@wizchausson
Jammer dat de campers erg dicht op elkaar staan en dat veel vaste kampeerders luidruchtig zijn, waardoor het soms meer als een feestcamping voelt dan als een rustige natuurplek. Het hotel bij de camping is daarentegen prachtig aangelegd, met veel oog voor detail. Overdag is er geluid van motoren door de twee wegen naast de locatie, maar ’s nachts is het rustig. Douche- en toiletvoorzieningen zijn schoon en goed verzorgd.
Perfecte camperplaats. Heerlijke plek. Stil en rustig. Alles is goed georganiseerd. Douches en toiletten super schoon. Ruime plekken.
Sitecode: 22047
Heerlijk rustige camperplek met ruime plaatsen aan een rivier. Prachtige natuur in de omgeving. Prima voorzieningen. ’s Nachts stil en op 10 minuten rijden ligt een dorp met alle voorzieningen. Veel jongere camperaars.
Camping in een klein plaatsje met één supermarkt en café. Prima faciliteiten. Wij zijn vertrokken vanwege het buitengewoon hoge aantal kleine maar agressieve muggen. Je kon ook overdag niet buiten zitten, ze bleken ook resistent tegen DEET en citronellakaarsen.