@wsun2020!
- 2019
- Adria Coral XL Plus 670 SL
- 2014
prima plek om Pompei en de Vesuvius te bezoeken. Hier 4 nachten verbleven, het echtpaar doet ontzettend hun best om het aar je zin te maken. Toen we bijna gefopt werden met kaartjes voor de Vesuvius hebben ze op een heerlijke Italiaanse wijze per telefoon gezorgd dat we alsnog een lastigste ticket voor de Vesuvius kregen. Helemaal Top!
toplocatie, stonden hier 3 nachten alleen, met uitzicht op sluis en mooie zonsondergang. Prijs nog steeds €18,- camper/ 2 pers. douchen en stroom incl. Mooi nieuw toiletgebouw, idd wel beste op de fiets buitenom. Prachtige fietsomgeving.
Mooie CP maar verblijf werd 's avonds redelijk verziekt door jongeren met een gettoblaster op een hangplek aan de overzijde van het water. Besloten om de volgende dag maar te vertrekken.....
Prijs-kwaliteit prima voor €8,00 , wel contant, kaartsysteem deed het niet. Op de treinen na, waar wij ons niet aan stoorden, heerlijk rustige CP, prima gegeten in het nabijgelegen Post hotel, op de fiets mooi tochtje langs de Inn gemaakt naar Kuffstein.
Wij betaalden nu €20,40 voor 2 pers zonder stroom. Er is een nieuw toilet gebouwtje met 1 douche. lauw water duurt echter 7/ 8 minuten Mooie locaties met uitzicht. jammer dat het gras ontzettend hoog stond. afvalbakken tijden niet geleegd en de entree is alleen maar rotzooi.Geld moet in een brievenbus. heb beetje moeite met toeristen belasting betalen zonder bonnetje of persoonsgegevens. Jammer, dit is teveel geld voor gebodene.
Prima camping voor 1 of 2 nachten, tarief is nu 47 Lei 😅 Zeer vriendelijke dame die geld komt innen en je de weg wijst. Op locatie zelf is niet veel te doen, zijn naar Griekse opgraving gefietst. viel wat tegen, tochtje is wel leuk met uitzicht op de kust
Prachtige CP, zijn hier 4 nachten gebleven, het weer zat niet mee maar toch nog met goed weer mooie boottocht met Dan door de Delta gemaakt. voor ons als amateurfotografen fantastisch, zo'n beetje alles gezien. Daarnaast is Nina ontzettend gastvrij. Wij betaalden hier voor 2 pers, stroom en douche €17,- p/n . prima prijs kwaliteit. Bijzonder gebied!
Prima plek om kort te overnachten, hebben hier 2 nachten gestaan. Beide vulkanen bezocht. de noordelijke is het mooist. uurtje wandelen. ontzettend behulpzame beheerder, hebben hier ook heerlijk gegeten. Er is 1 douche, rest in aanbouw. Betaalden €16 met stroom
Hier 3 nachten gestaan, prima plek om ff bij te komen. alles aanwezig, wasje gedraaid, ook met Uber naar Brasov geweest. Zeer vriendelijk personeel, je kunt de mooie Wehrkerk gratis bezoeken, valt onder de camping. Tarief met stroom en 2 pers was nu €22,00 p/n. Prima douches, bij vertrek kun je sleutel poort in brievenbus stoppen.
kwamen hier voor 1 nacht maar zijn 5 nachten gebleven. Prachtige locatie, hebben hier mooie fiets en wandeltochten gemaakt. Gastvrijheid die door Rudi& Ella geboden wordt is top!
CP was gesloten zonder enige aanduiding. Hebben maar een plek gezocht op de grote bus p-plaats vlak bij oude centrum samen met 2 Duitse camperaars.
Hier 2 nachten gestaan voor €10,00 p/n Hebben hier leuk fietstochtje gemaakt door "oude omgeving" CP is over gewone brug bereikbaar, dus pak niet die via onverharde weg. Stroom is slecht, 189 volt op mijn multimeter, had meteen storing op de koelkast. Water bijvullen was voor ons geen optie met vieze slang bij varkenshok. Pizzeria waar je met euro's kunt betalen en kleine supermarkt met kaart. Prima voor 1 of 2 nachten.
