@wivophoto
- 2011
een prachtige plek om te staan en te overnachten. wij hebben hier gestaan op doorreis naar onze wintersport in Oostenrijk. voordeel hiervan is dat het dichtbij de snelweg ligt Heerlijk eten in het Burg hotel met vriendelijke eigenaren
Prachtige camperplaats, We hebben hier begin januari gestaan in een mooi winterlandschap volop in de sneeuw. Mooie uitvalsbasis om te fiets en te wandel, centrum is dichtbij. Inchecken gaat super gemakkelijk, het veld is mooi aangelegd en de toiletten/douches zijn schoon en netjes. Vriendelijke eigenaren. Wij komen hier zeker vaker.
We hebben ontzettend genoten van ons verblijf hier! Wat een heerlijke plek met zoveel mogelijkheden om te wandelen, fietsen en zelfs te vissen. De rust en ruimte zijn echt fantastisch. Het sanitair is misschien wat ouder, maar alles is netjes en aanwezig. We voelden ons helemaal op ons gemak en komen graag nog eens terug!
Afgelopen weekend hier gestaan wat een prachtige camperplaats in een prachtige omgeving om te fietsen en te wandelen. Heel vriendelijk ontvangst, het sanitair is heel netjes en schoon, ruime plaatsen alles wat een camperplaats moet hebben dat vind je hier.
niet ons ding. de CP is gewoon vies en luidruchtig. We zijn weer weg gegaan na dat we Biarritz bezocht hebben en dat is we de moeite waard
geweldige plaats om te overnachten. erg vriendelijke beheerster. en voor een prijs van €8.00 zonder stroom en €10.00 met stroom is dit helemaal top
prachtige camperplaats ruime plaatsen goed sanitair vriendelijke eigenaren die je bij aankomst wegwijs maakt op de kampeerplaats en geeft allerlei tips wat er te beleven is in de omgeving. Wij waren van plan om naar Ameland te gaan en vanaf de camperplaats is het 6 km met de fiets dus goed te doen
een prachtige camperplaats. mooi ingedeeld en de plekken zijn ruim opgezet. goed sanitair makkelijk inchecken. De eigenaren zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Dit was de tweede keer dat we er hebben gestaan en zeker ook niet de laatste keer
een prachtige camping ruim en erg netjes het sanitair is super. erg vriendelijke eigenaren. liggen tussen Egmond aan zee en Castricum. Fiets en wandel gelegenheid genoeg je loopt of fietst zo het duingebied binnen. voor ons een prachtige 5 sterren
een hele fijne camping met gastvrije eigenaren. Geweldig mooi sanitair, schoon en modern. Volendam goed met de fiets te doen en erg leuk om te bezoeken. Wij komen er zeker nog een keer
prachtige camperplaats waar je zo vanuit de bossen in loopt en tal van prachtige fietsroutes hebt. voor de een is sanitair een must voor de ander niet. Wij hebben alles bij de hand en deze basisplaats is voor ons perfect. Wij komen zeker weer
twee nachten hier gestaan en zeker de moeite waard. De camping heeft eigenlijk alles wat nodig is. Twee geweldige mensen die het runnen Jacob en Jannie erg gastvrij erg gemoedelijk, schoon sanitair en mooie vis en zwemvijver en vanaf de camping mooie wandel en Fietsroutes die je zowel door het Groningse, Drentse of Friese landschap leiden. Kortom wij komen zeker weer.
Wow wat een prachtige verzorgde camperplaats , de plaatsen zijn verhard en ruim het sanitair is top maar dan ook werkelijk top. 3 moderne douches waar je zelf je water kan mengen ik zeg een dikke 10
prima camperplaats. makkelijk te boeken via campercontact app. sanitair prima en dichtbij het centrum.
rustige kleine camping aan de maas vriendelijke medewerkers die uitgebreid de moeite name om je alles uit teleggen. prima fietsen naar Dinant. Goed en schoon sanitair
prachtige camping erg vriendelijke eigenaren die hun ziel en zaligheid in de camping hebben gestoken voor hun telt een ding en dat is dat de gasten het naar hun zin hebben. aanrader is om de grotten van Hotton te bezoeken vanaf de camping goed te doen met de fiets.
prachtige camperplaats vriendelijke eigenaren staan. mooie uitvalsbasis om te fietsen Wij komen graag weer terug
prima camping goed sanitair en je kan met de fiets makkelijk in hartje Berlijn komen. prijs is wel aan de hoge kant kampeerbus 6 meter ruim €47,50 per nacht incl stroom en twee personen
mooi camping met ruime plaatsen je hebt keuze waar je wil staan wat nog niet bezet is. vriendelijk ontvangst alles heerlijk relaxed. prachtige omgeving waarvan uit je ook zo in Luxemburg ben.
prachtige camperplaats aan de haven. Twee nachten gestaan heerlijk rustig met tal van bezienswaardigheid in de buurt. vlak bij kun je opstappen voor de sneldienst naar Schiermonnikoog en genoeg mogelijkheden om ergens te gaan eten kortom een aanrader al was het maar voor het vriendelijk personeel.
voor het eerst hier gestaan een echte aanrader prachtige plaatsen goed sanitair vriendelijke beheerder in checken fluitje van een cent en alle voorzieningen aanwezig. we komen zeker nog een keer terug
mooie camper plaats aan de haven. Ruim opgezet en makkelijk te bereiken. in het clubhuis zijn alle faciliteiten. prijs kwaliteit helemaal goed. Wij komen hier vast nog een keer.
Sitecode: 19678
prachtige camping erg vriendelijk en top sanitair. dichtbij strand en het dorp
Prachtige camping voor iedere camperaar wat wils. Vriendelijke medewerkers goed sanitair en schoon.
Prachtige locatie, prima camperplaatsen alles aanwezig prijs is naar verhouding incl stroom warmwater en een openwifi. Als je van rust,wandelen en fietsen houd is dit een echte aanrader wij komen er zeker nog een keer weer.