@womo49
Lid van Campercontact sinds 2020
Zeer rustige parkeerplaats. Alles aanwezig, VE, elektriciteit. Afvalverwerking een beetje ingewikkeld.
Zeer rustige parkeerplaats.
Gate was gesloten. Restaurant was gesloten tot 17.00 uur, hoewel er op een bord stond.
Zeer rustige parkeerplaats.
Heel verwaarloosd. VE buiten dienst
Heel goede plaats. Alles aanwezig. Erg stil.
Eenvoudige plek zonder alles. Voorzichtigheid. Toegang vanaf Espelkamp !!!
Zeer smalle ruimtes. Heel luid in de ochtend.
Natuurlijk stoort de trein, vooral 's nachts de goederentreinen. Anders schoon sanitair (douche moet worden betaald), ongesneden weiden, drinkwater alleen achter het douchehuis zonder aansluiting voor slang, geen Bodenablass, elektriciteit 4 €. Kosten 2 personen zonder elektriciteit 10 €.
Uitgebreide registratie bij de receptie van de camping met alle gegevens. Kampeerplaats kost 15 € voor elektriciteit moet worden betaald naast 4 €!
Zeer mooie parkeerplaats. Zeer rustig, snel internet. 9 €, persoon per 1,5 €, indien nodig elektriciteit 3 €.
Ongelijk terrein. Douches zonder deuren. WIFI is erg traag. je kunt geen e-mail verzenden. Anders OK.
Levering is voorzien van slot en daarom niet bruikbaar !!! Onmogelijke onbeschaamdheid. Beoordeling = 0
De plaats bestaat niet meer. Toegang is geblokkeerd. Terrein ziet er verlaten uit.
zeer rustige plaats. Ideaal voor een bezoek aan het Kasteel Malbork.