verderop gemaakt. (zie komoot). sanitair supergoed.