@womofan1978
Het is mij niet duidelijk waar hier een sloopterrein hoort te zijn. De plaats is nog in goede staat, de operators zijn erg vriendelijk en behulpzaam. In het thermaalbad is momenteel. gerenoveerd, het zwembad en kinderbad is al nieuw. Het thermaalbad is nog in de huidige staat, zal binnenkort herbouwd worden. Bovendien moet men bedenken dat men zich hier in Hongarije met een wat andere mentaliteit bevindt.
Een rustige, ruime parkeerplaats. De voetafdruk met grof grind is z. Soms een beetje schuin, met compensatieschijven ok ook geschikt voor grote voertuigen. Wandel- en fietsmogelijkheden in de buurt.
Bezocht deze plek in september 2019. 16 verdeelde, ruime, lange plaatsen op grind. Deze parkeerplaatsen zijn gescheiden van de algemene parkeerplaats. Een voorbeeldige voorziening voor afvoer en afvoer bevindt zich in een sanitair gebouw
Situatie medio september 2019: 8 dubbele baaien op grind met grasstrips nieuw gemaakt voor scheiding. Bovendien 2 stroomkolommen met elk 4 stopcontacten voor gratis stroomverbruik. De "Flot Bleu" is vrij toegankelijk voor aanvoer en afvoer.
Midden juni 2019: 6 planken die in stervorm in een halve cirkel nieuw zijn gemaakt. Elektriciteit en water tegen betaling, cassettedrainage met spoelwater gratis. Een gift is gevraagd. De plaats heeft alles wat je nodig hebt. Er zijn wandelingen die geschikt zijn voor hondenbezitters. We hebben hier een rustige nacht doorgebracht en komen hier terug. Zelfs als het groene gebied niet helemaal is voltooid, zelfs de 10 punten
De reis vanuit Sassenage is heel gemakkelijk te navigeren. De baan is ongeveer 1000 meter hoog met een prachtig uitzicht. Toen we om twaalf uur aankwamen, was hij bijna bezet door verschillende langdurige kampeerders. Voor de verdere reis is het raadzaam om terug te rijden over Sassenage! De andere optie is via een bergweg met een hoogtelimiet van 3,5 meter. Hier, op sommige kronkelige secties, kunnen er problemen zijn met tegemoetkomend verkeer omdat de uitsteeksels van de rotsen dreigend dichtbij lijken.
26.09.2018: Rustiek parkeren boven het dorp met Wi-Fi en videobewaking, dus 's nachts heel helder. Met VE en schoon toilet. We hadden moeite om het veld te betalen, omdat we niet duidelijk herkenden wat de Italiaanse voorschriften beschreven.
25.09.2018: Een grote, rusteloze parkeerplaats. Niet aanbevolen voor campers, alleen voor verwijdering.
22.09.2018: Zijn hier al een aantal dagen, dat is heel goed mogelijk omdat de levering en afvoer inclusief elektriciteit gratis beschikbaar is. Bovendien is deze plek niet zo druk bezocht, er waren altijd plekken vrij. Dank aan de gemeente voor deze geweldige faciliteit.
21.09.2018: De werkelijke plaats is moeilijk te vinden, het dient ook als een vrije tijd, barbecue en evenementenruimte van de gemeente. We verbleven op de toegangsweg op een nieuw aangelegde parkeerplaats omdat op de groenplaats te onrustig was. (P op de foto om te zien)
20.09.2018: Voor een parkeerplaats in de stad in orde met een schone VE-plaats. Water om het toilet te spoelen en drinkwater gescheiden kolommen.
19.09.2018: Nogmaals voor de nacht naderde. De prijs van 4,00 EUR is prima voor deze plek. Prachtig wandelen aan de andere kant van de rivier.
18.09.2018: Nogmaals hier. Zoals we het wisten, schone en rustige plaats met de nodige faciliteiten en wandelmogelijkheden ook met hond.
26.08.2018: waren voor het eerst hier positief verrast. Dank aan de gemeenschap, want in Oostenrijk zul je iets heel zeldzaams vinden.
Deze recentie bevat geen tekst.
Ik lees net op 2018/07/01 op de website van Neuburg / Donau dat deze plek nog steeds worden aangeboden als een RV park.
Di.03.10.2017: Parkeren op wijkontsluitingsweg, corr luidruchtig zelfs 's nachts .. VE beschikbaar.
Di.03.10.2017: Grote gratis parkeerplaats bij een winkelcentrum en sporthallen. naar parkeerplaats lawaai en luide muziek van buiten het centrum te horen.
