@ykeenedith
Lid van Campercontact sinds 2019

Perfecte doorgangs camping. Alleen voor het restaurant zouden wij al terug komen.
Prima camping. Sanitair zeer eenvoudig, geen wc brillen en wc papier. Eind september geen brood te krijgen en restaurant gesloten. In dorpje, ca 1,5km, is een bakker en zijn wat restaurantjes.
Prima camperplek. Jammer van geluid dat de ENCi dag en nacht maakt. Sanitair nieuw en schoon. Je moet wel iets van een fiets meenemen wil je naar Maastricht kunnen gaan. Lopend is het een uur en als je dan Maastricht nog wilt bekijken... Watertaxi vaart beperkt en moet je om 17 uur alweer terug.
Prima camperplek. Wel snel vol, dus vroeg komen is raadzaam
Prima plek in het bos. Als je de plek een beetje goed uitkiest heb satelliet verbinding. Sanitair was voldoende. Wel lang wachten tot het water warm werd. Wij betaalden 15.60 euro.
Prima plek om te overnachten. De 6 stroomaansluitingen waren spanningsloos.
Basic cp. Het stond vol met campers en autos. Feestje voor de kids bij de politie
Prima camping voor een paar dagen. Even de was gedaan en Wifi 5 euro voor 2 dagen maar dan heb je wel je eigen router. ( je vraagt je af kan dat voor die prijs) Even de TomTom geupdate. Behoorlijk gegeten voor 10 euro incl glas wijn en een broodje.
Mooie plek maar jammer van de jeugd, met hun muziek op vrijdagavond. Verder rustig.
vandaag 23 mei 2017 staan we naast de circus tenten en wagens. we horen de dieren maar meer ook niet. We gaan rustig slapen. konden niet bij de service gedeelte.
Prima camperplaats. Alleen prijzen??? wij hebben €20 betaald per nacht.
Gauw vergeten. Na een onverhardeweg van 8 km niks geonden. En toen weer terug
niks aan toe tevoegen.
prima plaats om te overnachten. Andere kant van de weg voetbalvelden maar geen last gehad. Supermarkt op loop afstand.
Helaas deze camping ziet er prima uit maar de ondergrond is niet geschikt voor campers. wilde de camper op een plek zetten, terwijl het droog was, maar zakte meteen de grond in. gelukkig nog weg kunnen komen.
Sitecode: 11992
We waren hier op 24-10-2014. Zeer mooie locatie voor 8 campers. De overige 10 plekken zullen een stuk minder tevreden zijn. Welkomst, sanitair en ontmoetingsruimte een 10!
Sitecode: 19299
We waren hier op 24-10-2014. Prima plek om Appingedam te bezoeken. Naar het historisch centrum ca. 15 min. Daarna gauw weer weg.
We waren hier op 23-10-2014. Prima plek om Winschoten te bezoeken. AH heerlijk dichtbij om 's ochtends een nog warm broodje te halen. Sanitair is spiksplinter nieuw.
Op 22 oktober zijn we hier geweest en weer door gereden. Het grasveld waar we mochten staan was doorweekt met alle gevolgen van dien. Terrein is waarschijnlijk niet gedraineerd met kans op 's ochtend niet meer wegkomen i.v.m slippen.