@wroetende-mol
- 2020
prachtige plek en omgeving, met Pinksteren gestaan, ze hebben het vorig jaar overgenomen en hebben nog verschillende plannen voor de toekomst. hun kinderen wensen dat er ook meer kinderen komen. alleen jammer dat er mensen zijn die reserveren en niet opkomendagen en ze 20 mensen af hebben wijzen om ze vol zijn.
kleine gezellige camping,met prima sanitaire voorzieningen, mooi speelgelegenheden voor de kinderen. het bos aangrenzend aan de camping met fiets en wandel mogelijkheden. +/_4 km van het centrum van Arnhem waar gratis bewaakte fietsenstalling is.
is een verlaten campings .
Leuke beheerders, en ontvangt. netjes en schoon sanitair. ze hebben er ook diverse fietsroutes liggen die je kunt gebruiken. Leuke omgeving om te fietsen.
Vanaf de camping is Heidelberg prima op fiets te doen . Wij hadden een plek aan het water en met stroom( wordt per meter afgerekend) waren wij met 2 personen 84 euro kwijt voor 2 nachten voor een camping met bijna geen voorzieningen aan de prijzige kant.( zie hun eigen website voor de prijzen) sanitaire was netjes , bijna geen schaduw.

kleine rustige camping die met 10 terrassen plekken is uitgebreid dit jaar, vanaf de camping kan je langs de kust over een wandelpad in 15-20 minuten naar Drage en Pakostane wandelen. schoon sanitair. kregen van de eigenaar kaarten met o.a. fietsmogelijkheden in de omgeving. Wij vonden het geluid van de doorgaande weg niet hinderlijk