Mo.02.10.2017: parkeerplaats aan de rand van een parkeerplaats op de weide naast elkaar. Rustig gelegen in de woonwijk. Clean packing plant.
So.01.10.2017: Afgelegen parkeerplaats tussen de begraafplaats en commerciële gebouwen. Water, afval en gratis elektriciteit aan elke toonhoogte. De verwijdering gebied is erg vies, want Fäkalientang evacuaties.
Sa.30.09.2017: Rustig parkeerplaats bij de begraafplaats met omheinde hond park. Goede verpakking plant.
Fr.29.09.2017: iets verhoogd liggende parkeerplaats in een woonwijk. Geen plaatsindeling. Service-inrichtung ok. Gratis WiFi in plaats.
Do.28.09.2017: plaats naast de weg bij de stadsmuur. Rustig 's nachts. Servicekantoor in orde.
Di.26.09.2017: Parkeren in de stad met sportfaciliteiten. Rustig 's nachts. De VE-conditioning werken. Sommige geparkeerde camper.
Di.26.09.2017: Curvy, smalle en steile oprit, ruimte niet wordt gevonden, gestopt met zoeken.
Mo.25.09.2017: Nadat de navi ons verkeerd wilde sturen, vonden we een bord voor camperplaats. De algemene parkeerplaats ziet er niet uitnodigend, maar uiteindelijk rustige locatie. De VE-systeem werkt.
Sitecode: 20542
Mo.25.09.2017: Dit is een verwaarloosde groot, eenzaam gelegen parkeerplaats met VE-conditioning.
Sitecode: 19967
So.24.09.2017: De ingang van het park is een beetje hobbelig en smal. De werkelijke rechtbank ok. De watertoevoer is heel goed mogelijk. De bergingsinstallatie is ingestort en de afvoer verstopt, corr. Het ziet er hier.
Sa.23.09.2017: Omdat zaterdag geluid van disco muziek tot middernacht. Dan hoeft u niet verder hebben verstoord. De VE-systeem is prima.
Sa.23.09.2017: Hier kunnen we niet vinden van een parkeerplaats, geen pakstation.
Sa.23.09.2017: Deze onaantrekkelijk, grote lokale parkeerplaats naast de toegangsweg we rinkelen hebben verlaten.
Fr.22.09.2017: gestreepte op oneffen grasmat, met voorheen intact balken zitplaatsen. In de buurt van grote sportfaciliteiten, maar rustig. De VE-systeem bevindt zich in een parkeerplaats in de buurt.
Do.21.09.2017: Ondanks een aantal bewoonde permanente stayers ruimte, met inbegrip van de VE-conditioning is ok. Rustig 's nachts. Het strand ligt op loopafstand van de stad relatief snel.
Mi.20.09.2017: ingedeelde plaatsen, 4 met gratis elektriciteit. Op de dag van lawaai van de straat hoor je 's nachts is het rustig. Het kan zijn dat de gerechten van spa gasten langer bezet zijn.
Mi.20.09.2017: gestopt voor de lunch. Dit is een P op de toegangsweg naar een hoger autoparkeerterrein waarop de VE-systeem is in een rechte hoek.
Di.19.09.2017:-model ontworpen plaats. Op alle plaatsen vrij water stroomaansluitingen. Rustige plaats.
Mo.18.09.2017: bochtenrijke, steile en smalle oprit. De plaats is een rustplaats op de toegangsweg naar de site, geen gebouw in de buurt. Omdat de regen was, het zag er niet uitnodigend.
Mo.18.09.2017: De parkeermeter is nog niet in werking is. Goede verpakking plant. Stil.
So.17.09.2017: De site is gescheiden door hagen en de service faciliteit is goed. Rondom sommige commerciële gebouwen, maar niet bemoeien. Zeer rustig 's nachts.
Sa.16.09.2017: Omdat sport in de hal, de plaats werd bezet door auto's. Later voor campers en rustig 's nachts. De service unit is een beetje gammel.
Wij willen deze plek vaker te bezoeken, maar ook voor de plaats in deze staat, is het waarschijnlijk onredelijk 6,00 EUR per dag nodig hebben. Deze zijn inderdaad nog steeds 3,00 euro voor het verwijderen van afvalstoffen.
April 2017: Prachtige plek en wg. het mooie weer. modderige grond eventueel in de regen .. Nivellering chock aanbevolen. Anders, zoals reeds beschreven.
