• Camperlocaties

• tiktok

@windmill207

2021

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Waarom 4 ster super schoon netjes sanitair vriendelijk ontvangst op vrij nieuwe CP,grote plek goede uitval naar Chinque Terra erg behulpzaam bij aanschaf buskaartjes naar Chiavaria daar op de trein tips : pak de bus van 8.19 , neem de trein naar laatste stadje reis zo terug mooi oprijd voor laatste 😅bus naar de CP Let Op !!! wij wel gedaan maar ga niet met camper (7 meter)onderuit Portofino met de SP58 naar boven!!!

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Als een van de weinige campings dicht aan het strand mooie plaats voor onze 7m hadden plek voor 2 nachten , wilden graag 3 dat werd perfect geregeld en konden 4 plaatsen op schuiven zeer schoon en netjes sanitair ook onderhoud op terrein super gehele dag lopen de jongens te vegen en blad te rijven vriendelijke receptie en lekker gegeten in restaurant topper is het op 20 meter afstand gelegen hondenstrand onze Cooper heeft er van genoten

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

wat een vriendelijk ontvangst kregen 2 plaatsen toegewezen en mochten zelf kiezen even later doorgegeven welke was geworden fijn zwembad en mooie schoon sanitair extra dag bijgeboekt om met de Funiculaire naar boven tegaan helaas op internet stond sluiten op 10 september maar ze waren 2 september voor het laatst open dus de wandeling /uitzicht ging niet door dan maar relaxen bij de camper en zwembad

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Wat een leuke CP. Bij de Giant store van meneer Bockling. Super aardige man en een handige plek voor doorreis of bezoek Montabaur en outlet centrum Kregen nog handige route wandel kaart en een folder in het Nederlands van Montabauer Handige Netto winkel met vanaf 7 uur verse broodjes Top👍

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

wat een leuke ongerepte CP waren onderweg vanuit Mostar vele volle plekken zelfs hier in Bosnië was compleet leeg maar we reden er op en binnen 2 minuten was de tam tam gegaan 2 goed Engels sprekende dames kwamen ons welkom heten enkele uren later kwam de vader / eigenaar in politie uniform ons welkom heten super vriendelijk sanitair voor de plekken voldoende en zeer netjes en schoon mooie uitval van uit Mostar

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Na een mooie boottocht van Drevnik naar Hvar nu op mooie CP lekker veel ruimte maar zal in hoogseizoen anders zijn nette sanitair Tikibar op CP dicht maar voldoende restaurants in de buurt genieten maar

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Heerlijke CP in plaatsje Gebrastica super aardige eigenaren spreken goed Duits nette verharde plekken ruim sanitair zeer schoon , niet ultra modern maar zeer goed fris te doen Totaal 6 plaatsen nu gelukkig nog wat restaurants open aanbeveling Pizza Nikko en ijssalon More

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Heerlijke rustige CP Totaal 4 plaatsen Wij waren nr 3 Lekkere wandeling van ca 40 minuten gemaakt beneden rond om meer/visvijver Simpel maar super schoon sanitair. prima plek voor tussen stop Wel ca 3 km buiten Rot an der Rot zeker bezoekje waard

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Wat een leuke plek . Op in en bij een wijngaard gratis plek?? en ook nog eens gratis elektra en waterpunten Lekkere flessen gekocht plek en ambiance meer dan waard. Ps ook de wijn 🍷 Helaas door vele arbeid geen mogelijkheid voor ons vandaag voor een rondleiding. dikke aanrader !!!

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Door velen al omschreven mooi camperplek ,echt ruim Behulpzaam personeel Mooi pad naar fantastisch strand. Top voorzieningen, op alleen toiletten na .

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Echt een stadscamping , erg rommelig en verouderd maar wel schoon en werkend Een Ideale plek voor kort verblijf stad Lagos 👍 en dicht bij strand 🏖

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Wat een leuke camping en eigenaren . goed gelegen in buurt Mont Michel maar wat werden wij verrast met de plek Zijn met 2 campers en konden 2 aparte plekken krijgen maar ook de mogelijkheid op 1 grote plek met stroom punten Maar als extra een dit jaar geplaatste sanitair blok met buiten wasbak en koelkast Binnen inloopdouche toilet wastafel handdoek radiator. echt top o ja heerlijk Restaurant en prima brood service