@wvs

Betrouwbare reviewer

2004

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

We kwamen 2 april hieraan en de prijs was verhoogd naar €30. Op de site staat tot 8 april €20. Vorig jaar in dezelfde week betaalden we €15,- . Gewoon de prijs verdubbeld.

Fijne uitwijkhaven als de cp in Pont-a-Mouson weer eens vol staat. Heerlijk rustig.

Wat een mooie plek. Heerlijk rustig en met de meeste voorzieningen aanwezig. Wat zou het fijn zijn als er ook grote vuilnisbakken geplaatst zouden worden.

Wat een fijne plek en een geweldige inzet van het personeel in geval van nood. Alle medewerking gekregen om onze dochter en haar gezin te kunnen ondersteunen toen ze uitviel door ziekte. Daarnaast een prima accomodatie voor rust zoekers of een gezin met jonge kinderen. Ook belangrijk schoon sanitair.

Wat een prachtige CP. Zeer .ooi aangelegd. Vriendelijke ontvangst en bovendien een super in- en uitcheck systeem. Een aanrader voor andere camperplaatsen. het sanitair retro maar perfect schoon. Onze complimenten.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Wel even opletten hoe je deze plek moet op rijden. Je hebt een mooi uitzicht over de vallei. Een een schitterende Via Verde de la Terra Alta. Wij hebben hier 2 nachten gestaan. €3,- per nacht. De eerste nacht met 3 campers de tweede met 12.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

CP op een parkeerplaats aan de rand van het dorp. Gelegen naast een mooi park. Water gratis. Overnachten gratis en heerlijk rustig.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Prima plek om te staan. Toilet open als het toeristenbureau open is ( gesloten op maandag en dinsdag in ieder geval) Let op je moet achterin gaan staan op het gravel, wordt duidelijk aangegeven met borden en inchecken via qr- code. Water gratis bij de bus parking/ toeristenbureau..overnachten na inchecken gratis.

Niet meer gratis.€13,- per nacht.Toilet en douche in een ruimte. Er zijn er maar 2 op 54 plekken. Bovendien niet erg schoon en vreselijk nat.Gelukkig waren hier op dit moment maar een paar campers aanwezig.Dus hoefden maar even te wachten om er gebruik van te kunnen maken.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Helaas gesloten tot 16 juni. P1 is een redelijk alternatief. Pas op wel in de campervakken gaan staan anders krijg je een boete.

Langs de heg vind je 3 of 4 stroompunten. Wij hebben er heerlijk van de zon genoten. En daarna uitstekend gegeten. Rustige nacht. Wij stonden hier 4 september 2021.

Wat jammer. Het is een mooi terrein om te staan. Veel fiets en wandelmogelijkheden, maar het sanitair is te vies om aan te pakken. Ook het gras staat op sommige plekken hoog.

Men heeft geprobeerd wat van deze camperplaats te maken. Het ziet er wat armoedig uit allemaal. Voor een douche op de camping moersten we €4,- pp betalen🥺

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Mooie locatie. Zeer vriendelijke ontvangst. Bezoeken van het bedrijf de moeite waard.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Mooie rustige plek dichtbij de doorgaande weg naar Spanje.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Zelfs voor Marokkaanse begrippen is dit verschrikkelijk. Toilet spoelt niet door. Geen douche. Wordt niet schoongemaakt. Kortom vieze boel en dat voor 125 dirham.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Mooie plek op parking van restaurant gelegen aan een kleine baai tegenover een mooi aangelegd park. 20 mad. In het restaurant heerlijk gegeten! Water en toilet beschikbaar. Ook WiFi bij het restaurant.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Voor een bezoek aan Murcia prima. Met de fiets 7km goed te doen! Verkeerslawaai valt erg mee.

Sitecode: 52012

Prima plek voor bezoek aan Barcelona. Maar een bewaakt achteraf terrein. Goed voor een nacht of twee. €10,- incl. Stroom. Gratis douche. De bushalte is dichtbij, maar na 10.00 uur rijdt hij nog maar eens in de twee uur. Achter station van Granollers groot parkeerterrein ( gratis) Retour Barcelona €7,-

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Zo zou elke Camperplaats moeten zijn. Alle faciliteiten aanwezig. Heerlijk rustig. Je kunt kiezen uit verschillende plekken afhankelijk van de maat van je camper. € 9,- excl. stroom betaalden wij. Douche €1,- (8 min.) prima plek voor bezoek Figueres etc.

Op zich een mooie aangelegde camperplek! Wel redelijk wat kuiltjes in de ondergrond! Als je gebruik maakt van de douche gaat het licht tussentijds uit en moet je de deur open doen om weer licht te krijgen! (Ha,ha) Ook ontbreekt nog een spiegel om je te kunnen scheren! Het licht in het enige toilet blijft wel branden zodat je niet kunt zien of het bezet is of niet! Kleine details die zeker nog aangepast zullen worden! €13,00 per nacht incl. stroom! Douche €1,00 wifi gratis!