April 2017: Door de tockenen weer konden we heel goed op het grasveld naast het aanbod en Entsorungsanlage. In het recreatiegebied. Het plein gemarkeerd is niet zo aantrekkelijk, maar goed voor een bezoek aan de stad.
April 2017: Deze plaats is naar onze mening alleen geschikt voor camperservice. Erg schuin, bij een drukke lokale weg. Er was maar 1 plaats beschikbaar waar de deur nog open ging.
April 2017: Plaats zoals reeds beschreven, 's nachts geen overlast van het wegverkeer. Wat ontbreekt is zeker een loospunt voor wc-cassette.
April 2017: Alles zoals reeds beschreven. Rustige plek, wandelingen mogelijk, camperservice in orde.
Sitecode: 21937
April 2017: grote, vlakke grind-gras plaats met grote bomen aan de rand. Opmerkelijk is dat de stroom gratis is. Het dorp is overzichtelijk klein.
April 2017: zeer goed gedocumenteerd op de dag, 's nachts bezet bijna alles. Hobbelig, stoffige klei. De plaats kan worden bereikt door een serpentine wandeling of een betaalde lift.
April 2017: kalme, maar steile hellingen. Chocks vereist. Het tankstation ligt op enige afstand van de parkeerplaats.
Rustige plaats, deels onder grote bomen aan de rand. Wandelen langs het kanaal mogelijk. Functionele camperservice.
April 2017: Op een drukke zondagmiddag, bijna alle plaatsen bezet, later kwamen er plaatsen vrij. Lange wandelingen en fietstochten zonder hoogteverschil mogelijk. Water was vrij beschikbaar.
We hebben hier vaak geweest, altijd op de verharde plein van de camper vrienden Emsland.
April 2017: Space is goed gedocumenteerd. Het centrum is gemakkelijk te voet bereikbaar. Ook een wandeling met de hond mogelijk bij de rivier de Lot.
Pitch losjes bezet. Lopen met de hond op de Vecht. De verwijdering is functioneel en water, er is ook gratis. Elektriciteit is het niet, maar als je niet urenlang tv kijken, moet de voeding moet voldoende van het voertuig.
Verbleven hier in april 2016. Afgebakende plaatsen. Twee op beton en vijf op zand. Gelegen aan de rand, rustig. Schoon toilet, doorlopend geopend.
Verbleven hier in april 2016. Gemarkeerde plaatsen op gravel. Zeer rustig in het centrum van de stad. Schone toiletten, buiten zijn wastafels. wastafel.
Verbleven hier in april 2016. Gemarkeerde plaatsen op asfalt op een rustige locatie. Betaalautomaat was buiten dienst.
Verbleven hier in april 2016. De plaats is eenzaam tussen bedrijven en sportveld. Geen woningen in de buurt.
Verbleven hier in april 2016. Gemarkeerde plaatsen op asfalt. Omgeven met grasveld en hagen. In een rustige woonwijk.
We waren hier in april 2016. De camperplaats ligt in een achtertuin in het centrum van de stad. Tijdens ons bezoek was hij volledig in beslag genomen door de kermisexploitanten.
Verbleven hier in april 2016. De camperplaats is een apart deel van een verlaten camping. Ongelijke plaatsen op gras. Het centrum is op loopafstand.
Waren hier in april 2016. De plaats is mooi gelegen bij een vijver. Naar het dorpscentrum loop je in ongeveer 15 minuten. Maar het dorp heeft niets, het vervalt langzaam. Stroom is er gratis bij de servicezuil.
We verbleven hier in april 2016. Rustige plaats tegenover de begraafplaats. Korte wandeling naar de stad. Wandelen en fietsen op in onbruik geraakte spoorlijn mogelijk. Gratis elektriciteit bij de szerviceszuil.
We waren in april 2016 hier. Een groot grasveld, moeilijk te vlakke ondergrond te vinden.
Waren in april 2016 hier. De parkeerplaats op zand ligt achter een stormvloedmuur, dus geen uitzicht op het water.
Waren hier in april 2016. Gratis parkeergelegenheid met uitzicht over het kanaal, in de buurt van bunkers. Het grasveld is ongelijk, moeilijk om Een vlak plekje te vinden.
Waren hier in april 2016. De camperplaats is gelegen midden in een klein dorp. In het dorp is een recreatiepark met een meer. 6 smalle gemarkeerde plaatsen. 3 op gras met haag, 3 op asfalt. Parkeren buiten deze gebieden zal aanzienlijk worden bestraft.
Waren hier in april 2016. Royale plaatsen op betonplaten met stroomaansluiting. Locatie buiten de camping op een industrieterrein. In de nabijheid bosrijke omgeving om te wandelen of te fietsen. Overdag lawaai van de weg, 's nachts rustig..
