@yetanotherfish

Een locatie beoordeeld4 maanden geleden

De grijze waterinlaat was ten tijde van mijn bezoek ook onbereikbaar. Hoewel hij nog steeds zichtbaar is, wordt hij geblokkeerd door een groot betonblok en diepe sporen die bouwvoertuigen eromheen hebben achtergelaten.

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

Een perfecte plek om Barcelona te bezoeken: € 22/24, perfect voor zowel eten als drinken. Drie ruime douches. Het enige nadeel: geen direct aanspreekpunt voor dringende problemen zoals verstopte toiletten. Tip voor grotere groepen of forenzen die met de R1 naar Barcelona reizen: er zijn treinkaartjes voor 10 ritten beschikbaar. Deze kunnen ook door meerdere personen tegelijk worden gebruikt. Aanzienlijk goedkoper dan individuele dagkaartjes.

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

Het campergebied lijkt niet meer te bestaan. De toevoeging hiervoor op het parkeerbord is doorgestreept.

De plaats is nog niet klaar (status: 07/24/2022). Helaas tevergeefs voor V/E benaderd. Elektriciteit op de kavels lijkt nog niet aanwezig te zijn. Anders lijkt de plaats goed en adequaat gepland. Maar helaas niet goed gelegen midden op een industrieterrein.