@womoga
Een werkelijk liefdevol ingerichte kleine camping op een boerderij. Alles schoon en goed onderhouden. Vooral de campingkeuken is het vermelden waard; alles van de koelkast tot de magnetron is hier aanwezig. De plaats kan worden geselecteerd tijdens het online boeken. We kwamen laat aan en mochten volgens het bord bij de receptie meteen naar onze plek rijden. Topaanbeveling!
Op het terrein zijn verharde en weideparkeerplaatsen met en zonder elektriciteit aanwezig. Sanitair is schoon, iedere hut is verwarmd met douche, toilet en wastafel. Gelegen op een vakantiepark. Winkel en café ter plaatse. Een prachtig lang zandstrand ligt op 20 minuten lopen. Er is momenteel niet veel te doen, het lijkt een beetje verlaten in deze tijd van het jaar. Hoe dan ook aanbevolen
Een hele aardige eigenaar verwelkomde ons, wij waren de enigen hier vandaag, waarschijnlijk vanwege het weer. Sanitair is eenvoudig maar zeer schoon. Houd er rekening mee dat alleen contante betaling mogelijk is. Zeker een aanrader voor één nacht
is niet langer een camping, alleen een parkeerplaats voor ongebruikte stacaravans. We werden vriendelijk weggestuurd