@wimpieg
top plek en een zeer goed restaurant
leuk stadje ,dankjewel Schwandorf voor de goede stelplaats
we zijn erg geschrokken van deze plaats !! €20,- vragen voor zo’n plek !! moet je durven ! uit één hoek had je satelliet ontlvanst en je kan er nog geeneens je toilet ledigen !! we zijn snel doorgereden!!
€12,- en nog geen eens water en ook geen voorziening voor ledigen chemische toilet !! Hier komen wij niet !!
keurig hier gestaan.Bij de toiletten kon je aan de zijkant je chemisch toilet legen (deksel met snoertje)
het is absoluut geen € 22,- waard !! sleutel halen en brengen naar de thermen ,,,
uitgaande van de slechte reviews komen wij hier niet en zoeken het elders!!!
uitgaande van de reviews rijden we verder!!
€ 5.40 kurtax per persoon plus €17.- is best veel !! wij zoeken een andere plek
zoveel geld vragen en er is nog geen eens verzorging!! We zoeken wel wat anders!
na het lezen v/d reviews besloten we om een andere plaats te bezoeken!!
ontzettend duur en de voorzieningen moet je ook nog aftikken!!
geweldige plek pareltje aan de kust
alles even netjes verzorgd en dan ook nog eens àlles gratis.Een pareltje
ontzettend veel last van mijn longen ivm zware kou !! Geen dokter hier die je wilt helpen!! wat een achterlijk zooitje!!! kom hier nooit meer!!!
prachtige camperplaats alles is er .Vriendelijke ontvangst met een glaasje wijn.
€22,- is te duur voor deze plek !! Füssen wordt steeds duurder gemaakt en wij komen hier niet meer!!
Sitecode: 20170
prachtige camping !!! voor een heerlijke culinaire beleving kan je om de hoek bij ,, Grin” eten !! top en een goede prijs / kwaliteit verhouding!
hopelijk komt er nog eens een echte betaalbare camperplek!!
super, alles aanwezig !!
veel te duur,,,,
gaat wel erg duur worden !! € 19,- zonder ook maar iets !! we gaan een ander plekje zoeken!!!
nette mensen niets om aan te merken
uitgelezen plek voor bezoek Kopenhagen
zeer mooi en goed verzorgd!! Alles volledig geautomatiseerd!! Een vette 10
leuk stadje maar de stelplaats is veel te duur !!! we zoeken wel een ander plekje!!
te duur,, we rijden verder!!
Sevilla is een mooie stad maar ze hebben net onze fietsen gejat!! type lactose S400 met de zwaarste accu! stonden goed op slot met extra ketting maar dat mocht niet baten!!
gewoon een goede plek om padova te bezoeken
een super camperplaats alles erop en eraan de geen die zeurt over dat er te weinig toiletten zijn heeft toch een eigen toilet
mooie verzorgde camping , vriendelijke beheerder die goed terwlle is
nette camping voor drie dagen inclusief stroom 257zloty De mensen zijn heel vriendelijk hier
inmiddels gestegen naar €20,- per nacht incl. stroom en dat is best een beetje duur!!!
zeer netjes, vriendelijk en behulpzaam
top plaats . vriendelijke mensen alles door een ringetje te halen
een super plek schoon en vriendelijk alle ruimte
met alle respect, maar dit zijn geen prijzen voor een camperplaats!!!
17.50 incl stroom en dan kan je het toilet nog niet lozen ook !! Hier kom ik niet !!
een mooi verzorgde camperplaats
hele leuke verzorgde stelplaats !!! met het fietsje naar de molens is beslist de moeite !
in één woord prachtig, schitterend om te fietsen en ze krijgen van mij een vette 10
Mooie verzorgde camperplaats en een super vriendelijk ontvangst
Je staat op sommige plaatsen schuin houd daar rekening mee voor de rest picobello
Alles super verzorgd leuk stadje
Alles keurig verzorgd
Nette plek vriendelijke beheerder
Super plek en een leuk centrum
Super,,, mooie camping en alles goed verzorgd !!! Zeer vriendelijke uitbater !!! Kan druk zijn en ze vinden het leuk als je van te voren reserveert!!!! Wij zijn op goed geluk gegaan en we waren boffers!!!🤗
Netjes verzorgd
Netjes goed verzorgd 1nadeel gillende kinderen smorgens die naar het zwembad gaan
Nette plaats heel rustig en alles aanwezig
Zeer nette plaats leuk centrum
Super plaats alles aanwezig Leuk winkel centrum
Te duur!!!!!
Leuke camperplek,, maar er was een soort bufferplaats zonder stroom!! Vroegen of er een mogelijkheid was om de accu’s op te laden maar daar deden ze zeer moeilijk over !! Stroomvoorziening voor het opladen legio maar geen medewerking !! Best triest !!!
Zeer nette plek om jerez de la Frontera te bezoeken Zeer vriendelijk ontvangst gelijk een glas sherry en vriendelijke uitleg De doche en toilet netjes verzorgd Een verdiende tien
Ik lees dat je voor het ledigen toilet 3,- euro moet betalen dat gekoppeld aan de staanplaats is er geen haar op mijn hoofd om hier naar toe te gaan
Keurige plaats alles aanwezig behalve stroom
Super camping plaats vriendelijk geholpen
Super goede plek
Netjes verzorgd
Zeer nette plek voor mooi Hamburg te bezoeken
Erg duur
Zeer goede Camperplaats alles aanwezig . Altstadt is zeer de moeite waard om te bezoeken komen hier zeker terug.
Leuke stelplaats, alleen tot diep in de nacht jongeren die een hele avond kabaal maken met racende auto’s!! Snap niet dat de politie dit toelaat!!! Echt een puinhoop!!
Mooie plek, leuk plaatsje met een mooi zwembad !! Prijs incl. stroom (900 watt, hier kan je net je elektrische tandenborstel mee opladen) vind ik een beetje duur!
Super plek aardige mensen alles aanwezig en een rust geen blaffende honden in de nacht
Echt een aanrader leuke plaats en zeer rustig geslapen
Leuke camperplaats met als groot voordeel de metro naar Valencia om de hoek !! Campingwinkeltje is zeer prijzig dus zorg voor voldoende voorraad!!!
Zeer leuke plaats, een aanrader.
Super plek. Zeer mooie plaats
Goed voor overnachting. In honfleur zelf alles heel duur. 1 capacino en 1 glas wijn 10,00€, vind ik zelf nogal kostbaar. Plaatsje zelf heel mooi.
Cartagena is een prachtige plaats om te bezoeken!! Slechts 2km en met de fiets is het zo te doen. Bij de pomp zeer vriendelijke mensen en je wordt er goed geholpen .. Je kan er ook de camper in zijn totaliteit schoonmaken en ze hebben er ook lpg!! Dit laatste om de 80% LPG/GPL-gasflessen te vullen!!! Kortom een goede plaats!!!
Prima plaats alles aanwezig en zeer rustig
Goede camperplaats, wel een beetje duur: €17,00 voor overnachten. Wel alles goed verzorgd en zeer vriendelijk
Zeer nette camperplaats en het stadje is zeer aan te raden . Toppie