@womisigi
- 1985
Vandaag
Een locatie beoordeeld · ongeveer 10 uur geleden
Prijsopdrijving tot in het kwadraat! De prijs van een camperplaats – een hobbelig grindpad zonder enige voorzieningen, geen afvalverwerking, geen water, geen elektriciteit, geen vuilnisbakken – verhogen van € 6,50 naar € 30 is pure diefstal! Ga naar Immenstadt of Kempten; daar krijg je tenminste waar voor je geld.
Juni 2026
Een prima parkeerplek, alles wat je nodig hebt, alleen het scherm van de betaalterminal moet vervangen worden, het is zo vergeeld door de zon dat je de instructies niet meer kunt lezen.
Een erg mooie plek, maar €21 is te duur voor een kale weide waar niets te zien is.
Een verwaarloosd, oneffen terrein in een prachtig park, zonder water- of afvalvoorzieningen.
mooier, eenvoudiger
Mooie omgeving, maar afvalverwerking niet toegankelijk voor grote voertuigen, geen drinkwateraansluiting, niemand beschikbaar voor informatie 20 euro per nacht is te veel voor wat er geboden wordt.
Geweldige plek, prachtige oude stad
Maart 2026
Een eenvoudige camping in een prachtige omgeving met zeer vriendelijke eigenaren. Wie de toegang als slecht beschrijft, zou eens rijles moeten nemen; het is slechts 300 meter onverharde weg die goed geasfalteerd is. Het kan een beetje glad zijn als het regent, maar het is te doen.
Een geweldige plek met alles wat je nodig hebt, op 30 minuten lopen van het stadscentrum. De prijs is vrij hoog, maar we konden niets anders vinden om te doen. We verbleven er twee nachten in plaats van één.
Mooie tuin, zou wat meer bloemen mogen hebben. De kampeerplaats is een groot grindterrein, licht glooiend, zonder voorzieningen, maar rustig.