Kleine plek aan de zijkant van de camping! Gelukkig wel onder een boom, maar helaas konden we van de gesprekken en het eten van de buren meegenieten. Sanitair schoon! Wifi voor een apparaat! Acsi prijs 22,50!

Sitecode: 11935

Kleine rustige camping! Een warm welkom bij de Nederlandse eigenaren, Leo en Jannie! Schoon sanitair, klein zwembad en mooie fietsomgeving! Wij hebben hier drie nachten gestaan! Top.

Sitecode: 20142

Ook al maak je geen gebruik van het thermaalbad, betalen zul je ervoor! Helaas ook alleen maar verordeningen in het Duits! Geen warm welkom op deze camping hoewel hij mooie faciliteiten heeft. Wij komen hier alleen als het niet anders kan!

Een omweg waard! Een mooi uitzicht! Heerlijk eten en super faciliteiten! En dat voor € 10,00!

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Prima plek met alle faciliteiten! Vriendelijke mensen! Bushalte op 2 minuten lopen naar centrum Kassel. Een eenvoudige maar smaakvolle maaltijd tegen zeer schappelijke prijzen! Het overnachtingstarief wordt gehalveerd als je ook eet in het gasthof!

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Prachtige plek. Beperkte sanimogelijkheden. Alleen vuilwater en toilet lozen, geen inname schoon water, tenzij je water haalt uit het damestoilet. Betalen was niet mogelijk. Mooie fietstocht rond het meer. De eerste dag kwam de bakker langs. De tweede dag niet gezien.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Prima plek voor een of twee nachten. De camperplaats was bijna vol. Onvoorstelbaar hoeveel mensen op pad zijn. Je moet wel zorgen dat je hier op tijd bent. Min punt een toilet open voor 45 campers!

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Heerlijk rustige plek, mooie omgeving. Echter niets aan faciliteiten op een vuilcontainer na. We waren hier op 25-03-2017. Er stonden zeker wel 20 andere campers.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Prachtige plek, aardige beheerder. Eigenlijk was de camping nog gesloten. (31-03-2017). Maar hij was druk bezig alles tiptop in orde te hebben voor het seizoen. Mooi uitzicht mooi sanitair. Helaas geen wifi anders een tien!

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Bij een winkeltje met voornamelijk allerlei soorten bier. Een klein terras ervoor! Twee schone toiletten en twee schone wastafels. Stroom €2,- per uur. Water lozen en innemen moet ook betaald worden. Langs drukke verkeersweg!

Prima plek! Een huisje waar in toilet en douche te vinden zijn! Dicht bij de berg der kruizen! Supermarkten vlakbij! Wij betaalden slechts € 15,00 voor camper met 4 personen inclusief elektra en wifi.

De duurste camping die wij in vijf weken rondreizen in de Baltische staten tegen kwamen. Rare camper plaatsen waar je zodanig staat dat je plaats moet maken voor andere campers. Geen gratis internet. Verouderd sanitair! Een opmerking hierover leverde het volgende commentaar van de receptionist op:" Dit is voor de rijke touristen!"Wij betaalden hier voor een nacht €35,00!

Geen camping te noemen,vanwege de geluidsoverlast van de snelweg, maar meer een camperplek. Prachtig nieuw sanitair gebouw! Helaas nauwelijks druk op het water waardoor douchen en toilet door spoelen problematisch zijn!

Inderdaad drama weg er naar toe, maar groot terrein waar je kunt kiezen waar je wilt staan. Schaduw of zon. Niet overal electriciteit. Wel mogelijkheid om te wassen. Te weinig sanitair als het druk is. ( voornamelijk in het weekend)

Klein terrein! In rustige periode toereikend! Als het druk is zit je bijna bij elkaar op schoot en is het sanitair ontoereikend! 'S Morgens wel verse broodjes te koop!

Prachtig groot terrein waar je zelf je plek mag kiezen! Nieuw sanitair gebouw is nog niet voltooid. Toilet achter gordijntje. Schaduw mogelijk.

Mooie rustige camping! Schoon sanitair zonder schimmel😉! Heerlijke warm water! En een goede stookplaats. Kosten € 16,00 all in.

Prachtige plek! Mooi aangelegd! Druk bezet, maar toch heel rustig. Een echte natuurcamping. Top.

Prima plek! Schoon sanitair! Ondanks drukke weg 's avonds weinig verkeerslawaai.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Mooie camperplek in een fraai aangelegd haven- en hotelcomplex. 's Morgens vroeg had de paashaas twee eitjes bij elke camper gedropt.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Rustige camperplek, mooie omgeving. Helaas smerig sanitair.

Prachtige plek! Hartelijk welkom! Super sanitair! Helaas loopt de stoomtrein bijna door je tent en wordt het vertrek per stoomfluit duidelijk gemaakt! Voor volwassenen geen probleem, maar voor kleine kinderen, die nog regelmatig een slaapje moeten doen heel vervelend. Voor ouderen een ideale camping!