@winni1708
- Andere Andere Andere
- 1992
- Integraal
Sitecode: 20310
Typisch Duits Aziatisch gedrag. Maak het breed en op zijn minst een luide mond met ambities om blokken te behouden. .. Nee bedankt
Rust en ontspanning zien er anders uit. Murcia-trainingspiloot. Motorfietsen op de hoofdstraat in de vallei. Iemand (camper?) heeft blijkbaar een hondenfokker. Multiculturalisme en verschillende leeftijden zijn prachtig. Ook kinderen vind je hier. De ruimte heeft problemen met mobiele apparaten op 10 meter. Positieve dingen wegen zwaarder... De plaats is nieuw en de operators moeten leren. Prijs/prestatie is helemaal ok
Plaats gesloten. Staat te huur
Dit is niet langer een camping, maar een nieuwe parkeerplaats met ongeveer 400 eenheden van verschillende grootte. Prijzen beginnen bij 13 euro voor 70 vierkante meter. Sani is goed en nieuw. Douches geweldig en inbegrepen. 1 wasmachine gezien maar er zijn talloze wasbakken voor de handenwas...! Even de straat oversteken en je bent bij de zee. Plaats is allemaal goed en wel, maar in de middle of nowhere. Mazarrón op 19 km afstand.
Er bestaat nog steeds ruimte. Alles zoals altijd. Aan- en afvoer slecht, net als het sanitair. De Toegang is een ramp. kost 8,50 per dag. Behalve de zwembaai vind ik de plek niet acceptabel. Maar hij is goed geboekt.
De plaats is afgesloten met een hek.
Locatie is geweldig. Laagseizoen inclusief toeristenbelasting 12,42 euro, restaurant in de buurt stoorde ons niet, we hadden windvlagen, wat normaal is in deze tijd van het jaar. In de buurt is een parkeerplaats met hoogtebalken waar vaak kleine campers overnachten. De meldingen van nachtelijke inbraken baarden ons zorgen, maar kunnen we niet bevestigen.
Leuke plek op een sportveld met veel recreatiemogelijkheden. Ver- u. De verwijdering is gratis. Afvalverwijdering is beschikbaar. Voor grotere voertuigen is het raadzaam om de locatie vanuit het westen te benaderen, aangezien slechts tot 3,5 t in het dorp is toegestaan.
Sitecode: 62087
we kwamen 's nachts. Toegangsweg voor grote voertuigen afgesloten en veel te smal. wij hadden een grote camper met aanhanger. Onze poging om de andere kant op te rijden eindigde 's nachts op een onverharde weg. Iedereen die zo'n parkeerplaats creëert, moet dit ook communiceren. We konden de ruimte niet gebruiken daarom onvoldoende
Toegang alleen met het speciale ticket "pas Ettapes". Overdag veel verkeer rond wegen, industrie en spoorrails. verder is het 's nachts redelijk rustig. Voor 11 € op 17.9.20 naar het centrum ca. 1 km.
Toegang alleen met een speciale "pass etapes" -kaart - kan ter plaatse worden gekocht. Entree is volledig verwaarloosd. veel diepe kuilen. de struiken maken mooie krassen op de camper. wij waren er op 9/16/20 en de slagboom was defect, geen service geen toegang