Hier 3 nachten gestaan, eigenaresse op hoge leeftijd. We stonden voor dicht hek maar dame deed open en we konden staan met stroom. en zonder douche. volgende dag nog 3 campers en toen ging de boiler voor de douche aan. Op de fiets mooie oude stad bezocht, prima locatie! prijs in HUF betalen contant met stroom. +/- €16,50
Hier 1 nacht gestaan zonder stroom voor € 12,- met stroom is € 3,- Prima plek inclusief douche. Aan afvoer voor campers wordt nog gewerkt, kan nu allemaal in toilet worden geleegd. idd heel aardige eigenaar!
Op deze camping terecht gekomen voor 1 overnachting door gebrek aan alternatieven in deze omgeving. Personeel is ontzettend aardig maar €24,00 voor een plek met stroom en verder povere voorzieningen geen camper stort-vulplaats, alleen een putdeksel bij de kinderspeeltuin, is echt veel te duur voor deze locatie waar verder ook helemaal niks te beleven is.
Prima CP, prijs is nu wel €30,- Mooie afstand van Metro, hebben hier 2 nachten gestaan.
Nog steeds mooie CP met uitzicht op de Rijn. Prijs nog steeds €14,00 met stroom en drinkwater. Hebben hier 2 nachten gestaan, cp was redelijk bezet voor eind maart. Geen treinen gehoord, spoor ligt nu aan het groot onderhoud, weg op deze rechter rijnoever was voor Rudesheim ook gespert.
Sitecode: 20218
Waren hier 11 okt, receptie was dicht. Was telnr wat je kon bellen om binnen te komen. Kregen alleen antwoordapparaat en zijn bij de slagboom uiteindelijk maar omgekeerd.....
Mooie locatie maar wij konden er niet uit. Ook met hulp van aardige Spaanse buren lukte het niet om 5 euro met 4 verschillende NL bankpassen af te rekenen, uiteindelijk hebben deze buren met hun Spaanse pas de slagboom opengekregen en hebben we hun contant betaald. Ergernis nr 1 dit......
Hier op 6 okt gestaan en gevraagd bij receptie molen of we mochten overnachten. Je mag boven tussen molens overnachten, plaats voor 4 campers en beneden op een nieuwe p-plaats met picknick banken. Het verbodsbord voor caravans om omhoog te rijden geldt niet voor campers. Weg is prima te rijden. Police lokale is 1 x langs gereden.
Prima locatie, zijn met ebike naar Alhambra geweest en de oude stad, prima te doen. Kwamen 11 u in ochtend op CP aan, eind van de dag is de CP, ook nu in okt, helemaal vol. prijs met stroom €20. Douche €1 Bakker komt tegen 09.30 u
Qua afstand prima plek om Gibraltar op de fiets te bezoeken, maar ze zijn de enige camping hier zonder concurrentie en daarom met €24,50 p/n erg duur voor een hele kleine plaats met regelmatig een autobus op 10 mtr van onze plek waarvan de motor gewoon een half uur staat te draaien . Geen goede grijswater stort aanwezig.
Op zich prima plek voor 1 nacht, in ons geval op maandag was er 's avonds een feest in het stadje met luide disco muziek tot 3 uur 's nachts. Daarom 1 ster....
Hier op 9 sept gestaan, op zich mooie plek voor een nacht maar om 6 uur begon er op het grasveld daarachter een soort van disco met veel herrie, veel auto's werden tussen de campers geparkeerd. Wij zijn snel vertrokken naar de nabij gelegen betaalde CP 3 verderop en hebben toen voor 10 euro een heerlijk rustige nacht gehad. Weet ook niet of dit een incident was maar het " feestveldje" zag er uit dat het frequent gebruikt werd.....
Prima locatie voor 1 nacht. Aangezien vorige recensie alweer 2 jaar geleden was op bonnefooi hier naar toe gereden. Er staan nergens CP borden. bij kassa zwembad gevraagd of we hier mochten overnachten. geen probleem kon op grote p- plaats of het gravelveld. Op gravelveld heb je mooi uitzicht op water, hier met nog 4 campers gestaan. Zeer rustig, om 6 u 1e vliegtuig van nabije luchthaven gehoord.
Schitterende locatie, ontzettend gastvrije havenmeester, mooie fietsomgeving, goede wifi en overige voorzieningen.
