@windvaan
Wij zijn geen lid van DCU en hebben voor een nacht : Camper met 2 Personen plus stroom 376,00 kronen betaald! Te duur voor een plek op het grasveld en alleen en heel klein beetje internet, als je geluk hebt.
Wij hebben twee nachten op dit goed verzorgde, ruime en heel rustige terrein gestaan. Geweldig uitzicht op de bergen. Het levendige dorpje is op 1 km afstand en ligt op de route von de bekende Coast tot Coast walk! Kosten overnachting £ 10 en stroom £ 5.
Wij zitten hier nu begin mai 2024 fast, omdat niemand ons gewaarschuwd heeft, dat hier overstroming kan plaatsvinden. Sanitaire voorzieningen zijn verschrikkelijk afgetrapt en fies.
6,00 m Camper + 2 Personen zonder stroom zijn nu voor een nacht met 32,50 Euro te betalen . Ook kun je niet van tevoren voor een nacht reservieren. Let op , je mag niet s'ochtens voor 11. 00 uur arriveren!
Overnachting voor Camper en 2 Personen kost nu 25,00 Euro plus 5,00 Euro stroom. De prijs verhouding klopt voor mij nu niet meer. Maar je hebt tenminste fatsoenlijk Wifi. De staanplaatsen op het grasveld zijn zonder schaduw . Maar de omgeving met het riviertje is mooi!
Ik geef 2 sterren omdat het niet meer dan een redelijke camping is. Sanitair is okay. Van WiFi ontvangst is nauwelijks sprake en als je pech hebt, zoals wij in eerste instantie, dan is er sprake van enorme geluidsoverlast van een drukke weg en ook van bouwwerkzaamheden . Wij zijn 2keer verhuisd, naar die kant van de camping die grenst aan de Seine!
Verzorgte Camping met ruime platsen en schoone sanitair! Wat mij irriteert, je hebt nu geen gescheiden douchruimte voor mannen en vrouwen ! Wij zijn volgens mij nu alle divers en wooke. Camper met twee volwassenen zonder elektriciteit kostet nu 17,05 Euro inclusief TB.
het wordt 5 £ per persoon gefragt , kinderen 2£! Camping zou ik het grasveld aan de weg niet noemen.
Info voor de medecamperars: je betaald nu 6 £ bij de parkeerautomaat voor 24 h, maar je mag niet overnachten in je camper! Jammer, het is gewoon alleen een parkeerplaats. St. Ives stromt elke dag vol met toeristen, dat moet je leuk vinden.
Volgens mij is het geen officiële CP meer. De voorzieningen zijn weggehaald!! Desondanks stonden er busjes en campers.
Ruimte is klein maar oké, de vermelde prijs is niet correct. Womi 10,00 euro extra persoon 1,50 euro Elektriciteit 2,50 euro Afvalwater en chemisch toilet 2,50 euro Water 1,50 euro Sleutel voor container douche met toilet 2,50 euro
De camping is uiterst functioneel voor bezoekers van Stockholm! Toiletten, douches, wasmachines, voorraadpunten voor Womos, alles is in orde en schoon! De exploitant heeft goed nagedacht over een functionerend camping CONCEPT en volgt dit ook consequent op. Super service! Prijs / prestatie is oké. Een ander groot pluspunt is het prachtige natuurgebied met zwemgelegenheid en joggingpaden in de buurt.
15-09-2020 Ik stond hier vandaag voor gesloten deuren en slagbomen. Op een bulkparking voor de boothaven staat een camperparkingsbord dat aangeeft dat je daar 48 uur mag staan. We reden ongeveer 650 m verder naar de "Bergmanns Fisk". Zeer mooi nieuw restaurant met boetiek. Het kost 215,00 kronen per nacht maar de douche en toilet zijn nieuw en je hebt een hele fijne parkeerplaats aan het water.
Voor 200 SK had ik op deze gewone parkeerplaats al een bijbehorende toiletcontainer verwacht en niet deze primitieve Dixi-uitrusting! Trouwens, je kunt ook ruimtes zonder elektriciteit gebruiken voor 170 SK.
Camper parkeren is oké, toiletten en douches zijn acceptabel. Mooie locatie aan het water! Prijs is nu 200 SK!
Sitecode: 71998
Een kleine haven aan het einde van het dorp met 4 parkeerplaatsen voor campers, heel idyllisch de omgeving, het uitzicht op het water is ook een genot! Water, elektriciteit, toiletafvoer, douche en toilet eenvoudig maar schoon en goed onderhouden.
Waren hier 5.6.2020, aangenaam rustige plek met uitzicht op de gracht Prijs is nu 250 kronen, wij vinden het te hoog voor eigenlijk geen andere dienst dan stroom. Toiletten waren niet erg schoon.