@yade-kim
- 2014
Altijd leuk om hier te vertoeven. Door werkzaamheden is de ingang iets verder door. Dit wordt aangeduid met rode pijlen en tekst op een wit bord. Wij mochten er wel op met onze motorhome en we staan hier zeker niet alleen. Dit jaar staan de zelfs dichter naar het centrum.
Geen idee wat er aan de hand was een week geleden maar nu is hier alles netjes. De vuilcontainer is leeg, het sanitair proper en het zijn mooie plaatsen in een rustige omgeving. Wij komen hier nog terug.
vriendelijk ontvangen, vorige review over prijs, aanrijden en ligging klopt volledig. Wij blijven 2 nachten. Leuk zicht op de boten.
gesloten in de winter
aangekomen, gaf ons geen fijn gevoel dus wij zijn door gereden. Leek allemaal verkommerd ondanks er wel auto’s stonden.
Het is een beetje zoeken om recht te staan maar eens geïnstalleerd op de krappe plekjes is het goed vertoeven. ze vragen nog steeds maar 10 euro en als je deze plek voor dat geld niet ok vindt moet je op camping gaan. Voldoet voor ons volledig voor ons doel: Slapen, hapje eten , biertje drinken en wandelen in de bergen.
zeer gezellige plek om te staan. wij waren hier op doorreis naar Slovakije voor 1 nacht. mooie locatie die rust uitademt en als je wil kan je wijn proeven en kopen.
Fijne rustige plaats, ideaal na een stevige wandeling en terrasje bij ter Dolen. Helaas voor ons op een volledig lege parking na besliste een auto (zaterdagavond vanaf 23u) naast ons te komen staan om te chillen met luide bassen waardoor wij bruusk gewekt werden en niet meer konden slapen. Jammer maar begrijpelijk, de locatie leent zich er toe omdat ze denken niemand te storen.
goede plaats om centrum Keulen te bezoeken. Wat we persoonlijk minder leuk vonden is dat we telefoneerden om te reserveren, te horen kregen dat reserveren niet mogelijk is ondanks velen het aanraadden in hun review. Toch geriskeerd en aangereden en nog voldoende plaats maar wel zeker 10 gereserveerde plaatsen gevonden dus begrijpen wie begrijpen kan. Geen beheerder gezien dus zelf plaats gekozen en aan automaat betaald.
fijne schaduwrijke plaatsen maar daar is alles positief mee gezegd. Camping is op en heeft nieuwe eigenaars en renovatie nodig. Betalen voor beperkte navetteservice, oud en vies sanitair en best afgelegen van openbaar vervoer. voor 9u geen warm water en sorry is het enige wat de vrouw aan de balie kan zeggen. Voor zij die zoals wij geen reviews lezen en er belanden: bus 323 aan termini ook een optie en rijdt ‘s avonds meer dan de treinen.
Het is een parkeerplaats en je mag volgens het bord niet overnachten. Door de vorige reviews nemen we het risico, nood aan rust en natuur, heerlijk plekje aan een poel bij het meer. Vogelspothut vlakbij. Bij regen is het aanrijden wel spannend omdat je geen idee hebt hoe diep de putten in het wegdek zijn, daarom een sterretje minder
Sitecode: 20583
goede uitvalsbasis om Milaan te bezoeken met de bus maar je mijdt best het weekend van Hemelvaart. Festival op het Domplein, geen manier om bij de Duomo te geraken tenzij mee gaan feesten. Aan de camper komen en ontdekken dat je na een drukke dag niet gaat slapen omdat het Dubwise festival is aan de luchthaven tot 4u ‘s morgens is vrij ontnuchterend. Wij houden van die muziek maar als je wil slapen is het toch net dat ietsje minder fijn 😉
voor degenen die dit duur vinden, wij stonden twee dagen op een camping iets verderop en betaalden daar 65 euro voor 2 nachten … we hadden verwarmd (maar gedateerd) sanitair maar stonden op modderige grasplaatsen. wij vinden deze plek super en hebben spijt dat we de camping geboekt hadden om zeker te zijn dat we een plaatsje zouden hebben. Wij vieren Kerstavond op deze CP en konden ons geen betere stek bedenken in deze omgeving.
