@wolfbuysell
Lid van Campercontact sinds 2020
Ik ben weer lekker kalm
Wij waren er op 27. 28. 29. mei 2019 De plaats is mooi Gross. Meer dan 8 campers hebben recentelijk een oppervlakte van ongeveer 20. WC toilet is schoon, heeft speeltuin en minigolf, Bodga, 50 m naar de rivier. vriendelijke ontvangst,. Broodjesservice. Voor 13 € de nacht. Aandacht bij het naderen als het naar de Navi gaat kan worden genavigeerd door het dorp van de Navi, omdat het niet mogelijk is met een Womo van meer dan 2 meter breed. Niet op de Chemin du Colombier (2m breed) rijden (D246A) maar via Chemin du Madeleine rijden is voldoende ruimte voor grote campers.
slechte plek voor 2chf. Typisch Zwitserland als iets gratis is, dan wordt alleen het minimum aangeboden, of helemaal niet.
Zou een mooie Stellpaltz zijn, maar is eigenlijk gewoon een gravelplek boven je ziet de vuilophaal. In de zomer wordt u geconfronteerd met de vuilnisgeur .. Geen water geen toilet behalve de elektriciteit is gratis.
Mooie flat Stellpaltz erg rustig het toilet en de douche zijn klein maar één persoon kan de douche gebruiken maar dat is geen probleem. De mens krijgt de sleutel voor de toilet- / douchecontainer.
onverzorgde plaats, hardlopen is de lont. geen toegang tot toilet of douche. gecompliceerde automatische betaling. veel oude bomen Let op camper niet onder bomen.
Leuke camping ook erg goed voor gezinnen. Bij slecht weer kan het binnenzwembad worden gebruikt. Strand op 150 m afstand x kilometer lang.
Weiden zonder schaduw. veel bungalow direct aan de straat voorste spoorlijn
Goede plek voor grote campers, schoon, alles beschikbaar.