Waren hier in april 2016. Gelegen aan de rand van een grasveld, ruim en zeer rustig.
Waren hier in april 2016. In de stad kan je over interessante stadsmuren lopen. Prachtig relatief nieuw ingericht plaatsen, rustige buurt.
We waren hier in april 2016, de plaatsen zijn afgescheiden door heggen voor twee campers. Anders kun je toevlucht nemen tot parkeerplaatsen. Ondanks de locatie van de plaats parallel aan een straat, rustig 's nachts. Naar het centrum en naar het niet uitnodigende strand moet je een beetje langer lopen.
Sitecode: 20290
We stonden hier in april 2016. Rustige plaats.
Zeer rustige plek, met gemarkeerde plaatsen. Zeer schuin aflopend, bij 7 meter lengte ongeveer 15 cm compensatie nodig. Camperservice bij de ingang, handig om het meteen bij aankomst te doen, eenrichtingsverkeer. Cassette-toilet legen ook op loopafstand.
Zoals reeds beschreven, zeer mooie camperplaats in een klein dorp. De plaatsen zijn gescheiden door hagen. Gratis Wi-Fi toegang, code op het gemeentehuis ophalen.
Mooie, rustige plek achter de dorpsschool. Daarachter een bos om te wandelen, vooral met honden. We waren 2015/09/25 hier.
Sitecode: 12082
Sinds het najaar van 2015 opnieuw ingedeeld in 3 plaatsen, maar niet gratis.
Royaal ingedeelde plaatsen met schaduw op stevige gravel. Mogelijkheden om te wandelen.
Sitecode: 19404
Afgebakende plekken op parkeerplaats achter het medisch centrum, zeer rustig.
Tijdens ons bezoek was de plek voor het kasteel vol. Iets verderop is een andere eenvoudige parkeerplaats naast vele vuilnisbakken (evt. ratten ...). Veel lawaai van de straat.
Op het voorste deel van de parking bij het pre-historisch museum, rustig. Openbare toiletten 50 meter.
Op de verplichte bezoekers parkeerplaats voor het bezichtigen van de stad. Zeer rustig, steile, smalle toegangsweg. Max. Lengte 7 m
Als een plek voor de nacht goed geschikt.
Rustige gelegen plek, geen vuilnisbak.
Zeer rustige plek in de winter.
De parkeerplaats bij de supermarkt is erg onrustig, omdat het tegen een kruispunt aan ligt.
De plaats is rustig en dicht bij het centrum. Lager cijfer, een 7 omdat de service niet op de plaats zelf is.
De 5 afgebakende plaatsen liggen dicht naast elkaar.
We verbleven hier op 2014/10/29 en de nacht hebben doorgebracht erg rustig. Aan-en afvoer werkte ook.
Plaats met alle voorzieningen in het dorp. Vriendelijke hulp bij de Tourist Info te ontvangen: gratis Wifi-verbinding.
Opgebouwde houden baaien, een rustige plaats, zelfs voor een aantal stacaravans op het gehele beschikbare ruimte. Aanbevolen verkoopprijs van wijn proeven en verkopen.
2014/10/25 we er waren. Mooie locatie op het kanaal. In het voertuig lengte van meer dan 6 m, de oprit is het moeilijk op zijn best te trekken terug in de toegangsweg.
Na de ruimte in Le Bugue is niet langer vrij, reden we op 2014/10/24 voor de nacht na Badefols. Als goede plek voor de nacht.
We waren hier op 2014/08/04 op deze prachtige speciale plaats voor campers. WIFI is gratis.
We verbleven hier op 2014/02/04 en bracht de nacht rustig door.
We zijn hier in juli 2015 op een warme zondag geweest. De plaatsen waren niet bezet door personenauto's. Zeer rustig 's nachts. Mooie wandelroute rond het meer.
Zeer mooie, rustige plek met de nodige faciliteiten.
Zeer mooie, rustige camperplaats. Echter volledig in de zon. Onder de bomen aan de oever van de rivier de Main kunt je op je stoel in de schaduw zitten.
Camperplaats in een prachtige, rustige omgeving bij een park.
De foto's geven een open, vrije ruimte weer. Tijdens ons bezoek was de gehele mix-parking tot aan de caravanhoek vol.
Parking bij afslag naar het dorp. Tussen akkers en kassen. Grastegels. Licht hellend. Zeer krap. Kleine vuilnis containers beschikbaar.