@womoduke
luide bouwplaats naast de deur. De plaats is volzet, inschrijven is niet meer mogelijk, maar campers komen nog steeds gewoon ergens parkeren. Om dit te voorkomen moeten de barrières opnieuw worden geactiveerd. Controleer slechts twee keer per dag
groot terrein, elke ruimte voorzien van groen en elektriciteit + water. Inchecken is een beetje lastig omdat het niet in detail wordt beschreven. Een paar restaurants op de weg richting de veerhaven en de spoorlijn.
mooi aangelegde SP achter een hal. Probleemloos reserveren. Ook is er een grote weide voor teams. We werden verrast door een luid feest in de avond. geen voorafgaande kennisgeving. Wij zouden zeker niet zijn gebleven. Lopen naar de sluizen ca. 2 km
SP geweldig zoals altijd, maar niet met de verkeerde buren. barbecueën, feest vieren in groep of gewoonweg meedogenloos zijn. Wij kennen de stad anders. veel migranten en nauwelijks meer door Duitsland gerunde restaurants. Er zijn veel kebabstalletjes en Turkse kapperszaken. Wij zoeken liever andere bestemmingen in het noorden
wij weten het van vroeger. Het concept is nog steeds oké. Helaas was alles in de badkamer nu een bouwplaats. maar een rustig verblijf gehad
alles was volgeboekt, toen er iets vrijkwam was er geen elektriciteit en stonden er wachtrijen voor de restaurants. Het strand is nu bestraat. niets meer voor ons. Als je de verkeerde SP-buren hebt, is het ook niet stil. Voor ons is de plek afgevinkt
SP op het platteland, gratis als je stopt in het restaurant, slechts € 2 elektriciteit Nadeel: geen afvoer. anders zou je langer in de omgeving kunnen blijven. Restaurant krijgt 5 sterren
Sitecode: 11954
Alles is aanwezig, maar het is veel te druk. Niet alleen watersportliefhebbers genieten van het uitzicht op de jachthaven. alleen elektriciteit kost extra
Kamperen aan het meer, alles is oud maar schoon. Alleen beneden in het gedeelte waar honden verboden zijn, is alles erg smal en hebben grotere voertuigen hier problemen. Een zeer luide groep van de jeugdbrandweer zorgde voor verstoring
de plaats heeft alles wat je nodig hebt. Elektriciteit en water bij de SP op de weide. Dicht bij het strand, snackbar, boerderijwinkel ter plaatse. maar de vele honden en barbecuers
Alles is geweldig, wat vervelend is zijn de vele honden en de barbecuers tussen de percelen
Elektriciteit werkt weer na mijn klacht bij de VVV. Waterwinning nog steeds defect. Vandalisme is hier de oorzaak. Maar u kunt wel rustig en gratis staan als er geen evenementen zijn
mooie ruime SP, schoon sanitair. Alleen door een hek gescheiden van het sportveld en het zwembad. op de 3e pagina. is de spoorlijn. Lawaai van 3 kanten. We waren net gesetteld en ingelogd toen de betonsloopwerkzaamheden in het zwembad begonnen, ondraaglijk lawaai. Het omboeken van de kavel was alleen mogelijk met een medewerker van het gemeentelijk nutsbedrijf. Maar het is verder naar de stad en het kasteel. Voor de nadelen was er 1 gratis wijn
geweldige SP met alles wat je nodig hebt. Maar uit eten gaan kun je wel vergeten. Lange wandeling naar de stad, maar beide restaurants gaan laat open. Er was nergens een stop vanwege een stadsfestival.
stacaravans staan in een cirkel en op het platteland. 16€ maar alles inclusief. zeer mooie plek en veel wandelpaden. Eten, drinken, winkelen, alles is aanwezig en een gezellig toeristisch informatiecentrum
mooie verzorgde plek. 11€ inclusief WiFi en afvoer. Elektriciteit en water kosten extra. Betaling met pin of munten
TopPlatz is iets anders. Chaotische parkeerarrangementen, soms slechts 1 meter tussen voertuigen. Toen we aankwamen was er een vreselijke geur van toilet in de registratieruimte. Maar de omgeving hier maakt veel goed.
