@womozeit
- 1989
Augustus 2026
Saint-Malo is absoluut een bezoek waard. De camping is erg groot, maar de staanplaatsen zijn erg smal. Soms is het onvermijdelijk om buiten de grenzen te staan. Dit werd echter de volgende ochtend gecontroleerd en aan ons en andere gasten gemeld. We moesten onze auto verplaatsen. ...
We rijden naar de parkeerplaats en ontdekken de prachtige camping ernaast. Dichtbij een stadspark met een vijver. De plaats is dichtbij. Ontspannen na een bezoek aan Normandië. Wij staan (8 m) in een tuin.
De plek is rustig en prachtig gelegen. Vlakbij een manege met restaurant en het stadje. Lozing mogelijk, watervoorziening enkel mogelijk met tokens. Van een gratis parkeerplaats mag je niet meer verwachten.
Een groot plein met bomen dat blijkbaar gerenoveerd werd. De aanvoer en afvoer waren (nog steeds?) onvoldoende. Tijdens beurzen dient het plein ook als parkeerplaats. Met het openbaar vervoer kunt u gemakkelijk naar het centrum. Een goed startpunt voor sightseeing.
Een goed onderhouden en functionele parkeerplaats vlak bij een mooi stadje dat een bezoek waard is. Alles is te voet bereikbaar.
Wij hebben hier 4 heerlijke dagen doorgebracht. De parkeerplaats is een klein paradijs met ongelooflijk aardige en behulpzame exploitanten. Mis Francesca's wijnproeverij met snacks niet. Met dank aan Francesca! Barga is een typisch Italiaans plaatsje met leuke restaurantjes. Met een grote camper moet je vermijden om door Barga zelf te rijden.
Zeer vriendelijke ontvangst en hulp bij het inchecken. Het sanitair is superschoon. Alles werd getoond. Helaas waren er vandaag geen buskaartjes. Maar de terreinwachter was meer dan behulpzaam bij het verkrijgen ervan. Bedankt!
2023
De SP ligt op loopafstand van het centrum. Op de eerste rij is er een prachtig uitzicht over de zee. Elektra is inbegrepen maar er is geen V&E. 375 SEK is erg duur in vergelijking met andere SP en apparatuur.
Toch komen we hier altijd terecht omdat de wijnboeren moeilijk te bereiken zijn. Het is aan ons. Te wijd! De vrij rechte plaatsen zijn vaak bezet door auto's en langkampeerders. Jammer van deze plek.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 3 jaar geleden