@wmsmits
- 2022
nog steeds een bouwplaats
Op deze parkeerplaats ,in de buurt van basisschool De Evenaar en tennisvereniging Helios ,mogen campers maximaal 72 uur staan. Campinggedrag is niet toegestaan. Op loopafstand van centrum .
serviceplaats bij de parkeerplaats voor vrachtwagens is prima. Wil je rustig slapen ‘s nachts doe dan oordopjes in: de camperplaats is nl tegenover de busparkeerplaatsen.Op die busparkeerplaatsen gaan s nachts vrachtwagens staan met stationair draaiende motor.Drie keer drie kwartier wakker van gelegen
Als je een stukje doorrijdt kom je op een groot parkeerterrein naast de Abrahallen aan de rand van een groot natuurgebied vlakbij een meer.De lokale bevolking komt hier de hond uitlaten,zwemmen ,langlaufen😉,etc
Flinke korting met een Camping Card international. Sanitair gedateerd maar wel schoon. Douche heerlijk warm supermarkt met vers ter plekke gebakken brood. stroom zestien Amp,omdat de Portugezen allerlei apparaten in caravan en voortent hebben staan portier en receptie bij slagboom..nieuw pasjessysteem.
Camping bestaat niet meer
geen speciale parkeerplekken voor Campers. Het is een gewone parkeerplaats. Zijn vaak al bezet door personenauto’s Gr Willem Digitaal