grote en drukke CP en wij ontdekten dat we liever in Kinheim staan. We hadden de pech dat we tussen grootverbruikers stonden waardoor we niet genoeg stroom kregen voor onze koelkast. Het gras stond hoog. De ligging is wel goed om te wandelen. iets verderop staan heel wat notenbomen maar we waren duidelijk niet de enigen die dat ontdekt hadden 😄
heerlijke plek om te overnachten. Vlak aan het water, zicht op het kasteel. momenteel is er een voetbaltoernooi bezig waardoor er veel auto’s staan maar er werden plekken vrij gehouden voor de campers en de toezichter vertelde ons dat we een heerlijk rustige nacht tegemoet gaan als ze allemaal vertrokken zijn. We voelen ons welkom, brugje over en je bent in Skofja Loka. En het is dan nog eens gratis ook!
je kan discussiëren over de plaats waar je staat maar voor ons was het een fijne ervaring. De eigenares was zeer sympathiek en de wijnproeverij voor ons een succes. Als de garage je stoort als zicht draai je toch lekker je stoel en kijk je uit op de kerktoren. Voor ons net geen 5 sterren omdat we wat gras misten voor onze kat maar das muggenziften. We namen de bus naar Nova Gorica van hier, net genoeg om 2u door te brengen en weer terug.
deze camping is het geld helaas niet meer waard. 41,90 euro per nacht is teveel voor de geboden plaatsen. daar bovenop 3 euro om je cassette leeg te maken. Sanitair is proper maar verouderd, met zulke prijzen kan je wel eens renoveren. 3 jaar geleden stonden we hier met Acsi voor 17,5 euro. Toen vonden we de condities aanvaardbaar voor dat geld. Jammer want het is leuk om naar de Kerstmarkt te gaan met de trein vlakbij.
normaal mooie ruime plaatsen, net sanitair en daarom kwamen we hier graag. Nu is het kerstmarktweekend en er staan tijdens onze 2e nacht veel meer motorhomes dan er plaatsen zijn. Zo dicht op mekaar vind ik niet ok maar meneer zei: hij is baas en te nemen of te laten. Hou je van ruimte? Kom hier dan op weekdagen maar vermijd drukke weekends. ongeveer 2km wandelen naar centrum of bus.
normaal een gezellige plek vlakbij de natuur. Helaas nu niet aan te raden. vanaf 22u,na sluiting horeca, tot in de vroege uurtjes luide muziek, rondscheurende brommertjes en slippende wagens in de bochten. Alle begrip voor dat de jeugd een uitlaatklep wil je en liever dat ze dit in open lucht doen maar het beperkt je slaap toch serieus omdat je er niet helemaal gerust in bent. tip: zet je iets lager aan het water!
niet wat je kan noemen een mooie plaats maar wel rustig. Je mag achteraan op de parking staan en achterwaarts o de plaats is geen probleem. Wij hebben er met 3 mobilhomes overnacht in januari nadat we er lekker gegeten en gedronken hadden.
Goed systeem, staat netjes uitgelegd. Kies best voor de plaatsen vooraan bij het sanitair, wij stonden achteraan bij de weg en werden meermaals tussen 1 en 3 wakker door mensen die op het weggetje naast de CP passeren en luid praten of muziekboxje bij hebben. Sanitair was niet proper maar dat lag aan de medegebruikers en niet aan de poetsdiensten! Leuk stadje, lekker gegeten bij Alte Scheune.
20 minuten fietsen van het centrum op relatief vlak mooi aangelegd fietspad. Sanitair niet gebruikt, buiten 1x toilet en dat was proper. Grote plaats aan de jachthaven. Verhard terrein. Rustig en proper. Supermarkt op wandelafstand. Wij raden ze iedereen aan.
Net sanitair. Leuke Legofiguren vrolijken de camping op. Er is een grote gemeenschappelijke bbq. Oventjes om pizza of broodjes af te bakken. Kookvuur. WiFi enkel in de ontspanningszaal en dan nog heel traag. Vlakbij Legoland, te voet te doen van afstand. Over een zwemparadijs.
Mooie plaats, niet ver van het fijne centrum.
Mochten gratis staan omdat we pas om 01u aankwamen. Elektriciteit met meter en sanizuil vooraan. Aparte plek voor campers. Goed voor doortocht, vlak bij afrit snelweg.