Camping met nette voorzieningen en vriendelijk personeel die ons ook buiten de receptie uren hielp. prijs was nu €26,90 en douchen 50 ct 1 nadeel, erg veel lawaai van verkeer wat door de kloof scheurt.
Hier 2 nachten gestaan, mooie plek met uitzicht op haven en Donau. prijs was nu €23,50 p/n met stroom. Ontzettend behulpzame Hafenmeister. Met pontje kun je hier de Donau oversteken naar Oostenrijk en langs de Donau naar Passau fietsen.
Hier 3 nachten gestaan na bezoek aan Praag, heerlijke plek om ff tot rust te komen. Bijzonder mooie fietstocht naar Blatna gemaakt, prachtige fietsomgeving. De NL eigenaren Ton en Nancy zijn toppers op het gebied van gastvrijheid.
bijzondere plek. Plaats met stroom €16,50. wasmachine gratis. goede WiFi en een plekje aan het riviertje. zonnepanelen zijn absoluut niet storend en zorgen waarschijnlijk voor de hier lage stroomprijs. Voor grijswater is een prima stortplek gemaakt. Chemisch toilet legen is een pijp, zie foto's
Hier 3 nachten gestaan, mooie plek, schoon sanitair. Met stroom betaalden we ongeveer €24,00 p/n Overal is elektriciteit nu verdubbeld. ontzettend behulpzame beheerder, goede ov verbinding Praag, kaartjes op camping verkrijgbaar.
Camping is nu voor 1 plaats, 2 pers, stroom en kurtax €24,20 p/n. Is 1 stroomtarief inclusief douches en warmwater afwas. verder alles aanwezig. zijn hier 2 nachten gebleven en konden voor €5 wasje draaien en drogen. prima plek!
Wat een leuke locatie in een tuin van een ontzettend aardig Duits gezin, we wilden hier 1 nacht naar toe maar zijn 3 nachten gebleven. De tijd genomen om de prachtige oude stad te verkennen. Stad is 1,5 km, zat mogelijkheden om (E) bikes veilig vas tte zetten op de markt en dan te voet de Altstadt te verkennen. Supermarkt op 1 km. Op CP voor €15,00 p/n stroom, putje om chemis toilet te legen en grijs water met een emmer. Verder toilet aanwezig.
Prima plek voor een nacht, een kaartje kopen bij de Touristoffice (2 min lopen), is alleen de toeristenbelasting 3 of 4 euro. wij kwamen op zaterdag om 1 uur aan, touristoffice tot ma 9 u gesloten, je staat dan gratis. leuk stadje met horeca voor een nacht.
Hier terecht gekomen toen de CP in centrum Celle op maandagmiddag. verrassend mooie locatie, ontzettend aardige eigenaar, geen slagbomen. Camper met 2 personen was €15 00 p/n stroom met meter was 50 ct kwh. Douches 50 ct 3 minuten. stortplaats toilet, afwasgelegenheid warmwater, vul mogelijkheid drinkwater. Nog geen stortplaats grijs water aanwezig. Centrum Celle 9 km, mooie fietsroute. 4 sterren voor de prijs/ kwaliteit
Prima plek voor 6 euro met water, stroom, stort, en vuilniscontainers. Bakkers op 200 mtr, wij zijn in 20 minuten naar centrum Orleans gefietst, pad langs camping blijven volgen. Toegangsautomaat CP is wel traag, effe wachten tot ie een ticket print met toegangscode.
Sitecode: 82005
Hier zonder kosten gestaan, prima voor 1 nacht. met fiets Menhir velden rondgereden, ongeveer 6 km. Menhirs zijn op 150 mtr afstand. Cp voelt veilig en was 's nachts doodstil. vuilcontainer aanwezig.
Hier 4 nachten gestaan. Prachtig met uitzicht op zee, strand 100 mtr. Ruime plaatsen, veel douche en afwas faciliteiten, stortplaats camper. Met stroom €15,40 per nacht. za en zo kwam bakker, verder wel ver van supermarkt, dus vol arriveren. Mooi gewandeld langs kust naar Erquy en het kapelletje voor de kust wat bij Eb bereikbaar is.
