@windvaan
Mei 2026
Op dit moment is het een vakantiepark voor kinderen , daar ligt de prioriteit van de camping. Voor camper is nauwelijks plaats.
Wij zijn geen lid van DCU en hebben voor een nacht : Camper met 2 Personen plus stroom 376,00 kronen betaald! Te duur voor een plek op het grasveld en alleen en heel klein beetje internet, als je geluk hebt.
Wij hebben twee nachten op dit goed verzorgde, ruime en heel rustige terrein gestaan. Geweldig uitzicht op de bergen. Het levendige dorpje is op 1 km afstand en ligt op de route von de bekende Coast tot Coast walk! Kosten overnachting £ 10 en stroom £ 5.
3 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

Wij zitten hier nu begin mai 2024 fast, omdat niemand ons gewaarschuwd heeft, dat hier overstroming kan plaatsvinden. Sanitaire voorzieningen zijn verschrikkelijk afgetrapt en fies.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

2023
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
6,00 m Camper + 2 Personen zonder stroom zijn nu voor een nacht met 32,50 Euro te betalen . Ook kun je niet van tevoren voor een nacht reservieren. Let op , je mag niet s'ochtens voor 11. 00 uur arriveren!
Overnachting voor Camper en 2 Personen kost nu 25,00 Euro plus 5,00 Euro stroom. De prijs verhouding klopt voor mij nu niet meer. Maar je hebt tenminste fatsoenlijk Wifi. De staanplaatsen op het grasveld zijn zonder schaduw . Maar de omgeving met het riviertje is mooi!
Ik geef 2 sterren omdat het niet meer dan een redelijke camping is. Sanitair is okay. Van WiFi ontvangst is nauwelijks sprake en als je pech hebt, zoals wij in eerste instantie, dan is er sprake van enorme geluidsoverlast van een drukke weg en ook van bouwwerkzaamheden . Wij zijn 2keer verhuisd, naar die kant van de camping die grenst aan de Seine!
Verzorgte Camping met ruime platsen en schoone sanitair! Wat mij irriteert, je hebt nu geen gescheiden douchruimte voor mannen en vrouwen ! Wij zijn volgens mij nu alle divers en wooke. Camper met twee volwassenen zonder elektriciteit kostet nu 17,05 Euro inclusief TB.