@yo
De parkeerplaats was vol en het personeel verplaatste hun auto en liet ons blijven! Ze hadden wat crement de Loire meegenomen en het was prachtig. Dankjewel!
Prachtige plek om te overnachten. We verbleven er zondagavond in augustus en waren met z'n tweeën. Maandagochtend zijn we erheen gegaan om wat Calvados Cidre en Jus de Pommes te kopen en we mochten gratis overnachten! Heel erg bedankt!
Aangekomen op 26 juli 14.30 uur met nog voldoende ruimte over - misschien omdat het 33 graden was en er absoluut geen schaduw was. 18 euro parkeren inclusief afvoer van water en toiletafval. Alleen service 7 euro. Het enige vervelende is dat iemand 's nachts toiletafval heeft gedumpt zonder te betalen en toen we aan de achterkant parkeerden, was de geur echt slecht. Helpt niet, vooral niet als het zo warm is! letterlijk verdampt en rook erg slecht.
de site is niet zo, maar het eten in het restaurant van het hotel in de buurt van de stad was erg goed lol. slechts beperkte ruimte dus veel succes! oh ja, we hebben de afslag ook gemist - het is het kleine steegje naast de brandweerkazerne.
zoek in Google map Wohnmobil-Stellplatz am Lohneum heeft meer up-to-date foto's. Aangekomen om 19.30 uur en nog plek voor 1 nacht op doorreis! zowel lawaai van de weg, lawaai van het platteland, enz. Maar het is gratis, dus dat is redelijk lol.
Ik ben dol op deze site omdat deze zelfs in het drukste seizoen zo stil is! het is schoon en picknickplaats naast de parkeerplaats en ongeveer 1,4 km lopen naar de kathedraal. Ik vind het hier geweldig. Bedankt gemeente!
Het is een goede camping met faciliteiten! Toilet douche wasmachine etc! bleef voor een nacht en het is erg leuk. Dank je!
Sitecode: 22007
Bleef voor een nacht. arriveerde rond 18.00 uur en er waren ongeveer 6 auto's. Ppl zijn erg leuk en ze verhuisden hun busje naar ons ook. Toen arriveerde meer motorhome en aan het einde waren er ongeveer 10 campers. Hoewel het druk was, was het erg rustig en we hadden een goede nachtrust. Bedankt gemeentebestuur.
mooie camping beheerd door de eigenaar van het pension. alle faciliteiten zijn beschikbaar. wifi alleen in de buurt van het pension. al met al een heerlijk rustig verblijf!
Zeer drukke site. te druk voor mij: p
We verbleven voor een rustige vrijdagavond. dicht bij een prachtig meer. geen faciliteiten die ik kan zien, maar zou aanraden om te verblijven voor een nacht.
We stopten hier om Venetië te bezoeken. Zeer druk zoals men zou verwachten in het midden van de zomer. Ongeveer 15 minuten lopen voor ons (met 2 kinderen) om naar bus / tramhalte te lopen. Venetië reiskaart is 20 euro per volwassene. We betaalden 36 euro voor twee nachten inclusief water- en toiletafval. Geen wifi. We hebben er een goede tijd gehad (in Venetië), bedankt!
Leuke kleine camperstop vlak naast de bushalte om naar de stad Motovun te gaan. Leuk klein koel zwembad om ons af te koelen. We hadden een leuke tijd hier te blijven. Bedankt: D
Leuke tussenstop. Vlak terrein, mooi landschap, met faciliteiten. Gratis voor iedereen om er te overnachten! : D
Deze locatie is veilig, maar geen faciliteiten. Er is een camping in de buurt. Het is € 21 voor een gezin van 4. Je kunt ook gewoon €8 betalen voor de voorzieningen zonder de nacht te blijven.
verbleven hier een nacht 31 juli 2016, enige geluid komt van de weg en voelen ons veilig want omringd door ten minste 20 motorhomes die er alle fatsoenlijke uitzagen. gps juist, geen water of wc loospunt. Het is gratis, maar niet op loopafstand naar de stad voor ons met 2 kinderen