Hier 1 nacht gestaan, er mag hier worden overnacht. We hebben aan Fransen gevraagd of het toegestaan was en die lieten o s het aanwezige bord zie met zon en maan. dus 24 u maar geen luifel etc. Met de fiets naar strand geweest, prima gratis plek voor 1 of 2 nachten. Keurige afvalcontainer aanwezig. En 's nachts doodstil toen wij er waren.
hier 11 september 2 nachten gestaan, de CP bij Barfleur was vol en daar keek je tegen een betonmuur aan, hier prachtig uitzicht op zee en prima voorzieningen, wij betaalden €18,00 per nacht, brood bij de receptie besteld. mooi gewandeld langs de kust naar Barfleur en de vuurtoren.
Fijne locatie voor 1 of 2 nachten, stonden hier 10/11 september voor €15,24 met 10 ampère stroom. Prima warme douches en afwasgelegenheid inclusief. vriendelijke gemeente ambtenaar komt 's avonds geld innen. supermarkt 150 mtr, stadje is leuk voor rondwandeling met kaartje vvv.
Hier 1-7-21 2 nachten gestaan, prachtige plekken aan de rivier. Met stroom betaalden we ZLT 69,00. Geen stortplek grijs water, ch toilet in toilet geleegd. douches toiletten erg gedateerd, prima voor 2 nachten, mooi oud stadje en fiets / wandel boulevard naar de kust.
Hier 1 nacht op doorreis 29-6-21 gestaan. Zeer vriendelijk en gastvrij echtpaar, Nederlands gesproken. Alles aanwezig, hele ruime plaatsen, tot 1 juli is het €20,- per nacht, hoogseizoen €25,-.
Sitecode: 92074
Waren hier 26-6-21, ook 2 nachten gebleven, prachtige fietsomgeving en mooie CP. Betaalden met stroom €22,- komt wel €1,- per douche bij.
Hier terechtgekomen nadat alle CP'n vlakbij Schwerin vol waren. Het is prima voor een nacht, we stonden met 4 campers en hadden alle ruimte met ook mooi uit zicht. Er zijn veel stroom aansluitpunten, stortput grijswater, 1 kraan om te vullen, 2 x douche en toilet in gebouw vooraan. geen stortplaats chemisch toilet. 2 afvalcontainers, Supermarkt op 10 minuten fietsen. Prijs was €20,00 iets teveel. Verder prima voor 1 of 2 nachten.
Hier 10 mei 2 nachten gestaan met de camper, mooie rustige camping en van alle gemakken voorzien. stonden op een half verhard veldje wat gezien de natte weersomstandigheden erg fijn was. Mooie fietstochten gemaakt in de omgeving.
Hier 6 mei 3 nachten met de camper gestaan, oase van rust en prachtig fietsgebied. Verrassend mooie omgeving. Camping is al heel mooi ingericht maar de eigenaren zijn druk bezig om het nog verder te perfectioneren. Ruime plekken waar je vrij bent in je keuze om je camper te plaatsen, in alle redelijkheid natuurlijk. We komen hier zeker terug!
We hebben hier eind november 3 nachten gestaan, prima locatie, prettige ontvangst, voor november was er een slimme oplossing met minimale maar voldoende douche faciliteiten . Prachtige omgeving voor fietsen en wandelen. Camper tarief was slechts €13,50 in november!!
Sitecode: 91951
Hier 2 nachten gestaan, mooie ruime verharde plaatsen. Alles aanwezig wat je minimaal nodig hebt, erg schoon en ruim met uitzicht op de Moķerplas. Vriendelijke beheerders, prachtige omgeving voor fietsen langs de Maas en wandelen Mokerhei.
Sitecode: 42050
Hier in november 3 nachten gestaan, ondanks naseizoen waren alle Camper faciliteiten beschikbaar, prachtige plek, vriendelijke en gastvrije eigenares. Heerlijk gewandeld en gefietst langs de Rijn.
Leuke CP locatie met uitzicht op haven, alles aanwezig. Goede voorzieningen, kaartje kopen met code geeft toegang tot alle ruimtes, WiFi code deed het helaas niet. Voor weinig geld wasje gedraaid en gedroogd totaal 2 x 20 DK. Supermarkt op 1,5 km. Het aantal stapvoetsrijdende auto's langs de campers met bestuurders die je aangapen is idd storend. Verder prima locatie voor 1 of 2 nachten