@xrbxrbxrb
- 2010
Prachtige, ruime zandstrandlocatie met een adembenemend uitzicht. Geen enkele voorziening - zelfs geen water. Bezocht eind mei 2025. Heerlijke plek.
Mooie camping met vriendelijke eigenaren. Ruime percelen en goed onderhouden terrein. Geen toilet of douche, maar elektriciteit, water en het legen van het toilet zijn inbegrepen in de huurprijs van £ 20.
Zeer geschikt voor een tussenstop. Kleine grindparkeerplaats, rustig en ver van de woningen. Geen faciliteiten.
Een heerlijke, vriendelijke en veilige plek voor €30 per nacht - wij verbleven er 2 nachten in maart. Inclusief aansluiting en schone faciliteiten, waaronder 2 toiletten en een douche. Een heel fijn verblijf.
Als gratis tussenstop met vers water, afvalwaterdepot, toilet-legfaciliteit en gratis elektriciteit in een veilige privélocatie, hoe kan het anders dan uitstekend zijn! Ja, de faciliteitsposten zijn oud en zien er onverzorgd uit, maar de zeer kritische beoordelingen zijn ofwel niet in orde of van een andere locatie dan deze in 2025.
We kwamen onaangekondigd aan in maart en ontdekten een gated access en de gate bell kreeg geen reactie. De omgeving zag er prachtig uit, maar het leek erop dat vooraf boeken de oplossing was.
Handige parkeerplaats voor Pitigliano, want parkeerwachters stoppen actief met parkeren op straat. Kraan met vers water en afvoer van afvalwater. Geen toiletafvoerpunt.
Deze locatie is momenteel afgesloten met een afgesloten hek
Is duidelijk al jaren helemaal gesloten. Het zou niet op Camper Contact vermeld moeten staan als Open.
alleen afvalwaterafvoer. Geen schoon water zichtbaar en geen WC-leegloop.