Hier wordt elke meter gebruikt als parkeerplaats. alles wordt oud. de drukke straat is vervelend. je hebt directe toegang tot het meer en de exploitant is uiterst vriendelijk
alles is een beetje smal en dan is er de luide straat naast de deur. meestal niet eens een LTE-netwerk. Maar de natuur is hier uniek en maakt veel goed. eten, drinken en de winkel naast het restaurant is oké.
stond op een SP op de bank. Aan- en eindafvoer alleen mogelijk op de naastgelegen CP, dus lange afstanden. Er is een kleine winkel en een winkel voor kampeerbenodigdheden. Vriendelijk personeel bij registratie. Fietstochten op de Weser en Diemel worden aanbevolen
Mooie, verzorgde en rustige CP, broodjes bestellen, zeer schoon sanitair. Kortingen in het buiten- en binnenzwembad. Er is ook een kleine keuken + koude dranken. Met de bus naar de stad gegaan, die zeker de moeite waard is om te bekijken.
een pizzeria op het plein direct aan de Rijn. ver en de verwijdering moet worden gemoderniseerd. Je moet hier nog investeren, maar de locatie is uniek, daarom 3 sterren
SP is ok maar deze wierook door houtvuur van de aangrenzende huizen is dat helemaal niet. is niet schadelijk voor de gezondheid. er zijn betere in de buurt
Sitecode: 19360
het uitzicht vanaf hier in de Appenzell is uniek, zeer vriendelijke ontvangst, elektriciteit wifi inbegrepen, leuk restaurant op het plein. als je wilt kun je gebruik maken van het zwembad en de sauna in het hotel.
76 € voor 2 nachten de helft van de wasplaats was gesloten, veel honden, soms 4 per camper. Zwitsers die massaal waren aangekomen (luid). Daarvoor is het restaurant zeker een aanrader. de spoorlijn loopt tussen het plein en het meer. Als u op zoek bent naar rust, moet u goed nadenken
z.zu 12 euro, maar geen netwerk soms een e-netwerk. veel alleen ontdoeners waargenomen. de omgeving is goed om te fietsen
geen schaduwplekken, de hele nacht autoposers, biertuinen open tot middernacht dus weinig rust
zoek een vrije zitplaats, meld je aan bij de automaat. Je staat krap, stroom, douches kosten extra. Braadworst met of zonder aardappelsalade, that's it. 0,33 bier voor € 2,50, hier is nog ruimte voor verbetering
Nogal luidruchtig door de straat, het tafereel blijft voorbij razen. Vers brood betekent dat je naar de supermarkt moet lopen. Pluspunt is de metro en de buslijn bij de SP. maar je staat stevig.
zeer luid verkeer door de brug, plus het geschreeuw van het sportveld in de middag, en als de buren nog steeds kettingrokers zijn en of harde muziek luisteren, is de limiet bereikt. andere soorten zijn nu in beweging.
slechts één parkeerplaats, te klein voor stacaravans. Te voet het kasteel verkend en verder gereden
deze keer stond alles naar tevredenheid op de nieuwe SP, maar er bleef een hond blaffen. Therme goed inclusief zoals verwacht. buitenste meer. Plaatsen in de stad zijn nu gematigd.
Sitecode: 20223
aardig personeel, heerlijk eten en eerst de Grillhandl. alles geweldig zoals altijd. Alleen de vele honden stoorden zich, al werden de legaten niet altijd weggegooid.
Sitecode: 20220
geen ACSI-korting, vanwege de tijd van het jaar was er weinig te beleven maar alles was aanwezig zoals altijd
typische SP Man die dicht bij elkaar staat maar gescheiden door plantenbakken. VE + elektriciteit en douche toilet inbegrepen in de prijs van 25 €. Bus voor de SP
4 parkeerplaatsen bruikbaar, elektriciteit water + grijswaterafvoer mogelijk. Afvoer chemisch toilet niet mogelijk. € 59,60 voor 2 personen, 2 dagen, maar direct aan de oevers van de Donau.
zeer mooie parkeerplaats en het restaurant (Italia) speciaal aanbevolen?
Het was niet mogelijk om het sanitair te reserveren, de grillstal voor de receptie was te ruiken en te horen
washok tussen AB onredelijk vanwege een brute stank. Ondanks het verbod werd er naast onze SP gegrild met houtskool.
alles nieuw en schoon. als je na een vruchteloze zoektocht hier aan de kust aankomt, is dat een verademing. Aanbevolen voor vrouwen. Alles is er.