@womocb29
- 2006
We komen altijd graag terug naar Andernach. Een geweldig stadje met goede restaurants. Een groot nadeel zijn de "jongeren" die 's avonds herhaaldelijk voor chaos zorgen. Ze draaien de muziek zo hard als ze kunnen, laten een rommel achter en organiseren wedstrijden. Een schande voor de stad Andernach.
Er is hier de afgelopen jaren veel ten goede veranderd. Hoewel de premiumplaatsen die naam niet verdienen. De verdeling van het gras- en grindgedeelte is waarschijnlijk door een leennemer gedaan. Water is niet op elke plaats nodig. Een kraan is slechts een paar meter verderop beschikbaar. De prijzen zijn te hoog, dus er is geen stimulering voor het toerisme. De gemeente is hier zeker ook bij betrokken.
Sitecode: 20449
Een parkeerplaats tussen het festivalterrein en de rivier de Dill, dus aan de overkant, zou de ideale plek zijn. Er moet dan wel betaald worden, bijvoorbeeld bij de automaat in Alsfeld, waar de gemeente € 8,00 rekent. Alsfeld heeft ongeveer 40 parkeerplaatsen, die bijna altijd bezet zijn. Het is het beste om een slagboom te plaatsen, zodat onruststokers geen toegang hebben. De stad profiteert van restaurants, winkels, enz. Je moet het alleen willen!!!