@yermantom
- 2014
- Sunlight T 58
- 2017
We verbleven hier 6 nachten. De site heeft alles wat je nodig hebt en is gelegen in een zonval, zodat je de hele dag kunt zonnen als je dat wilt. 12 euro per nacht voor het kleinste perceel (wat een royale maat is) plus 4 euro voor 10A of 16A voor 5 euro per nacht. 2 grote servicegebieden met drinkwaterkraan op elk perceel. Alle percelen liggen op wat vroeger een Safe Food-fabriek was, met het magazijn dat nu is omgebouwd tot overdekte winteropslag. Deze site is geopend op 24 november
Geweldige locatie. Gemakkelijk te voet naar de stad. Supermarkt dichtbij. Goed ingedeelde CP met openbare toiletten bij de ingang (in het weekend om 20.00 uur gesloten). Afvoer van zwart en grijs water met kraan voor vers water.
Sitecode: 41932
Hier verbleven op 3 september. £33 voor camper en 2 personen, warme douches en elektriciteit inbegrepen. Was- en droogmachines werken op pondmunten en kosten £4 per uur. De site is schoon en goed onderhouden, maar niet in de buurt van winkels of pubs.
Ik bleef niet, maar gebruikte de grijze en zwarte waterstortplaats. Het clubhuis was vandaag omstreeks 17.00 uur gesloten. Deze parkeerplaats zou ideaal zijn voor iedereen die de Goblins Cliff Walk doet.
Ik ben het eens met alle eerdere beoordelingen. Ik ben hier alleen voordat ik morgen naar Santander ga. het camperservicepunt ligt aan de overkant van de parkeerplaats naast de oude weegbrug.
eens met eerdere beoordelingen. het enige dat ik wil toevoegen is dat er een 2-pins kabel nodig is voor de gratis EHU. Het dorp is erg rustig
Ik verbleef gisteravond slechts één hier. Zeer rustige korte wandeling naar de stad met een verscheidenheid aan bars enz. Er zijn 5 gemarkeerde parkeerplaatsen met een extra camperserviceplaats. er is een Repsol-station aan de overkant van de weg. zoet water beschikbaar met afvoer van grijs en zwart water.
Alleen hier voor 2 nachten en alle beoordelingen zijn volledig waar. Zeer vriendelijke ontvangst ondanks dat het bord Vol stond vond de man een plekje voor ons. Douches, toiletten, faciliteiten allemaal top. Ik ben nog niet elke dag naar de bar geweest (4 tot 7). Goede WiFi zwak 4G-signaal. Geldautomaat en supermarkt 10 minuten lopen. Ik heb de jachthaven nog niet bezocht. Sterk aanbevolen. Tom & Grace