@wuweidrive
- 2020
- Bürstner Iseo Privilege
- 2018
Sitecode: 52090
hele mooie, schone camping alle voorzieningen zijn aanwezig. maar pas op: wil je op de camperplaats staan dan moet je een slagboom eerder in. allebizien er netjes er verzorgd uit wij verbleo1 nacht op de camping en betaalden € 26,60 inclusief alles
zeer schone, nette minicamping. sanitair wordt keurig bijgehouden. de plekken zijn ruim. Voor de kinderen is er een kleine speeltuin. er is een afgesloten ruimte voor de fietsen.
een hele goede camperplaats. genoeg ruime plaatsen! € 29,- wc aanwezig en douche € 1,50 voor 4 minuten. biergarten aanwezig. 10 minuten lopen naar de Bodensee en op de fiets ook makkelijk te bereiken.
wat een nette camperplaats. Onderaan de lift naar de Wank. sanitair is dik in orde. toilet gratis, douche en wasmachine ruimte is dmv een code bereikbaar. douche kost €1.- sanizuil voor chemisch toilet aanwezig
terrassen camping geschikt voor campers. er is een klein gebied je voor tenten. sanitair geweldig maar te weinig voor het aantal plaatsen gelegen bij een rodelbaan, €6 pp, daar behoort ook een mooi sfeervol ingericht restaurant bij. wij kwamen zonder te reserveren wat ingewikkeld blijkt te zijn in het hoogseizoen maar toch gelukt
wij konden deze niet vinden. er was een viaduct dat onder water rond waar we dan onderdoor zouden moeten gaan maar dat stond vol water. een andere mogelijkheid was er niet voor ons want we moesten onder een ander viaduct door met een hoogte van 3.20 mtr we zijn door gereden
wij konden sowieso niemand vinden die ons te woord kon staan. wij zagen een weiland achter een huis waarvan we dachten dat dat de CP zou zijn, maar of dat ook zo was????
zeer mooie grote, groene camping met prachtig sanitair we betaalde 45,- voor 1 nacht. camper met 2 personen excl stroom langs de deutsche alpenstraße
wat zijn we hier alleraardigst ontvangen. Wilma en Gé zijn gastvrije uitbaters van deze camping. ze nemen de tijd om je wegwijs te maken op de camping en in de omgeving, geven tips waar iets te doen is, kortom niets is teveel. sanitair is zo schoon! bij de afwas plaats ligt elke dag een fris schoon doekje, dus Piet, chapeau ook voor jou en Peter. Het restaurant heeft goed eten én ook gastvrij personeel! bedankt dus! liefs, Frans en Lia
zeer vriendelijk ontvangst maar het is eigenlijk geen echte camping/campingplaats. je staat tussen de huisjes. sanitair zeer schoon en prima verzorgd wij vonden het niet leuk om tussen de huisjes te staan, vandaar de weinige deterrent
prima verblijf, op de camping is alles aanwezig, ook een kleine supermarkt. in het hoogseizoen is het aan te raden om voor 11 uur te komen, dan is er plaats, kom je later dan word je ergens tussen gepropt. je kan ook op de camperplaats, zelfde faciliteiten maar daar sta je echt dicht tegen elkaar aan. luifel uit kun je hier wel vergeten. wel 10 euro goedkoper, sanitair incl. wij waren € 155,- kwijt voor 3 nachten camping staat aan zee
Sitecode: 82031
een hele mooie plek tussen de wijngaarden. om 18.00 uur een wijnproeverij met een soort van tapas. zeer vriendelijke familie die dit geheel runt. sanitair oké, wasmachine 4€ poeder aanwezig. mogelijkheden om te fietsen en wandelen. in de receptie liggen kaarten ed dat je mee kan nemen
er was niemand aanwezig bij aankomst maar het is hier alles wat je nodig hebt. prachtig uitzicht op het dal! sanitair netjes, mogelijkheid tot douchen en om grijswater te legen openingstijden vd receptie 8.30-11.00 uur.
er was helemaal niemand te bekennen. we hebben in de sanitair ruimte gekeken maar zag er helaas niet zo uit als op de foto. wij hadden het idee dat er nog weinig leven in de brouwerij was. we zijn dan ook weer weggegaan. helaas, want de foto’s zien er leuk uit en het plekje ook.
