@wolfopwielen
- 2022
Heerlijke camping. Ruime plaats op gras, ontspannen sfeer. Ruim, modern en schoon sanitair. Kleine service artikelen in badkamer. Goed bereikbaar met grote campers. Wij betaalden 30 pond voor 2 personen en hond.
Mooie locatie, keurig schoon, vriendelijke ontvangst. Maar zeer slecht mobiele ontvangst, soms helemaal niets. Wifi is al niet veel beter.
Mooi uitzicht, plaatsen met veel privacy, zeer schone privé badkamer en lekker stil. Via google maps lastig te vinden maar dan heb je ook wat. Wij betaalden 35 pond voor twee volwassenen en wolf maar dat mocht ook euro zijn.
Wat een leuke plek! Mooie plaatsen tussen de bomen, veel vogels en vriendelijke ontvangst. Mooie wandeling door het bos langs de beek. Het was maar een nacht maar we hebben genoten. Toiletten eenvoudig maar proper. Slechts een verouderde douche die we niet hebben gebruikt.
Uitstekend gegeten en zeer vriendelijke bediening. Onze eerste nacht hier doorgebracht en ook de laatste nacht verblijven we hier. Op ongeveer een half uur van de boot/trein. Aanrader!
Prima plek, ruime plaatsen en keurig schoon. Alles is aanwezig en honden zijn zeer welkom. Er is een omheind losloopgebied en een honden wasplek. Vriendelijk personeel. Mooie omgeving maar geen uitzicht vanaf de camping. Ligt erg afgelegen, pub of winkel op 9 km.