@wivophoto
- 2011
Juli 2026
Wat een pareltje!"Wij hebben genoten van ons verblijf op camperplaats Het Veld. Het terrein is prachtig verzorgd en de plekken zijn uitstekend onderhouden. Ideaal is dat er voor elk wat wils is: je kunt kiezen uit plekken in de volle zon, heerlijke schaduwplekken of een mooie mix van half om half. Het sanitair is modern, schoon en goed geregeld. Daarnaast word je hier warm ontvangen door de ontzettend vriendelijke eigenaren. Voor liefhebbers van
Mei 2026
een prachtige camperplek waar het aan niets ontbreekt. Prachtig en schoon sanitair. Betaling kan op verschillende manieren.De plekken zijn ruim en verhard met een prachtige wijds uitkijk over een stuk natuurschoon je wandelt zo naar Blokzijl wat een prachtige plaats is en rijk aan historie. Van uit de camperplaats kun je tal van fietsroutes maken. Wat zeker niet mag worden vergeten in deze review is het hartelijke ontvangst. Wij komen zeker weer
Een foto toegevoegd aan een locatie · 5 maanden geleden

2 foto's toegevoegd · 5 maanden geleden

een camperplaats voor een echte camperaar. prachtige ruime plaatsen direct achter de dijk. geen sanitaire maar die heb je niet nodig die heb je bij je. rust en ruimte. je kan er heerlijk langs en over de dijk fietsen richting Harlingen en onderweg kom je genoeg bezienswaardigheden tegen. Bij komst je kan heerlijk eten in het naastgelegen restaurant. wij komen er zeker weer
Februari 2026
een prachtige plek om te staan en te overnachten. wij hebben hier gestaan op doorreis naar onze wintersport in Oostenrijk. voordeel hiervan is dat het dichtbij de snelweg ligt Heerlijk eten in het Burg hotel met vriendelijke eigenaren
Januari 2026
Prachtige camperplaats, We hebben hier begin januari gestaan in een mooi winterlandschap volop in de sneeuw. Mooie uitvalsbasis om te fiets en te wandel, centrum is dichtbij. Inchecken gaat super gemakkelijk, het veld is mooi aangelegd en de toiletten/douches zijn schoon en netjes. Vriendelijke eigenaren. Wij komen hier zeker vaker.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 9 maanden geleden

We hebben ontzettend genoten van ons verblijf hier! Wat een heerlijke plek met zoveel mogelijkheden om te wandelen, fietsen en zelfs te vissen. De rust en ruimte zijn echt fantastisch. Het sanitair is misschien wat ouder, maar alles is netjes en aanwezig. We voelden ons helemaal op ons gemak en komen graag nog eens terug!
Een foto toegevoegd aan een locatie · 11 maanden geleden