mooie CP. alleraardigst ontvangst. uitleg over de CP. naast de trap staat een koelkast met sap, bier enz. wij hebben hier genoten van een heerlijk uitgebreid ontbijt voor € 11,- pp tip van de eigenaresse: de stillesteinklamm wandelen! prachtig! wij verbleven hier 2 nachten. geen sanitaire voorzieningen
camping aan een meer, sanitair is prima als je het laatste gebouw neemt. 20 kronen, er staat dat de douche ook met een euro kan, maar het apparaat pakt het niet. er is een terras waar je wat kunt eten en drinken.
heerlijk in the middle of nowhere gestaan. eigenaar komt geld ophalen €16.- of je kunt het overmaken via de QR code met Paypal. er is een waterkraan, stroom maar verder geen voorzieningen.
terrassen camping aan de elbe. de douche werkt met een kaart die voor 10 € koopt bij de receptie. Daar kun je ook de wasmachine en de droger voor gebruiken. kost elk 3€. restant krijg je bij inleveren terug. langs de camping loopt een spoorbaan wat wij niet als storend hebben ervaren.
we staan nu op deze CP. het 20 minuten van Winterberg met de camper. we zijn de enige! geen receptie, geen broodjesservice zoals beschreven, geen shuttlebus maar dat zou in de winter misschien wel zijn. het uitzicht is prachtig. sanitair wat verouderd maar zolang het schoon is, maakt ons dat niet uit. stroom kost €2,/ maar is snel op dus inmiddels Gerben wij al veel euro’s in de automaat gegooid een mooi wandelgebied en skigebied in de winter.
een nette CP aan een drukke weg. geen voorzieningen aanwezig
dit is een fijne camping in een mooie, rustige omgeving. wij verbleven hier tijdens het Pinksteren wij hadden geen ontvangst omdat vrienden van ons al aangemeld hadden maar wij hebben rest van de dagen de eigenaren ook niet gesproken of gezien. dat vind ik toch wel jammer, daarom 3 sterren. sanitair keurig in orde Raalte en Hellendoorn zijn met de fiets makkelijk te bereiken als je tenminste van fietsen houdt. in de buurt is een boerderij winkel
wat een alleraardigst ontvangst bij aankomst van Jill. camping wordt gerund door 2 broers en hun vrouwen. de camper staat verhard en als je de deur vd camper open doet, sta je op het gras. sanitair wordt elke dag schoon gemaakt. Er wordt hard gewerkt om het iedereen naar de zin te maken.
de locatie is leuk en de eigenaresse ook. verteld over het bedrijf en laat je proeven. dat is denk ik ook waar je voor komt. Fles kost ongeveer € 25,- in deze september periode is het echter niet handig om te gaan. men is druk met de druivenoogst en omdat er dan tot zeer laat in de avond gewerkt wordt met luide muziek en veel geschreeuw, kan je niet genieten van de nacht.
een hele fijne camping in lintvorm. wij zijn links de camping opgegaan maar als je rechts gaat, sta je onder de bomen en tussen het kanaal en de rivier in. sanitair is goed. broodjesservice aanwezig wij betaalden €11,- voor 1 nacht. douche gratis centrum Clamecy 500 meter te voet makkelijk bereikbaar.
wat een rust! onze oren deden er gewoon zeer van😜 René is een zeer vriendelijk iemand , alles mag, alles kan. zelf plek uitzoeken, broodjesservice, goed sanitair. persoonlijk vind ik deze camping niet geschikt als doorgangskamp camping voor 1 nacht. veel te ver weg van de weg. wel een camping voor meerdere dagen.
prima camping, zeer vriendelijke receptionist. sanitair oké, drukknoppen maar wel gratis. aan de rivier gelegen maar vanaf de camping zelf niet mogelijk om aan het water te zitten. even omlopen alwaar je een gezellig eettentje vindt. De brug over en je bent in het middeleeuwse stadje
nette camperplaats, met water en stroom 30 fiets minuten van le mans verwijderd, een leuke stad
prima om te overnachten. er is geen stroom, water en toilet. ik denk dat deze vriendelijke mensen nog aan het opbouwen zijn, wellicht vanaf 2024 wel voorzieningen.
wat een mooie plaats is dit. een vriendelijke ontvangst en zelf een plekje uitzoeken. helaas was het huiskamer café niet open. in de omgeving zijn prachtige fietsroutes die ook gratis aangeboden worden. kortom: een bezoek meer dan waard . de douche kost 50 cent en is prima.
