@wolo13
Fijn dat Bad Meinberg weer een stacaravan aanbiedt. Dat ziet er ook goed uit. Waarom moet ik bij het VVV-kantoor een code opvragen om mijn toiletwater weg te gooien, maar zijn de toiletten open en bruikbaar? Vaak willen wij als kampeerders gewoon ons afvalwater op een goede manier afvoeren. Zo werkt het niet.
2 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

is ok en lekker rustig. De parkeermarkeringen zijn alleen voor auto's en de vloerinlaat ter beschikking is geblokkeerd. De ruimte is voor mij ruim voldoende
het sanitair is onlangs gerenoveerd, zeer schoon en goed gedaan. de prijs nu in september is €24 voor 2 personen inclusief elektriciteit. Het zwembad is groot met glijbanen voor kinderen. Een goede schone maar ook eenvoudige plek
de plek zelf is niet slecht, vers gemaaide weide. Ik heb de VE niet gebruikt. De ligging direct aan de B83 is gewoon te luid.
2023
Iedereen die van rust en natuur houdt, is hier in goede handen. Maar ook hier wordt niet aan de hoge eisen voldaan. Peter is een ongecompliceerde eigenaar die voor alles een open oor heeft.
Een plek die geheel gratis is inclusief water en elektra kom je niet vaak tegen. Dankzij de gemeenschap. Helaas is het plaatselijke restaurant 's avonds gesloten, anders had ik graag iets terug gedaan. Er is echter geen ruimte om meer dan één keer te overnachten.
3 foto's toegevoegd · ongeveer 3 jaar geleden

deze plek is altijd goed voor een nacht in de buurt van de snelweg - maar niets meer
2022
Een zeer goede plek om te overnachten. Anders is er hier niets.