@wirreisen
Dat klopt, balkhoogte 1,9 m. Maar er is een parkeerplaats recht tegenover. Hoewel er staat dat er geen stacaravans zijn toegestaan, hebben wij hier met 7 andere stacaravans geslapen. Fantastisch mooi uitzicht op het meer, heerlijk rustig. Er waren 's nachts geen auto's en 's ochtends zeer zelden. Gewoon staan, geen service. Direct naast het bos, lekker schaduwrijk en koel.
Mooi gelegen aan de rivier. Vissen is het niet waard. 's Nachts heerlijk rustig, overdag veel kleine kinderen en daardoor erg luidruchtig. Broodservice. Klein restaurant, maar met reserveringen. Eigenaar echtpaar erg aardig. Reserveren is noodzakelijk, anders rijdt u mogelijk onnodig het smalle, steile pad af.
Je moet je wel registreren, anders kom je er niet uit. Direct aan het water, via de zijkant komt u op het strand. Je mag hier maximaal 36 uur staan in 7 dagen.
Luid en druk. Naast de deur is een zwembad met aqualessen en luide muziek. Ernaast ligt de drukke straat. Parkeerkaart beschikbaar van 09.00 uur tot 19.30 uur.
In een doodlopende straat, zeer afgelegen, dus lekker rustig. Toegang tot het meer aan de overkant van de straat. Eén nacht 20 euro. In eerste instantie waren we alleen, maar 's avonds kwamen er 3 campers bij ons. Grote mooie plek. Maar: veel muggen!!
Toiletten/douches rampzalig. Voor 50 cent krijg je een chip waarmee je 6 minuten kunt douchen. De ruimte is oké, nauwelijks schaduw. Een restaurant en een supermarkt op 3 minuten lopen. Strand aan de overkant van de straat. Echter erg rotsachtig. De straat is relatief luidruchtig en tegenover ligt een andere camping. Veel verkeer. Openingstijden 8.00 tot 12.00 uur, 14.30 uur tot 20.00 uur Pas dan is de eigenaar er en gaan de poorten open.
Rustig. Slaap maar rustig. Alleen het lichte geluid van de zee is hoorbaar. Bij binnenkomst betaal je 6 euro, maar je kunt daarna zo lang blijven staan als je wilt. Zandstrand zonder stenen. Geen faciliteiten. Helaas veel muggen.