op zich een nette camperplaats midden in het centrum. Je betaald voor 1 nacht 15 euro exclusief stroom en toilet en water. Ruime plaatsen maar voorzichtig met inrijden. De hoogte is 3.15 aan de rechterkant.
prima camperplaats, douche en toilet aanwezig en met een code kun je naar binnen. het stadje is snel, lopend te bereiken.
vriendelijke ontvangst. we kregen een mooi plekje en aan onze wens om niet te dicht bij de speelplaats te staan was geen probleem. de douche krijgt 5 sterren! wat een genot om hieronder te staan, zeker als je helemaal nat geregend bent en toe bent aan een warme douche.
een zeer nette camping met 2 zwembaden. er is een imbiss dat om 15.00 uur open gaat en een bar. een soort pleintje waar ook de receptie zit. de camping is gelegen aan de moezel maar wordt gescheiden door een mooi fietspad dat naar o.a naar Cochem gaat. in het dorp is niet veel te beleven, er zijn wel restaurants maar die gaan pas in de namiddag open dus lunchen kun je hier niet. misschien in het hoog seizoen wel.
prima camping met een nieuwe Nederlandse eigenaar. ligt direct aan de moezel. het sanitair wordt zeer goed bijgehouden en is dus erg schoon.
wat een mooie SVR camping is dit. Prachtig sanitair en zeer schoon. we werden netjes ontvangen en rondgeleid door de beheerder. 2 winkelcentra op korte afstand.
een hele fijne camping, vriendelijk ontvangst, heel mooi sanitair de omgeving is erg mooi en bosrijk we hebben hier 2 nachten met plezier gestaan
prachtige CP. tussen alle plekken is een grasveld waar je lekker kunt zitten. er staan leuke palmbomen met daaronder verlichting wat een leuk effect geeft. tussen de CP en de Seine zit een kleine, smalle weg waardoor je niet helemaal aan de Seine staat. een zeer vriendelijke, goedwillende dame aan de receptie alwaar je ook betaald. het zou zo een camping kunnen zijn, ware het niet dat er geen sanitair is.
prima locatie aan de Seine denk er om als je besluit hier te gaan staan, dat je niet helemaal naar achteren gaat, daar is korter zo’n door de hoge bomen en je hebt last van de zuiveringsinstallatie. daarom een 3 anders beslist een 4
er hadden nog makkelijk 2 campers bij gekund als iedereen iets minder breed uit had gaan staan. er stonden nu 6 campers. helaas uit moeten wijken naar een dorpje verder. daar was ook een prima plek
prima plek. zeer rustig en inderdaad maar Max 3 plaatsen anders wordt het proppen!
achter de super zijn 2 plaatsen. verder geen voorzieningen gezien
een mooie locatie bij een soort kasteel annex manege. je kunt gebruik maken van het zwembad, tegen betaling sanitair is goed, douche heerlijk warm met een goede straal. Er is een restaurant maar dat was vol toen wij er waren dus kwaliteit? geen idee
een troosteloze camperplaats. geen sanizuil gezien. we zijn meteen rechtsomkeer gegaan
het is een 2 sterren camping, denk vanwege het sanitair dat verouderd is maar een kniesoor die daar op let. Uiteindelijk hebben de meesten van ons zelf alles mee. Als de receptie gesloten is, mag je zelf een plek uitkiezen. heel grote plaats. ik geef het daarom 3 sterren. leuke ligging.
bij het inrijden rekening houden met de hobbels. idd roaming uitzetten. netwerk Guernsey. prachtig uitzicht op de vuurtoren verder geen voorzieningen
prima camping, goed restaurant, wel reserveren. zwembad. sanitair oké vriendelijke mensen aan de receptie. kortom, niets mis mee wij betaalden € 16,- 2 personen, 1 nacht Electra en douche inclusief
prima plek voor 1 nacht. uitzicht over zee richting Dover. Geen voorzieningen verblijf zonder elektriciteit € 10,- met elektriciteit € 15,-
een mooie camping met goede voorzieningen. de eigenaar is zeer, zeer vriendelijk, en behulpzaam bedankt voor het verblijf!
25 jaar geleden met de caravan geweest, nu met de camper en wat is het mooi geworden. alles netjes in orde (misschien wel te netjes, maar daar houden wij van) vriendelijk ontvangst, schoon sanitair, mooie omgeving. Kortom, we gaan niet weer 25 jaar wachten om terug te komen. bedankt voor ons prettig verblijf