@xalo1968
- 2021
Alles is aanwezig, Edeka ligt om de hoek
Een hele mooie camping, alles aanwezig, internet is prima. Eigenaar erg aardig. Wij komen zeker terug
leuke plaats
2 volwassenen betaalden €72 voor 2 dagen met elektriciteit. Loodgieters werken zo. WiFi is zeer slecht, je betaalt er wel voor, maar geen ontvangst
een geweldige worp. Wij waren er voor 2 dagen
Prima plek, de prijzen in de app kloppen niet. € 20,00 per dag inclusief stroom.
Sitecode: 19295
mooie plek waar we 2 dagen waren met stroom per dag 20.00€. De eigenaren spreken Duits zijn aardig en behulpzaam. Ik kan het aanbevelen.
Niet slecht voor een overnachting Wij betaalden € 25,00 voor 2 personen met stroom Sanitaire voorzieningen zijn oud en niet schoon
Met elektriciteit en water € 12,00 zonder afvoer
de plaats is netjes en schoon. Ruimte kost € 8,00 voor 24 uur en al het andere is extra
Kan alleen maar aanbevelen is een prachtige stacaravanruimte. Kan me aansluiten bij de andere beoordelingen
Wij waren er 2 nachten. Er staan veel vaste kampeerders. toilet en douche werkt zo. Maar het personeel is vriendelijk
We hebben € 54 voor 2 nachten inclusief elektriciteit, de plaats is erg schoon, ik kan aanbevelen dat de eigenaar ook Duits spreekt
We waren er net, de plek is prachtig, helaas waren drinkwater en elektriciteit defect en de parkeerautomaat was er niet meer. Je moet de app downloaden
We verbleven 3 nachten, betaalden € 117,00 zodat we Praag kunnen zien. De receptie spreekt alleen Engels. wifi is erg slecht
leuke plek voor overnachting je kan niks zeggen
Erg mooie plek. De eigenaar is zelf Duits, dus je hebt geen probleem met de taal. Het toilet en de douches zijn heel erg schoon, we zullen zeker terugkomen. Ik kan het aanbevelen
Zeer geweldige plek die ik kan aanbevelen?
oke plaats
leuke plek die ik kan aanbevelen? Buitenzwembad naast winkelcentrum niet ver
geweldige plek eigenaar mooie en vriendelijke douche en toilet erg sa5
Het is een geweldige plek waar we 3 dagen waren. De eigenaren zijn ook erg aardig. Douche en toilet zijn schoon kan alleen maar aanbevelen?
We kwamen om 11 uur aan. Eerst kreeg je te horen dat je hier kon parkeren en morgen vroeg kunt slapen, je kunt je inschrijven bij de registratie. 'S Morgens zeiden ze dat alle stoelen bezet waren, maar je kon maar 29 euro innen, minstens de helft van de tijd, we waren er niet eens voor 24 uur. Nooit meer
Ik kan alleen maar aanraden is een geweldige plek douche en toiletten zijn erg schoon?
We verbleven slechts 1 nacht, dus ik kan niet ontvangen
geweldige plek sanitair schoon goede service kan ik aanbevelen?
Sitecode: 51955
geweldige pitch eigenaren zijn aardig en behulpzaam. Supermarkt 100m, bushaltes 50m, zeer mooie wandel- en fietspad. Ik kan het alleen maar aanbevelen.
Is een hele mooie plek voor 15€ je mag niks zeggen elektriciteit water wilan